Sevgilimin iş yerindeki ortamı

Yaa başka nerede düşecek şeyinin derdine ? Sokaktan kadın mı çevirsin.dm den kalitesiz erkekler gibi tanımadığı kadına mı salça olsun?
Valla biz kadınlara tecrübeli olsan dert, tecrübesiz olsan dert, kadınlarla iletişim kurmayı becersen dert, becermesen dert. Eskiden sevgililerin olsa dert, olmasa dert.tecrübeli olsan güvenilmez oluyorsun, tecrübesiz olsan sünepe.hem kaliteli, beğenilen bir erkek olacaksın hem de doğru dürüst ilişki yaşamamış erkek.olacaksın.hem fazla ilişki yaşamamış masum ve güvenilir erkek olacaksın hem de kadınların hayalindeki profil olacaksın( nasıl olacaksa o iş tecrübe olmadan)
Hem hiçbir kadın o gözle bakmamış olacaksın hem de sevgilinle filmlerdeki gibi tanışacaksın.hem doğru dürüst cinsle ilişki yaşamamış olacaksın hem de doğru dürüst ilişkiye giremediğin için, iktidarsız olduğun için, beceriksiz görüldüğün için alaya alınıp terkedileceksin.ne istiyorsunuz siz kızlar ? Kaliteli erkekleri aboratuvarda üretip, sizinle tanışacakları zaman mı doğaya göndereceğiz size sevgili olsunlar diye.buralarda tonla konu var.bilmem kaç yaşına kadar bakir kaldığı için iktidarsızlık çeken, deliği bile bulamayan, kadınlara selam vermekten bile aciz erkekler.o kadar birşey yaşamamışlar ki adamlar erkeklikten çıkmış o duygularını kullanmaya kullanmaya.olaylara her yönüyle bakmayı beceremiyorsunuz.dediğiniz gibi olan erkek ancak cennette olur.
Bu arada dua edin erkekğin bir şeyinin derdi var.site iktidarsız isteksiz erkekten geçilmiyor.biraz farklı açılardan bakmayı öğrenin hayata.sen de bul bir iktidarsız rahat rahat her yere gönder sevgilini.hayat bu kadar basit birşey.oldu olacak yaz siparişini gönder allaha.gökten zembille aşırı kaliteli ama eline kadın eli değmemiş erkek indirsin size ama cinsellikte işini bilecek.
Hamile karısıyla ilişkiye girmek iateyen erkek vicdansız şeyinin derdi de oluyor, girmek istemeyen erkek beni istemiyor mu benden tiksiniyor mu, beni artık çekici bulmuyor mu oluyor ? Bu kadın milletine ne yapsan suç gerçekten.
Ferhans kırk yılın başı haklısın galiba😂

Ben bu kadar katı bakmıyorum açıkcası beni benden sonrası ilgilendiriyor. Sonuçta iki kişinin arasında olmuş bitmiş bir olay. Beni bu durum tabii ki rahatsız ediyor ama böyle birisi çok kötüdür bundan adam olmaz diye düşünmüyorum.
Benim kastettiğim şey sizden önceki cinsel hayatı değil ki. İş yerinden biriyle sevişebilecek kadar sınırsız, etik dışı olması.

Yaa başka nerede düşecek şeyinin derdine ? Sokaktan kadın mı çevirsin.dm den kalitesiz erkekler gibi tanımadığı kadına mı salça olsun?
Valla biz kadınlara tecrübeli olsan dert, tecrübesiz olsan dert, kadınlarla iletişim kurmayı becersen dert, becermesen dert. Eskiden sevgililerin olsa dert, olmasa dert.tecrübeli olsan güvenilmez oluyorsun, tecrübesiz olsan sünepe.hem kaliteli, beğenilen bir erkek olacaksın hem de doğru dürüst ilişki yaşamamış erkek.olacaksın.hem fazla ilişki yaşamamış masum ve güvenilir erkek olacaksın hem de kadınların hayalindeki profil olacaksın( nasıl olacaksa o iş tecrübe olmadan)
Hem hiçbir kadın o gözle bakmamış olacaksın hem de sevgilinle filmlerdeki gibi tanışacaksın.hem doğru dürüst cinsle ilişki yaşamamış olacaksın hem de doğru dürüst ilişkiye giremediğin için, iktidarsız olduğun için, beceriksiz görüldüğün için alaya alınıp terkedileceksin.ne istiyorsunuz siz kızlar ? Kaliteli erkekleri aboratuvarda üretip, sizinle tanışacakları zaman mı doğaya göndereceğiz size sevgili olsunlar diye.buralarda tonla konu var.bilmem kaç yaşına kadar bakir kaldığı için iktidarsızlık çeken, deliği bile bulamayan, kadınlara selam vermekten bile aciz erkekler.o kadar birşey yaşamamışlar ki adamlar erkeklikten çıkmış o duygularını kullanmaya kullanmaya.olaylara her yönüyle bakmayı beceremiyorsunuz.dediğiniz gibi olan erkek ancak cennette olur.
Bu arada dua edin erkekğin bir şeyinin derdi var.site iktidarsız isteksiz erkekten geçilmiyor.biraz farklı açılardan bakmayı öğrenin hayata.sen de bul bir iktidarsız rahat rahat her yere gönder sevgilini.hayat bu kadar basit birşey.oldu olacak yaz siparişini gönder allaha.gökten zembille aşırı kaliteli ama eline kadın eli değmemiş erkek indirsin size ama cinsellikte işini bilecek.
Hamile karısıyla ilişkiye girmek iateyen erkek vicdansız şeyinin derdi de oluyor, girmek istemeyen erkek beni istemiyor mu benden tiksiniyor mu, beni artık çekici bulmuyor mu oluyor ? Bu kadın milletine ne yapsan suç gerçekten.
Sorun iş yerindeki biriyle sevgili olup cinsellik yaşaması değil. İş yerinde biriyle duygusallık olmadan yatağa girilebiliyor olmasi ,bunu yeni sevgilisinin dahi duyacağı kadar aleni yaşanmış olması! Ya konu sahibi eski sevgilisi demek istemedi hani onlarla eğlendi benle evlenecek hesabı ya da sevdiği adam ve çevresi harbiden kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir grup. Bu adam hayat kadınlarıyla birliktelik yaşayıp bunu anlatmış olsa daha güvenilir gelirdi bana.

Ben sizin yerinizde olsam ayrılırdım ama ayrılma nedenim söylenen yalan ve ne erkek arkadaşımın ne de onun çevresinin bana gram saygı duymaması olurdu.
Öncelikle ortada söylenen kocaman bir yalan var ve mantık çerçevesinde bakıldığında bu o kadar belli ki. Erkek arkadaşınız sadece cinsellik diyor ama ne hikmetse tarafların yakın münasebetinden tüm iş yerinin haberi var, hatta kız cesurca ayırırım değil ayırırız diyebiliyor. Yan iş yeri atkadaşlarının kendi yanında duracağın farkında. Yani ortada bir ilişki olduğu ve bunun herkesçe bilinip desteklendiği ortada. Yoksa aklı başında hiç kimse sadece cinsellik yaşadığı şu an başkası ile sevgili olduğu bie erkek için bu kadar cesurca konuşmaz, hadi kafayı yedi konuştu diyelim hiçbir arkadaşta bu kızın o laflarını mazur görüo destek olmaz. Ama bu arkadaşlar ne hikmetse hem mazur görüo hemde kızı ve cesur hallerini gözünüze sokmuşlar.Demek ki taraflar arasında iş yerindekilerin de desteklediği bir ilişki yaşanmış ki kız bu kadar rahat.
Arkadaşların yaptığı zaten ayrı bir rezillik konusu, o konuşma nerden tutsan elinde kalan ve size o ilişkiyi duyurmak için yapıldığı o kadar belli olan bir konuşma ki. Sevgiliniz size dediğiniz gibi bir gram değer veriyorsa orada o konuşmaya tepkisini koyması ve o arkadaşlar sizden yaptıkları münasebetsizlik için özür dileyene kadar yüzüne bakmaması lazım. Eğer bunu yapmıyorsa size sizin abarttığınız kadar önemsemiyordur. Düşünsenize güya evlilik düşündüğünüz kız arkadaşınızı arkadaşlarınızla tanıştırıyorsunjz ve onlar kız arkadaşınızın gözüne halen bir şekilde aynı ortama girip çıkıp beraber çalıştığınız eski kız arkadaşınızı sokuyor birde üstüne üstü kapalı ayırmakla tehdit ediyorlar sizce bu makul kabul edilebilir bir şey mi?
Erkek arkadaşınızın o kız ve çevresi bunu sizin gözünüze sokana kadar hala o kızla aynı ortamlara girmesi ve görüşmeye devam etmesi ayrı bir facia zaten. Bakın insanlar ahlaksız olabilir ancak belli mevkiye gelmiş yetişkinler salak değildir. Bir kadın bir erkek için ayırırz lafı edecek cesareti buluyorsa yüz bulduğu içindir. Zira arkadaşlarun tutumu ve erkek arkadaşınızın bu tepkisiz halide yüz bulduğunun açık kanıtı zaten.

ben kızın ayırırız lafına takıldım. takıntılı bir manyak olduğu için mi böyle söyledi yoksa duygusal bişeyler var, senin sevgilinden de hala umutlu o yüzden mi böyle dedi acaba? bu kız neyine güveniyor da ayırırız diyor mesela? hadi sevgilinin dediği gibi aralarındaki şey sadece seks olsun, yine adamı bi şekilde yatağa atıp foto vs çekip sana atacak da öyle mi ayıracak sizi? nedir yani ben ona takıldım. geçmişte olan şey için bişey diyemiyorum her gün yüz yüze bakılan ortamdaki insanla yaşanan şey salt seks değildir bence, duygusal şeyler de vardır. ama adam zevk düşkünü ise o duygusal bakmamıştır. burada yorumlandığı gibi dümdüz fbuddy'lik değil bence bu. eski fbuddy'nin sevgilisinden sana ne ki ayırırız diyorsun?

Şimdi kurt düşürmek istemiyorum içinize de..
Bir kere olmuş bir cinsel birliktelik değil bu "bir süre devam eden bir cinsel birliktelik". Bu iki insan hala aynı yerde çalışıyor. Bu kadın erkeğin çoğu zaaflarını (etkilenen tercihlerini) biliyor ki bilmesi normal f.b. takılmışlar. "AYIRIRIZ" diyebiliyor. Bu noktada herhangi bir erkeğe güvenilmez. O kişi o işyerinde kaldığı müddetçe manyak olursunuz. Toplu bir yemeğe yada etkinliğe gidilse aklınıza türlü senaryolar gelir sürekli ki bu en hafifi.
Bir şekilde ya işini degistirmesini sağlayın belli etmeden ya dayanabildiginiz kadar sessiz kalıp gidişata bakın yada ayrılın..

Ayriyetten duygusal bir şey beslenmeyen cinsel birlikteliklerde kimse kimsenin var olan ilişkisinin ayrılmasını sağlamak istemez ne yapacak sevgili olmadan 80 yıl adamla mi sevişecek.
Lafı taşıyan kişi de masum gelmedi.

Merhaba.
Kısaca konuyu anlatacak olursam. 4 aylık bir ilişkim var henüz bir şeyler için erken ama ciddi düşünüyoruz diyebilirim. Sorun sevgilimin iş yerindeki ortamı. İş yerinde arkadaş grubundan bir kızla aralarında benden önce bir süre devam eden cinsel birliktelikleri olmuş. (Başka bir arkadaşı kızla ilgili bir pot kırmıştı ben ondan sonra sevgilimi sıkıştırıp anlattırdım). Sorun şu ki kız arkadaş ortamında sayılır kızdan uzak durduğunu söylüyor ama aynı iş yerindeler ve bu beni tabii ki rahatsız ediyor.
Bir de kız bizim birlikte olduğumuzu öğrendikten sonra ayırırız tarzı şeyler söylemiş. Hala beklenti içinde etrafında geziyormuş. (Arkadaşının söylediği kısım burası).
Bu durumda ne yapmam gerekir. Konuyu açmamaya çalışıyorum. Beni aldatacağını da düşünmüyorum ama kızın da hala sürekli etrafında olması beni rahatsız ediyor.
İşini değiştirmesini istesem de çok garip olur evli falan olsak isterdim ama henüz o seviyede değiliz.
Bir gün de sizinle ilgili bir pot kırılır, sizin hakkınızda konuşulur o ortamda. O öyle demiş bu böyle demiş herkesin ağzına sakız olunmuş ama benim sevgilim yapmaz kızdan uzak duruyor kafasındasınız.
Ayırırım demesi de cinselliğe güvenmesi. Sevgiliniz sağlam biri değil, aynı işyerinde sadece cinsellik yaşamış olsa bile özel hayatı konuşuluyor. Kız gibi sizin sevgiliniz de sürekli o ortamda kızın etrafında. Laf getiren laf da götürür. Başkasının aklıyla söylediğiyle hareket etmeyin.

Burada iş sevgilininizde bitiyor. Size sevgisini gösteriyorsa, eski flörtü ile arasına mesafe koyuyorsa sıkıntı yok.
Bunu da yaşayıp göreceksiniz. Devam veya tamam kararını buna göre verirsiniz.

Ferhans sen yine ne anlatıyon gözünü seveyim ya. Gözünü erkek bürümüş senin, kör topal ne bulduysan şükür diyorsun anlıyorum da herkesi senin gibi değil işte. Bu yamuk çklüler cennetlik kadın aramayı biliyorlar, bizim cennetlik herif aramamız mı sıkıntı? Sen Allah ne verdiyse takıl gitsin, yeter ki bizi bi sal be.
Yaa allah aşkına bir gidin.benim takıldığım erkekleri bir gör istersen.neyse kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilim.

Yani bana da çok kısa zamanda bu konuları açtı. Benden nasıl bu kadar emin ki? Hemen evlilik lafını açıyor ki daha ilişkinin ilk ayında bile açmıştı bu konuyu ben ciddi düşünüyorum seninle diye. Arkadaşları bir bir evleniyor onun baskısıyla da böyle olabilir, zamanla bu kararından emin olamayıp sorun çıkmasından korkuyorum.
bu erkeğe güvenme herşey bir oyun olabilir arkadaşının imaları ve sana sadece cinsellik için beraberdik itirafı falan planlı birşey olabilir burada ince bir mesaj var yavrum anlayana sana sürekli evlenmekten bahsediyor çünkü benimle birlikte olabilirsin ben ciddi düşünüyorum sana da cinsellikle yaklaşacak hiç şaşmaz olmaz dersen de seni o kızla tehdit edecek alttan alta bak benimle yatmak isteyen biri var nasıl olsa diye sende o kıza gitmesin diye beraber olursun diye kuruyor şimdi aklında o kızın hiç birşeyden haberi yoktur o kızda kurbandır onu da senin gibi kandırıp duygularıyla oynamıştır . bir erkek ciddi düşündüğü birine sadece cinsellik için beraber olduk demez istediğin kadar sıkıştır . eski sevgilim der geçerdi adamın tek amacı cinsellik

Valla ben anlıyorum başka nerede tanışılaca ki.sokamtan kadın mı çevirecekler ?
sürekli yüz yüze bakacağın insanla olmaz o işler aşık olur seversin okey ama sadece cinsellik aynı ortamda çalıştığın insanla olmaz sonra herkesin diline etiket olursun güzelim. kadın erkek farketmez

Arkadaş iş ahlakı kavramından bihaber. Uzun uzun anlatmışsınız klavyenize sağlık
Bir insan başka nereden sevgili bulabilir ki.ne yapsak suç.iş ahlakınin bu olduğunu düşünmüyorum.kan bağımız olmayan kişilere neden kardeş gözüyle bakmak zorunda olalım ki.iş âhlakı işini aksatmamaktır, çalmamaktır, çırpmamaktır, kaytarmamaktır.gönül işiyle iş âhlakının ne ilgisi var ? Eğer ilişkin işini aksatmıyorsa eğer.o da kişinin inisiyatifine kalmış bir konudur.sadece gönül ilişkisiyle suçlama yapılamaz.

sürekli yüz yüze bakacağın insanla olmaz o işler aşık olur seversin okey ama sadece cinsellik aynı ortamda çalıştığın insanla olmaz sonra herkesin diline etiket olursun güzelim. kadın erkek farketmez
Fena mı hayatın renk gelir.sanki hepimiz Tarkan gibi geziyoruz da ortalarda. Iki gün eğlence çıkar millete olacak olan o.ne çok önemsiyorsunuz kendinizi.kimsenin umrunda değiliz hiçbirimiz.cinsellik yaşayacak birini buldunuz da kabul etmemeniz kaldı.hastayız bu insanlardaki egoya ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaa allah aşkına bir gidin.benim takıldığım erkekleri bir gör istersen.neyse kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilim.
Senin ne ettiğin de belli değil, bi gün 3 erkekle sevişiyon öbür gün beni niye beğenmiyler diye ağlıyon. Tabi ki kanıtlamak zorunda değilsin , sen meseleni kendi içinde çöz yeter.

Bir insan başka nereden sevgili bulabilir ki.ne yapsak suç.iş ahlakınin bu olduğunu düşünmüyorum.kan bağımız olmayan kişilere neden kardeş gözüyle bakmak zorunda olalım ki.iş âhlakı işini aksatmamaktır, çalmamaktır, çırpmamaktır, kaytarmamaktır.gönül işiyle iş âhlakının ne ilgisi var ? Eğer ilişkin işini aksatmıyorsa eğer.o da kişinin inisiyatifine kalmış bir konudur.sadece gönül ilişkisiyle suçlama yapılamaz.
Yani aynı işyerinde olabilir de olmayabilir de. Bazı durumlar anlık gelişebilir. Fakat iş ortamında iki kişinin yaşadığı cinsellik bilinip dilden dile dolaşıyor ise sıkıntı olur. Burda kişi veya kişiler bunun birinci dereceden sorumludur. Hoş olmayan yerlere gidebilir. Size kısmen katılıyorum.

Fena mı hayatın renk gelir.sanki hepimiz Tarkan gibi geziyoruz da ortalarda. Iki gün eğlence çıkar millete olacak olan o.ne çok önemsiyorsunuz kendinizi.kimsenin umrunda değiliz hiçbirimiz.
:D şaka mısın sen ben elektrik elektronik bölümü mezunuyum 6o kişilik sınıfta tek kız olarak okudum erkeklerin ne kadar pislik olduğunu pis bir zihniyeti olduğunu benden iyi kimse bilemez şöyle bir örnek vereyim sana belki anlarsın bir ihtimal iş yerinde biriyle sadece cinsellik için görüşüyorsun ama görüştüğün kişi pozisyonlara kadar arkadaşlarına anlatıyor hoşuna gider miydi ? beraber olduğun kişi senden sıkıldı diyelim iş yerinde başka biri seni cinsel taciz boyutuna gelecek derecede taciz ettiğini düşün istemediğin için de x kişisinden neyim eksik dediğini düşün bir ? herkesin gözünde bir cinsel objeye dönmedin mi şimdi sen ? hoşuna gider mi düzgünce cevap ver o kadar yazdım emeğe saygı bir düşün o beyni kullan ve düzgünce cevap ver

:D şaka mısın sen ben elektrik elektronik bölümü mezunuyum 6o kişilik sınıfta tek kız olarak okudum erkeklerin ne kadar pislik olduğunu pis bir zihniyeti olduğunu benden iyi kimse bilemez şöyle bir örnek vereyim sana belki anlarsın bir ihtimal iş yerinde biriyle sadece cinsellik için görüşüyorsun ama görüştüğün kişi pozisyonlara kadar arkadaşlarına anlatıyor hoşuna gider miydi ? beraber olduğun kişi senden sıkıldı diyelim iş yerinde başka biri seni cinsel taciz boyutuna gelecek derecede taciz ettiğini düşün istemediğin için de x kişisinden neyim eksik dediğini düşün bir ? herkesin gözünde bir cinsel objeye dönmedin mi şimdi sen ? hoşuna gider mi düzgünce cevap ver o kadar yazdım emeğe saygı bir düşün o beyni kullan ve düzgünce cevap ver
Tamam tamam delirtmeyin yine beni.cinsel obje olmak kadar güzel birşey var mı bu hayatta.cinsel çekicilik hayattaki en büyük hayalimdir.keşke herkese anlatsa da koca hastane benimle birlikte olmak istese.en büyük hayalim.

Çünkü doyumsuzum.hergün bile ilişki teklifi almak istiyorum.yetinmeyi bilmiyorum.
Tecavüzü bile beğenilme alameti olarak gören hatta herkesin içten içe hoşuna gittiği gibi garip fikirleri olan birinden seçici olmayı beklemek saçma olur ki ben de beklemiyordum zaten. Biz seni kanıksadık bile. Lakin bizi sal. Biz seçiciyiz abi. Görünüşe göre konu sahibi de seçici. Yapacak bir şey yok.

iş yerinde biriyle sadece cinsellik için görüşüyorsun ama görüştüğün kişi pozisyonlara kadar arkadaşlarına anlatıyor hoşuna gider miydi ? beraber olduğun kişi senden sıkıldı diyelim iş yerinde başka biri seni cinsel taciz boyutuna gelecek derecede taciz ettiğini düşün istemediğin için de x kişisinden neyim eksik dediğini düşün bir ? herkesin gözünde bir cinsel objeye dönmedin mi şimdi sen ?
Napıyosun, kadın resmen orgazm oldu şu an ahahahah

Back
X