Sevgilimin iş yaptıgı kız ?

Bana sizi kıskandirmaya çalışıyor gibi geldi. Yani yanına gidince yüzüğü ters çevirme falan ben olsam gülerdim. Eşimle evlenmeden önce 300 tane erkeğin çalıştıği bir fabrikada çalıştım hiç böyle şeyler yaşamadım.

Sevgiliniz çocukça davranarak sizi kıskandırmaya, ilgi çekmeye çalışıyor. İşle ilgili bir durumda kimi zaman geç yazılmak mecburiyetinde kalınabilir kibarca özür dilemiş zaten. Belli ki güven üzerine kurulu ir ilişkiniz yok sevgilinizin telefonunun sürekli sizin elinizde olması, onun hemen mesaj atan kişiyi ekran görüntüsü atması gibi örneklerden bu sonuç çıkıyor. Bu ciddi bir sorun yalnız

Aynen bana da öyle geldi, kızdan en ufak bi işaret görse yürüyecek gibi. 🤔
Ben de böyle düşünüyorum. Hatta ev arkadaşımın sevgilisi de iş yerinden bir kızla ilgili böyle bahsederdi. Arkadaşım işkillenince bu kez kızdan kötü bir şekilde bahsetmeye başladı, en sonunda arkadaşımı terkedip kızla evlendi. Bana hiç normal gelmiyor bu muhabbetler. Hepimizin girdiği ortamlarda karşı cinsten birileri oluyor. Hangimiz onlar için böyle şeyler düşünüyoruz ki. Düşünsek bile partnerimize bu şekilde bahsetmeyiz. Altında yatan bir şey var.

sevgilinizi elinizden alacağından korkuyorsanız korkmayın alsın yani alabiliyor sa alsın relax olun :D o da büyük ihtimal sizin kıskançlık yaptığınızı anladığı için size öyle demiş göğsü kabarmıştır ben neyim bee falan olmyştur :D

Kıskandırmaya çalışıyor ama çok gereksiz. Oltaya gelmeyin tamam deyin geçin yoksa iyice abartır. Ayrıca siz cilveleşeceksiniz diye kızın ne suçu var da zan altında bırakıyor yazık valla.

Sevgiliniz kendi kendine triplere giriyor bence. Mesaj geldi diyip ekran resmi atmak, onun yanina giderken yuzugu ters cevirip tedbir aliyorum demeler filan. 😁😁
Bilincli olarak sizi kiskandirmaya calisiyor bence. Asiri sacma hareketler.

Gece 1de olmasa da saat 9-10 gibi esime yazan, arayan olabiliyor acilse, iş yapiliyorsa o saatte, işe göre degisir.

Bence kızı da beğeniyor sevgilisi o yüzden böyle triplere girdi

Bence kızı da beğeniyor sevgilisi o yüzden böyle triplere girdi

Bana da oyle geldi kendi kendine hallere girmiş. Sanirim bu kizdan once de her gelen mesaji konu sahibine ekran olarak atiyormuş ama kizin yanina yuzugu cevirerek gitmesi bunu anlatmasi filan çok abartili ustune dustugunu gosteriyor.
Ne alaka yani, kim yaninda kadin calişan var diye bu kadar ustune dusunup boyle hareketler yapar durduk yere 😁

Güvenmediğimiz adam mı ? Kendi kendime mi güvensizlik yapmışım mesaj silindi yazısını gördüm geç saatte gelen bir mesaj ve
Onun yanına gderken yüzzüğümü çeviriyorum diyen bi adam ?
Bencede haklısın ama üstüne gitme sadece bir kere yanlış olduğunu cevabı sabah vermesini söyle; aldatma olmasa bile samimiyete karşıyım ben

Bana da oyle geldi kendi kendine hallere girmiş. Sanirim bu kizdan once de her gelen mesaji konu sahibine ekran olarak atiyormuş ama kizin yanina yuzugu cevirerek gitmesi bunu anlatmasi filan çok abartili ustune dustugunu gosteriyor.
Ne alaka yani, kim yaninda kadin calişan var diye bu kadar ustune dusunup boyle hareketler yapar durduk yere 😁

Yüzüğü çevirmesi tam ergen muhabbeti zaten özellikle o kızdan bahsedebilmek için uydurmuş bile olabilir

ne luzumsuz sevgiliniz var yani kendi kendine tedbir falan almasi ne alaka allah askina benim sevgilim olsa dalga gecerdim. cok sacma.

onun disinda da “ne sildigimi hatirlamiyorum” diye bir sey olur mu? ya yanlis kisiye mesaj atmissindir, ya soyledigin seyin suresi gecmistir, ya typo yapmissindir falan yani. bu da cok sacma. adam bir degisik.

Sevgiliniz saçmalıyor farkındamısınız dürüstmüş gibi davranıp sizi kıskandırma çalışıyor ayrıca sorguya çekerseniz gereksiz havaya sokarsınız ve böyle tribe girer!

Kimse iş arkadaşı bile olmayan, sadece firmaları ile iş yapan bir adama gecenin birinde mesaj atmaz, aralarında bu samimiyeti oluşturacak bir konuşma ve samimiyet olması karşı taraftan bir ışık almaaı lazım , bana sevgilinizin sizi kıskandırmaya çalışmasından ziyade o kadınla arasında sizin hoşunuza gitmeyen bir ilişki olduğu ve bu durumun sizin kulağına gitme durumu olduğundan bak ben düzgün davrandım o asılıyor diye savunma yapmak için suçunu bastırdığı geldi

Evet bende tam olarak bunu hissettim peki ne yapmam lazım ?
Kimse iş arkadaşı bile olmayan, sadece firmaları ile iş yapan bir adama gecenin birinde mesaj atmaz, aralarında bu samimiyeti oluşturacak bir konuşma ve samimiyet olması karşı taraftan bir ışık almaaı lazım , bana sevgilinizin sizi kıskandırmaya çalışmasından ziyade o kadınla arasında sizin hoşunuza gitmeyen bir ilişki olduğu ve bu durumun sizin kulağına gitme durumu olduğundan bak ben düzgün davrandım o asılıyor diye savunma yapmak için suçunu bastırdığı geldi

sayın carli,bu göğsünde eski sevgilisinin baş harfi olan yeni sevgiliniz mi? yoksa sizi aldatan eski sevgiliniz de barıştınız mı? :(

inanın takip edemiyorum her gün bir ''ekşın'' yaşıyorsunuz,kafa karışıklığımı giderirseniz ona göre yorum yapayım :bicak:

tam bir ergen kafali sevgili. ayrica gece 1 de daha onceden yazisilmis ki devami gelmis. bir seyi sık dile getiriyorsa ya o kisiyi begeniyordur ya da ilgisi vardir

sayın carli,bu göğsünde eski sevgilisinin baş harfi olan yeni sevgiliniz mi? yoksa sizi aldatan eski sevgiliniz de barıştınız mı? :KK43:

inanın takip edemiyorum her gün bir ''ekşın'' yaşıyorsunuz,kafa karışıklığımı giderirseniz ona göre yorum yapayım :bicak:
Üst üste bu kadar toksik ilişki hiç normal değil. İlk önce şu sorunlu tiplerden uzak durması lazım :/

Evet bende tam olarak bunu hissettim peki ne yapmam lazım ?
Bunun cevabını size ben veremem, herkesin karakteri farklı, ben biraz bu konularda dik ve taviz vermeyen bir insanım, gönül işlerinde böyle ucuz oyunlardan hoşlanmam, ben olsam alır karşıma içimdekileri çatır çatır söyler o adamı orada bırakırım, zira böyle ucuz oyunlara giren adamla bana göre gelecek kurulmaz. Zaten de sizin yerinizde olsaydım , o kadının yanında alyans gibi takayım dediğinde, adam gibi duran, haddini sınırını bilen adama kimse yaklaşamaz, alyansa da ihtiyacı uymaz, demek ki sende sıkıntı var der, onu orada bırakır giderdim. Bakın çok sevdiğim bir laf vardır, bir ilişiye üçüncü kişi ancak, taraflardan biri yüzünü ona döner ve fırsat verirse zarar verebilir. Kimseyede gardiyanlık yaparak sizi aldatmasını engelleyemezsiniz. Özellikle sevgililik dönemi zatem deneme dönemidir, bu dönemde bile böyle saçma sapan ilişkiler içine girip , birde beni salak yerine koyan adama güvenip devam etmeyin bence.

aldatacağı varsa zaten aldatır önüne geçilemezki ..siz böyle konuşarak sadece ilişkinizi yıpratırsınız.

Geç saat de yazışmak tek taraflı başlamış olamaz.mesafesiz iş arkadaşlığı gb duruyor.
Siz kontrollü davranıp gözlemleyin
genel mi konuşuyorsunuz acaba geç saatte yazışmak tek taraflı başlamış olamaz diyerek? bana da bazen çok saçma saatlerde proje koordinatörümden vs tek taraflı mesaj geliyor. sabah için acil olabiliyor, o an söylenmesi gerekiyor veya sabah başka bir işe geçmeden önce ilk bakmam gereken iş o ise mesaj gelebiliyor. gayet de mesafeliyimdir herkese karşı, herkes de bunu bilir. ve onlar da saçma saatlerde mesaj atarlarsa söze kusura bakma bu saatte yazıyorum gibisinden giriyor. pozisyonum gereği birilerine geç saatte yazmama gerek olmuyor ama gerek olduğunda ben de uygun bir dille yazıyorum, yazmamak daha kötüyse eğer. evet, gecenin bir yarısı işle alakalı mesajlaşmak çok saçma ve rahatsız edici ama ekmek parası için yapmak gerekiyorsa yapıyoruz. ülkede her şey güllük gülistanlık değil. abartılıp huzursuz olmaya değecek şeyler değil bunlar, sektöre göre değişir ama bazı işlerde böyle şeyler olabiliyor. sadece bundan şüphelenmek çok anlamsız. zırt pırt saçma saatlerde yazılıyorsa , sürekli oluyorsa rahatsız olunur elbette ama ara sıra olan bişeyse idare etmek gerekir.

elbette saat önemli ama o an gerçekten mecbur kaldıysam, yazmamak ya da sonra yazmak işimle alakalı bir soruna sebep olacaksa uygun bir üslupla yazar hatta çok mecbur kalırsam, hatta mesaj da çare olmuyorsa ararım, sonuçta benim işim milletin ilişkisinden, kıskançlığından daha önemli kimse kusura bakmasın. ha burda adam saçma davranıyor o ayrı konu.

Son düzenleme:
Back
X