• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin ilginç yorumu kızlar bana bir akıl verin nolur :(

doroteya

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
11
0
6
31
İstanbul
Sevgilimin face ine bakarken çok yakın bir arkadaşı olan keremle konuşmalarına gözüm çarptı, adeta şeytan dürttü içimden bir ses bu konuşmayı oku dedi. Kerem sevgilime "sen o kıza 10 kere fazlasın, sen david beckham'san o da çirkin betty" demiş sevgilim de reddetmemiş bunu ama evet de dememiş. Şok oldum çünkü gerçekte tam tersi ya bunu herkes bilir söyler sevgilim de bunu biliyor aylarca peşimden koştu... Ayrıca sevgilim kereme bizim aramızın limoni olduğundan da bahsetmiş beni kastederek "yarın boş olsam bile onunla buluşmam" demiş... ben hala şok içindeyim bir yandan çok sinirlendim bir yandan da gurur murur kalmadı onca yaşanmışlığa lanet ettim... ben şimdi ne yapayım bu adama... ne kadar kırıcı şeyler bunlar... ben ona fazlayım asıl benim normalde dönüp bakmayacağım bir erkekti bu aylarca peşimde koştu tavlamak için... çok sinirliyim ona çok ne yapmak lazım bu adama kızlar sizce?

Eğer konuşmaları okuduğunun ortaya çıkmasından korkmuyosan konuş bence ama kendine hakim ol haklıyken haksız duruma düşme
Kendimi senin yerine koyuyorum benim güvenim açıkcası çok sarsılırdı ayrılma kararına kadar giderdim ama işte kendine hakim ol bi sor anla dinle ondan sonra ne yapcaksan yap :) Ama sakın olayın üstünü kapatıp unutmuş gibi yapma çünkü hep aklını meşgul eder kafayı yersin en sonunda niye böyle dedi diye

Canim bence konusmaya bile degmez.. Sen en iyisi takma onu, aradgnda acma, msjlarna cvp verme ve bu ili:kiyi bitir derim ben. Yine de sen bilirsin

Çok üzücü bir durum ben olsam bende çok kırılırdım konuşmalarını okuduğunu söylesen bu sefer özelime saygı göstermiyorsun diye üste çıkabilir çok bağlanmadıysan ve dayanabileceğine inanıyorsan ayrıl pek güvenilir bi tip gibi gelmedi bana :(

Benimki ile fotolarımızı gören sen ay gibisin maşallah çocukta eh iştee diyor. İlişkinin en başında hiç beğenmiyordum ama şu an beyefendi benden çok arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi tercih ediyor. Neyse konuyu dağıtmayayım içinde ne varsa dök laf mı çarpacaksın çarp rahatla trip at benimki duvar gibi tepkisiz yüzüne odun dersin sesi çıkmaz sakinleş der.
Not tabi lafı çarparken konuyu oraya nasıl getireceğinin seneryosunu kafandan iyice yaz. ve akıllıca gir konuya yollarını kapa sana karşı çıkmasın

Konuşsan sana cevabi ne olucakki. Ya ozurdiliycek ya da turlu bir bahane bulucak. Affedip affetmemen sana bagli ama napilir ki bilemedim..

ayril bnce canim..araniz ne kdr kotu olursa olsun arkadaşına senn hakkında böyle konusmamaliydi.

Belki çok da takmamıştır yorumları o yüzden bişey söylememiştir bi face konuşması ile ilişki bitirilmez bence düzgün ciddibicimde yazdıklarını okudum çok kırıldım filanla başlayıp neden böyle bi muhabbetin geliştiğini öğrenebilirsiniz karşıdaki ayrı terbiyesiz arkadaşının sevgilisi hakkında ne çok iyi ne çok kötü bişey soylenmemeli arkadaşımın nişanlısının arkadaşı nişanlın da iyi parçaymış gibi biyorum yapmış faceteki resmine çocuk hemen onla iletişimi kesmiş sizin durum biraz farklı ama insan refleks olarak o benim sevdiğim insan düzgün konuş demez mi düşününce kendimle çelışıyorum ama;)

"Boş olsam bile buluşmam" neyse, sinirlidir söylemiş olabilir. Fakat diğer mesele çok çirkin. Gerçekten öyle bile olsa
1. Arkadaşı hangi sıfatla bu kadar çirkin bir yorum yapabiliyor?
2. Sevgiliniz onu nasıl paylamıyor?
En önemlisi de siz daha ne kadar güvenebilirsiniz..

Back
X