Sevgilimin iş yaptıgı kız ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Sevgilimle telefonda konuşurken gece saat 1 de mesaj geldi bi dk dedi mesaja baktı banada direk ekran görüntüsü attı ben istemeden
Yeni bi iş kuruyolar ve firmanın sekreteriyle muhattap oluyo O kadın mesaj atmış küçük resimden gördüğüm kadarıyla güzel bi kız
Mesaj iş içerikli kadın özür dilerim geç oldu diye girmiş
Ama ekranın üstünde mesajı yeni sildiğimizde çıkan mesaj silindi yazısı vardı
Bende bunun ne oldugunu ne sildiğini sordum oda bilmiyorum gerçekten görmedim konuşmanın içeriğini görüyosun zaten ne silmiş olabilirim farkında değilim dedi daha sonra kızın gece birde yazmasına da takıldım tabi çünkü bana işyerimden kimse gece yazmıyo neyse bu konu kapandı gitti

Bugun otururken elindeki yüzzüğe bakıyoduk ters tarafı aynı nişan yüzzüğü gibi oluyo çevirince dedi bende şakasına çevirde gez ozaman hep dedim . Oda sekreterin yanına giderken çevirdiğini söyledi bende ne alaka kadının sana bi hareketi mi oldu neden bi risk olarak görüyosun dedim Oda baştan tedbirimi alıyım bi kere tartıştık sonuçta bu konu yüzünden hem çevremde şuan tek kdın o dedi ama benim tuhafıma gitti. Sizce normal mi sizin için de tuhaf bi konuşma olur mıydı ?

En çirkin tabir ile eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyin derim ben. Sürekli o kadın ile ilgili iğnelemek, telkin edip bu konuyla ilgili huzursuzluk çıkarmak büyük ihtimalle sevgilinize kendini bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirecektir. Bu meseleyi sürekli önüne sundukça o da sizi sinirlendirmek için uygunsuz ya da ters karşılıklar verebilir. Önerim sessizce takipte kalmanız, uyanık olmanız. Aralarında bir şey varsa zaten mutlaka açık verirler.

genelde telefonla konuşurken biri yazınca atar
Zaten o gün konuşuldu ve ben uzatmadım bugune kadar da bidaha açılmamıştı onun yanında ters çeviriyorum başıma iş almayım der gibi konuştu ama demekki potansiyel bi sevgili adayı olarak görüyo gibi geldi bana
Çok saçma ne alaka yani

Sizi niye kıskandırmaya çalışıyor durduk yere? Ve siz de buna izin veriyorsunuz. Kadının da çok umrunda değildir bence sevgiliniz. Bu konuyla çok ilgilenmediğinizi gösterin, poposunu kaldırmayın boşuna

En çirkin tabir ile eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyin derim ben. Sürekli o kadın ile ilgili iğnelemek, telkin edip bu konuyla ilgili huzursuzluk çıkarmak büyük ihtimalle sevgilinize kendini bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirecektir. Bu meseleyi sürekli önüne sundukça o da sizi sinirlendirmek için uygunsuz ya da ters karşılıklar verebilir. Önerim sessizce takipte kalmanız, uyanık olmanız. Aralarında bir şey varsa zaten mutlaka açık verirler.

Sevgiliniz kendi kendine triplere giriyor bence. Mesaj geldi diyip ekran resmi atmak, onun yanina giderken yuzugu ters cevirip tedbir aliyorum demeler filan. 😁😁
Bilincli olarak sizi kiskandirmaya calisiyor bence. Asiri sacma hareketler.

Gece 1de olmasa da saat 9-10 gibi esime yazan, arayan olabiliyor acilse, iş yapiliyorsa o saatte, işe göre degisir.

Yok zaten bu konu aklıma ilk grldiğinde arkadaşıma x hanım tarafından iki ay sonra aldatılmazsam iyi dedim
Eski sevgilimin öğretmen arkadaşı geç saatlerde yazardı, okulla ilgili vs. konuşurlardı aksi bir şey yoktu ama meğersem kız buna yanıkmış benim eskisi de yürüyünce, bu hikayede yanan ben oldum :KK70: aldatılma benim gibi dikkat et

Sevgilimle telefonda konuşurken gece saat 1 de mesaj geldi bi dk dedi mesaja baktı banada direk ekran görüntüsü attı ben istemeden
Yeni bi iş kuruyolar ve firmanın sekreteriyle muhattap oluyo O kadın mesaj atmış küçük resimden gördüğüm kadarıyla güzel bi kız
Mesaj iş içerikli kadın özür dilerim geç oldu diye girmiş
Ama ekranın üstünde mesajı yeni sildiğimizde çıkan mesaj silindi yazısı vardı
Bende bunun ne oldugunu ne sildiğini sordum oda bilmiyorum gerçekten görmedim konuşmanın içeriğini görüyosun zaten ne silmiş olabilirim farkında değilim dedi daha sonra kızın gece birde yazmasına da takıldım tabi çünkü bana işyerimden kimse gece yazmıyo neyse bu konu kapandı gitti

Bugun otururken elindeki yüzzüğe bakıyoduk ters tarafı aynı nişan yüzzüğü gibi oluyo çevirince dedi bende şakasına çevirde gez ozaman hep dedim . Oda sekreterin yanına giderken çevirdiğini söyledi bende ne alaka kadının sana bi hareketi mi oldu neden bi risk olarak görüyosun dedim Oda baştan tedbirimi alıyım bi kere tartıştık sonuçta bu konu yüzünden hem çevremde şuan tek kdın o dedi ama benim tuhafıma gitti. Sizce normal mi sizin için de tuhaf bi konuşma olur mıydı ?
İşkillenmekte haklısın büyük ihtimalle kendi attığı mesajda vardı hepsini birlikte ss aldı attı ilk önce sonrada düzeltti

Güvenmediğimiz adam mı ? Kendi kendime mi güvensizlik yapmışım mesaj silindi yazısını gördüm geç saatte gelen bir mesaj ve
Onun yanına gderken yüzzüğümü çeviriyorum diyen bi adam ?

genelde telefonla konuşurken biri yazınca atar
Zaten o gün konuşuldu ve ben uzatmadım bugune kadar da bidaha açılmamıştı onun yanında ters çeviriyorum başıma iş almayım der gibi konuştu ama demekki potansiyel bi sevgili adayı olarak görüyo gibi geldi bana
Sevgilisi varken diğer insanları “potansiyel aday” olarak gören birinden hayır gelmez bence. Bu davranışlara devam ederse rahatsız olduğunuzu, bu durumla ilgilenmediğinizi, boşuna ekran görüntüsü atmamasını söyleyin. Sizin kıskandığınızı düşündükçe bi triplere giriyor belli ki

Evet telefonu fln elimdedir hep geçen günde baktım o mesajdan sonra bi daha konuşmamışlar
Sevgiliniz kendi kendine triplere giriyor bence. Mesaj geldi diyip ekran resmi atmak, onun yanina giderken yuzugu ters cevirip tedbir aliyorum demeler filan. 😁😁

Gece 1de olmasa da saat 9-10 gibi esime yazan, arayan olabiliyor acilse, iş yapiliyorsa o saatte, işe göre degisir.

Guvenmediginiz adamın sözünden yorum her hareketinden anlam çıkarmaya çalışmak yorucu olmuyormu ?

İşkillenmekte haklısın büyük ihtimalle kendi attığı mesajda vardı hepsini birlikte ss aldı attı ilk önce sonrada düzeltti

Daha önce kavga etmişler bunun üzerine yapıyor çocuk ama konu sahibi kiskanmis önce

bence sizin kıskandığınızı anlayınca erkek arkadaşınızın egosu tavan yapmış ve sizi kıskandırmaya çalışmış ben olsam o kızın lafı açılınca umursamaz davranırdım

Daha önce kavga etmişler bunun üzerine yapıyor çocuk ama konu sahibi kiskanmis önce

Garip bir ilişki şasirdim doğrusu.
İlişki yeni mi acaba konu sahibii?

Cunku normal bir insan boyle bir ilişkiye uzun süre katlanamaz. İnsan sıkılır yahu her gelen mesaji ekran resmi al, eyvah 2 metre yakinima kadin geldi yuzugumu gozune sokayim filan...

Bunlari normal davranişlar değil. Anlam veremedim oek

Evet yeni her gelen mesaja değil gece konuşurken mesaj geldi bi dk mesaj yazmam gerekiyo dedi anlatmak yerinede ekran görüntüsü attı
Aynen bana da öyle geldi, kızdan en ufak bi işaret görse yürüyecek gibi. 🤔

Garip bir ilişki şasirdim doğrusu.
İlişki yeni mi acaba konu sahibii?

Cunku normal bir insan boyle bir ilişkiye uzun süre katlanamaz. İnsan sıkılır yahu her gelen mesaji ekran resmi al, eyvah 2 metre yakinima kadin geldi yuzugumu gozune sokayim filan...

Bunlari normal davranişlar değil. Anlam veremedim oek

Back
X