- 20 Ekim 2009
- 4.510
- 5.182
- 723
- Konu Sahibi leondapper
Ben olsam karşımdaki insanı sorup asla kırmazdım. Para ödemiş veya ödememiş. Beni düşünmüş alıp bana getirmiş… bana hediye etmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat aldıysa kendisine ya da arkadaşının aldığı birşeysen promosyon geldiyse verirken bunu belirtmesi gerekir. Ben eve gelip o kartı görünce o şoku yaşamam mesela. Ha tamam derim geçerim doğru olan budurX ürününü alınca Y ürünü şu fiyattan alınabilir gibi bir kampanya ürünü de olabilir.
Buradaki temel sorun nedir ?
Sevgiliniz kendisine saat alsa; promosyon olarak kolye hediye edilmiş olsa ve size de kolyeyi hediye ettiyse, bu gözünüzde hediyenin değerini mi düşürüyor ?
Sevgiliniz sizi düşünmemiş , size değer vermemiş mi oluyor ?
Bana bunu söylesen bozulurdum. Hemen ederine mi bakıyor hediyenin diye. Düşünmüş vermiş. Senin bunu bu kadar düşünmen daha ayıp bence. Belki arkadaşına promosyon olarak geldi o da ondan satın aldı?Sizce ben ona bunu söylemeli miyim bunu gördüm kimin promosyonu bu falan diye yoksa ayıp mı olur ama içimde kaldı biraz ve krışdım değersiz hissettim
Neden orijinalini daha pahalısını almadın gibi anlar tabii ki. Ama içinizde kalmasın sorunArkadaşına verilmiş olsa bile benim için özel olarak seçmeden eline geçen bi kolyeyi vermiş oldu. Bu konu yüzünden ayrılmam ama bunu sormak istiyorum ama ayıp olur mu diye korkuyorum hani bana neden orjinalini pahalısını almadın gibi mi anlar
Şimdi promosyon diye illa birşeyin yanında olacak değil belli gün indirimli özel ürünlerde öyle geçiyor belki öyle birşeydir. Ama olmayanı olmuş gibi göstermenin açıklaması olamaz. Görsel atmanız mümkünse atın belki içimizden bilen birileri vardirÖyle gösterdiyse ayıp etti atasayın promosyonunu verdiyse de ayıp bence
Bu bir örnekti sadece. Birçok erkek hediye özellikle takı alırken yardım alır. Allaha şükür maddi durumumuz istediğini almaya müsait. Sadece eşim bana süpriz yapmak istediğinde annemle zevklerimiz uyuştuğu için ondan yardım alıyor, kız kardeşim olsa ondan yardım isterdi büyük ihtimalle; benim anneme göre zaten takı komple gereksiz birşey ona bu konunun mevzusunu bile açmaz. Kayınvalidemin hediyelerinide ben seçiyorum mesela. Kaldı ki kuyumcuya gidip kendime takı almak istesem zaten alacak durumumda yeterince takımda var çok şükür, eşimi peşimden sürüklemem. Bana görede o yanlış geliyor çünkü. Ayrıca bir hediyeye özenilmemiş olması onu seçenin kim olduğu ile ilgilide değildir bana göre. Hediyenin ne zaman ve ne şekilde ve ne sebeple verildiğide gayet önemlidir. En azından benim için öyle. Şimdiye kadar eşimden aldığım hiçbir hediyede bana süpriz olmayan, şaşırıp mutlu olmadığım bir anım olmadı. Özel günler dışında hediye vermeyi severiz. Kaldı ki mevcut Türkiye şartlarında toplumun büyük bir kesiminin geliri belliyken ve konu sahibinin dediği markada 2000TL bedele bile kolye bulunmazken , erkek arkadaşının makul bir yerden iyi bir markanın kolyesini alıp hediye etmesini çok da verilen değere falan bağlamamak lazım. Demek ki arkadaşına kolye almak istediğini söyledi ya da arkadaşı o kolyeyi satmak istediğini söyledi, beğendi, fiyatını makul buldu aldı. Bana özenmedi diye hayıflanacak, bu durum yüzünden ilişkide soru işaretleri oluşacak birşey göremeiyorum ben eğer erkek arkadaşı ile mutlu ve manevi yönden değer gördüğünü hisdesiyorsa . Hele hele bunun bahsini açmak, sizin tavsiye ettiğiniz gibi promosyon yazısının resmini atıp yüzüne vurmak falan bana daha yanlış ve paragöz bir bakış açısı gibi geliyor. Zira bir ihtimal belki erkek arkadaşının şu an için böyle bir kolyeyi alacak maddi gücü yok ama sevgilisinden bir süre ayrı kalacağı için anı bir hediye vermek istedi, arkadaşına bu durumu açtığında o da borç olarak ilerde ödenmek üzere bu kolyeyi gönderdi ve konu sahibide yüzüne vurduğunda bu hoş bir durum olur muydu? Zira özel bir gün değilmiş içten gelindiği için yapılan bir jest ve bu bile bu hediyeyi değerli kılmaya yeter benim gözümde.Ya herkes kendi hayatindan, kendi eşinden örnekler veriyor bu normal tamam da kendi kocanizin yaptigi şeyi "butun erkekler" yapiyor olmuyor, hediye seçebilen erkekler tabi ki var. Ha annesine sectiriyor diye boşanmayin ama siz sorun etmiyorsunuz diye herkes etmek zorunda değil.
Eşim annesine hediye sectirse ben de boşanmazdim ama boyle yapacaksan yapma, illa secemiyorsan birlikte seçelim derdim. Bana gore sinir bozucu dusunulmemis hediye, konu sahibi de pahasindan çok özenilmemesine bozulmuş zaten.
Evet 1 aylık sevgiliyiz acaba başka bi kolyeyi atasay kutusuna mı koydu dicem ama onda kandırmaca olur. Ben zaten arkadaşım istanbuldan kargoladı dediğinde ordan anlamalıydım gerçekten fiyatı önemli değil ama ne gerek vardı böyle bişeye bende sevinerek arkadaşlarıma falan söylüyorum bunu
Saat aldıysa kendisine ya da arkadaşının aldığı birşeysen promosyon geldiyse verirken bunu belirtmesi gerekir. Ben eve gelip o kartı görünce o şoku yaşamam mesela. Ha tamam derim geçerim doğru olan budur
Ablacım sen neden sürekli bizi ayırma çabasındasınHediye aynı hediye , adam aynı adam. Düne kadar sevinerek arkadaşlarınıza anlatırken sorun yokmuş ; tek bir kart tüm sihri bozdu.
Adam bu hediyeyi seçmiş olsa da , parasını verse de siz hediyeyi zihninizde artık "çöp" olarak görüyorsunuz. Bu adam bu saatten sonra ağzıyla kuşta tutsa ; ilişkiniz yürümez.
Bu yüzden daha önce de söylediklerimi tekrarlayayım.
Bu sebeple soğuduysanız , bu konunun altında sürekli başka bir şey arayacaksanız; hediyesini kendisine iade ederek yollarınızı ayırmanız iki taraf içinde daha sağlıklı olacaktır.
Sadece eşim bana süpriz yapmak istediğinde annemle zevklerimiz uyuştuğu için ondan yardım alıyor, kız kardeşim olsa ondan yardım isterdi büyük ihtimalle; benim anneme göre zaten takı komple gereksiz birşey ona bu konunun mevzusunu bile açmaz. Kayınvalidemin hediyelerinide ben seçiyorum
Zira bir ihtimal belki erkek arkadaşının şu an için böyle bir kolyeyi alacak maddi gücü yok ama sevgilisinden bir süre ayrı kalacağı için anı bir hediye vermek istedi,
Ablacım sen neden sürekli bizi ayırma çabasındasınsoğumadım tabiki öyle bir kelime kullandım mı hiç tüm cevaplarımı okuyun. KIRILDIM dedim. İnsan sevdiğine kırılamaz demeyeceksiniz heralde? Ha bu ilişki yürümez diyosunuz bi mesajla tamam hemen ayrılık mesajını atıyorum:)))
Değil. Buz gibi oldum aşırı soğudum ayyy hatta dondummmm oldu mu bunu duymak istiyosunuz. Ben pahalı hediye istiyodum tüh neden böyle oldu lanet olsunnn. Evet duymak istediklerinizi duydunuz şimdi daha fazla meşgul etmeyinizBu sıcak haliniz yani.![]()
Değil. Buz gibi oldum aşırı soğudum ayyy hatta dondummmm oldu mu bunu duymak istiyosunuz. Ben pahalı hediye istiyodum tüh neden böyle oldu lanet olsunnn. Evet duymak istediklerinizi duydunuz şimdi daha fazla meşgul etmeyiniz
Biz üniversitede arkadaşımla 3 al 2 öde kampanyalarından birlikte yararlanırdık. Mesela 3 ürünü 300₺ yerine 200₺’ye alırdık yani. Arkadaşı sevgilisine bir hediye almak istemiş olabilir, yanında ücretsiz hediye gördüyse de orijinal fiyatından daha ucuza sevgilinize vermek şartıyla birlikte almış olabilirler.İstanbuldan bi arkadaşından kargo geldi bunu biliyorum ama ona para ödedi mi bilmiyorum. Ödediyse bile benim için özel olarak seçilmiş bi hediye değil önüne gelen bi kolyeyi almış oluyo sonuçta değil mi. Bunu ona söylemeli miyim
Ya kusura bakmayın da, bu kadar değersiz hissediyorsanız, kolyeyi vs bahane etmeyin, direkt ayrilin. Hediye işte, düşünmüş vermiş üstelik güzel de bir hediye. Burada sevgilisinden çiçek bile alamayanlar var.Çok kırıldım şuan ve değersiz hissettim. Siz olsaydınız bunu dermiydiniz hani bu promosyonmuş kimden aldın nerden geldi bunu bana neden verdin diye
Ben o kartın orada durmasına takıldım. Umursayan insan açar, hediyeye bir bakar güzel miymiş, sevgilime layık mı der ondan sonra tekrar paketleyip verir. Bu resmen baştan savma olmuş. Sanki arkadaşını aramış, bana bir tane ucuz kolye gönder. Benim sevgiliye bir jest olsun der gibi.Değil. Buz gibi oldum aşırı soğudum ayyy hatta dondummmm oldu mu bunu duymak istiyosunuz. Ben pahalı hediye istiyodum tüh neden böyle oldu lanet olsunnn. Evet duymak istediklerinizi duydunuz şimdi daha fazla meşgul etmeyiniz