- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.178
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin amcasının ismi kimlikte Salih ama bütün çevresi ona aslan diyor ondan önce dogup ölen kardeşi Alparslan varmış onun eksikliği hissedilmesin diye böyle demişler sanırım ama herkes onu aslan diye biliyor ben kimlikte farklı isim oldugunu da çok sonradan ögrenmiştim bence olabilir böyle anladığım kadarıyla sevgilin Kemal ismini sevmiyor bu dan herkese mete ismini kullanıyor dava açıp ismi alıyorsa sorun yok sizi kandırdığını düşünmeyin benceBüyütmemek en iyisi olacak o zaman hem dava acacakmis zaten işimi kimliğe ekletmek için. Ama 3 4 yıldır tanışıyoruz bu kandırmak olmuyor değil mi?
Ama ailesi Kemal diyor, sorun tam da burada işte.Eşimin amcasının ismi kimlikte Salih ama bütün çevresi ona aslan diyor ondan önce dogup ölen kardeşi Alparslan varmış onun eksikliği hissedilmesin diye böyle demişler sanırım ama herkes onu aslan diye biliyor ben kimlikte farklı isim oldugunu da çok sonradan ögrenmiştim bence olabilir böyle anladığım kadarıyla sevgilin Kemal ismini sevmiyor bu dan herkese mete ismini kullanıyor dava açıp ismi alıyorsa sorun yok sizi kandırdığını düşünmeyin bence
İnternette başlayan bir ilişki demek ki başlarda güvenmedi size .Merhaba, sevgilimle uzak ilişkiye başlamadan önce internet üzerinden 4 yıldır arkadaştık bu süre içinde bir adı olduğunu sanıyordum ”mete" demişti, yıllarca bu isimle hitap ettim ve bildim. Sevgili olduktan sonra bir adı daha olduğunu diğer adınında "kemal" olduğunu ve ailesinin böyle hitap ettiğini söyledi, normal karşıladım. Ama şu an benim eskiden beri bildiğim adın yani "Mete" isminin kimliğinde yazmadığını sadece yakın arkadaş çevresinde öyle hitap edildiğini anlattı. ismi almak için dava açacağı için avukatla görüşmüş banada bu vesileyle anlattı. Ben iki isminide gerçek adı sanıyordum ama benim yıllarca bildiğim isim kimliğinde yazmıyormuş sadece arkadaş çevresinde böyle hitap ediliyormuş. Bu normal bir durum mu sizce?
Yok çocuk belliki sevmiyor o ismi aile yapısına göre degiştir bu durumlar kimi aile kabul etmez biz Kemal koyduk öyle seslenecegiz der çocuk da degiştirme imkanı olan zamanı beklemiş bellikiAma ailesi Kemal diyor, sorun tam da burada işte.
Ailesi kimlik ismiyle sesleniyor, arkadaşlarım bana Mete olarak sesleniyor diyor. Bence yalan.
Öyle olsa ailesi de Mete derdi.
Ama ailesi Kemal diyor, sorun tam da burada işte.
Ailesi kimlik ismiyle sesleniyor, arkadaşlarım bana Mete olarak sesleniyor diyor. Bence yalan.
Öyle olsa ailesi de Mete derdi.