- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
O zaman sen sevgilini sil.merhaba bayanlar 8 aylık ilişkimiz var o türkiyede ben hollandada 2 defa gidip geldim.sevgilimin instagramında 62 tane kadın var arkadaş diyor ama yabancıda var başka ülkeden kimseye yazmıyorum diyor ama bende Israrla istemiyorum beni rahatsız ediyor çünkü orda durmaları belkide fazla kıskancım konuşmadığın etmediğin kadınları niye silmez benmi abartıyorum? benimle inatlaşıyor insan sevdiği için yok etmezmi onlar orda dursa ne durmasa ne evet özgüven eksikliğim var ve çok kıskançlık abartıyorsamda enazından fikrinizi almış olurum.korkarım sürekli aynı konudan tartışmaktan ilişki hasar görecek yoksa birbirimizi çok seviyoruz hep görüntülü konuşuruz içimi dökmek istedim sağolun.
inşallah biraz takmamayı ögrenmem lazım özgüven küçüklügümden buyana yok dışlanıyordum hep aslında güzel biriyim ama kendimi beğenmem pek
aynen bende özgüven eksikligide var malesef kafamda kurmatada prof. kimse 4 4 değil elbet bakalım iki inat nereye kadar gidecek böyle.mutluluklar kuzenineEvet, eminim çok güzelsinizdir. Zaten ilginçtir güzel kızkarda daha çok rastlıyorum bu soruna. Ve yurt dışında olmanız bunu pekiştirebilir çünkü bi çok noktada uyum problemi yaşıyor gurbetçiler. Benim Hollanda'daki kuzenim de Türkiyeden evlendi ve benzer sorunlar yaşadı ama sevdiği bir iş yapmaya başladıktan sonra öz güveni arttı şimdi mutlular eşiyle. Kolaylıklar diliyorum size de
evli değiliz ama bu komudan dolayı kavga çok oldu
az takipçisi olanda var mesela o 2 yabanciyi sordum bugun onlar 2 senedir var diyor dedim ne için var.google translattenmi konusuyordun almanca git sor diyor deki nişanlím seninle konustumu evet derse gel yüzüme tükür diyor sonra çek git.inatla silmiyorNormalde insanın aklında yoksada bu kadar söyleyerek insanın aklına sokmuş olmuyormusunuz acaba ? Her insanın her cinsiyetten arkadaşı olabilir. Birde o tanımadığı konuşmadığı yada yabancı olan kişiler takipçisi çok olan hesaplar mı? Mesela bende kadın yada erkek profilini paylaşımlarını beğendiğim insanları takip ediyorum. Evet muhabbetim yok tanımıyorum ama paylaşımlarını takip ediyorum
hangi birine yazacamki dikkat çeken yoküfff blöf yapıyo işte ya. yazmıcağını biliyyo çünkü
benim de böyle geniş geniş konuşan bi sevgilim vardı instagram konusunda vukuatlı
bana güvenmiyosan yaz bakalım konuşuyo muymuşum dedi
yer miyim -_-
yazdım kızın birine tanıyo musun bu kişiyi diye, tanımıyorum ama kendisi şu an benle tanışmaya çalışıyo dedi konuşmaları attı. ben de anlattım normalde böyle düşürmem kendimi ama 2 senelik sevgilim olurdu kendisi
Sizi etiketledogi fotoğrafları peki yalnız siz görüyorsanız? Sonuçta hangi gönderiyi kim görüyor seçebilir sevgiliniz. Inat ediyorsa silmem etmem onun altından başka şeyler çıkar. Ben eşime sevgiliyken sosyal medya kullanmanı istemiyorum dediğimde yanimda kaldırmıştı ki öylesine demistim bi arkadaş ortamında aa sende silsene gibi bi cümleyle.beni etiketledigi oldu paylastigida diyor ters birşey olsa illaki yazardi sana biri diyor.yapacak olsam diyor dünyada başka kadın mı yok listedekiler ne alaka diyor
yazma kusum o zaman?hangi birine yazacamki dikkat çeken yok
öyle birşey mümkünmu bakacagim wallaha bilmiyordum instadaSizi etiketledogi fotoğrafları peki yalnız siz görüyorsanız? Sonuçta hangi gönderiyi kim görüyor seçebilir sevgiliniz. Inat ediyorsa silmem etmem onun altından başka şeyler çıkar. Ben eşime sevgiliyken sosyal medya kullanmanı istemiyorum dediğimde yanimda kaldırmıştı ki öylesine demistim bi arkadaş ortamında aa sende silsene gibi bi cümleyle.
ama herkez göruyordur çünkü listesinden bir kadın yazmis ona özelden yakisiyorsunuz bilmem ne sonra ne sansli kadın yazmış engellemis nekadar dogru allah bilirSizi etiketledogi fotoğrafları peki yalnız siz görüyorsanız? Sonuçta hangi gönderiyi kim görüyor seçebilir sevgiliniz. Inat ediyorsa silmem etmem onun altından başka şeyler çıkar. Ben eşime sevgiliyken sosyal medya kullanmanı istemiyorum dediğimde yanimda kaldırmıştı ki öylesine demistim bi arkadaş ortamında aa sende silsene gibi bi cümleyle.
aynen hayattan bezmiş moddayím morelimi bozacak şeyler ariyorum allahım yayazma kusum o zaman?
bu kadar odaklı yaşama yani
bir mesajında dikkatimi çekti bırak erkek arkadaşı kız arkadaşım bile yok sosyal değilim demişsin
o yüzden bu adamı bu kadar kurcalıyosun bence
kurslara yazıl, dizi film izle yoga meditasyon yap
kendine odaklan
erkekleri direkt olarak hayatımızın merkezine koyduğumuz için böyle böyle kafayı kırıyoruz.
edit: başta ben
yani story cevap vermisama herkez göruyordur çünkü listesinden bir kadın yazmis ona özelden yakisiyorsunuz bilmem ne sonra ne sansli kadın yazmış engellemis nekadar dogru allah bilir
aynen bende aynı fikirdeyim fedakarlık karşılıklı olmalı heleki ilişkide.daha bugun açtım dedim ki seven insan sevdiğini üzmez bende hergün hatırlatacağìm dedim ben senin rahatsız edici birşey yapmíyorsam sende yapmaYa lutfen modernlik kasmayin.
Hersey karsiliklidir.
Erkek nasil ki kadinin 60 kusur tane erkegi takip etmesini istemezse; kendi de etmeyecek.
Bu hayat ona zor geliyorsa da ipe ipe cehaletini birakip insan gibi yasamasini ogrenecek.
Yok ogrenemem diyorsa yoluna gidecek, okadar.
+1aynen bende aynı fikirdeyim fedakarlık karşılıklı olmalı heleki ilişkide.daha bugun açtım dedim ki seven insan sevdiğini üzmez bende hergün hatırlatacağìm dedim ben senin rahatsız edici birşey yapmíyorsam sende yapma
maşallah negüzel ben aldatıyor demem asla öyle birşey hissetmedim dağlara taşlara ama o kadınların durması sinir ediyor beni.elimde değil kadınlara nediyim karşılıklı takip ediyor kadın demezmi git sevgiline sor o beni takipte o yola girmem.ama bende inatsam o listeyi er yada geç yok ettirecem ama o liste yüzünden beni bırakırsa intikamım çok acı olur instagramı yok ettiririm tersim pistir o duruma getirmez umarım+1
Benim esim de kiskancti.
Cocukluk askim benim , 16 yasinda tanistik.
Baktim ki onsuz olamiyorum, e degismiyor da; soyle bir teklif sundum.
Benim yapmami istemeyecegin hicbirseyi sen de yapmayacaksin.
O kadar.
Madem sen beni şartlayacaksin o zaman ben de seni şartlayacam.
Benim kizlarla gece cikmami istemiyorsan sen de cikmayacaksin.
Benim "erkek arkadasim" olmasini istemiyorsan sen de kiz arkadas yapmayacaksin.
Sen erkeksin diye ayrimcilik olmayacak.
Ikimiz de birbirimizin hassasiyetlerine saygi duyucaz.
10 kusur senedir bu boyle.
Ben memnunum.
O memnun mu bilemem.
Ama çark isliyor mu , evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?