- Konu Sahibi IdrilCelebrindal
midesi bulansın diye bu şekilde yazdımNapıyosun, kadın resmen orgazm oldu şu an ahahahah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
midesi bulansın diye bu şekilde yazdımNapıyosun, kadın resmen orgazm oldu şu an ahahahah
Sen de haklısın, biz normal kadınlara göre yazıyoruz, ama böyle değişikler de varmidesi bulansın diye bu şekilde yazdım![]()
sildim sildim yazdım senin yüzünden ban yiyecem gene tövbe tövbeTamam tamam delirtmeyin yine beni.cinsel obje olmak kadar güzel birşey var mı bu hayatta.cinsel çekicilik hayattaki en büyük hayalimdir.keşke herkese anlatsa da koca hastane benimle birlikte olmak istese.en büyük hayalim.
Sen de haklısın, biz normal kadınlara göre yazıyoruz, ama böyle değişikler de var![]()
Yaa allah aşkına bir gidin.benim takıldığım erkekleri bir gör istersen.neyse kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilim.
Sizi bilmiyorum ama ben 38 yaşındayım,küçüklüğümden beri bize komşu çocuğuyla,aile dostu çocuğuyla,mahalleden arkadaşla sevgili olunmaması gerektiği öğretildi,hiç biriyle kan bağımız yok. Ama sevgili de olunmaz dediler. İyi ki de demişler. İş arkadaşı da aynı şekilde. İş arkadaşıyla evlenenleri bile çoğu iş yeri çalıştırmak istemiyor. Bu şekilde sadece cinsellik yaşayıp da fuckbody olarak kullanınca ve hala aynı ortamda olumca işle ilgili aksaklıklar çıkar çünkü. İş ahlakı sadece işini aksatmamak değildir. Hayatta bazı kurallar var,hepsi yazılı çizili değildir ama o kurallara uyulması gerekir. Size uymayabilir.Bir insan başka nereden sevgili bulabilir ki.ne yapsak suç.iş ahlakınin bu olduğunu düşünmüyorum.kan bağımız olmayan kişilere neden kardeş gözüyle bakmak zorunda olalım ki.iş âhlakı işini aksatmamaktır, çalmamaktır, çırpmamaktır, kaytarmamaktır.gönül işiyle iş âhlakının ne ilgisi var ? Eğer ilişkin işini aksatmıyorsa eğer.o da kişinin inisiyatifine kalmış bir konudur.sadece gönül ilişkisiyle suçlama yapılamaz.
İş yerinden biriyle asla asla asla birlikte olunmamalı diyorum ben de. Aha gün gelir böyle ayağınıza dolanır. Dolanmasa bile her gün görüp köşe bucak kaçarsınız. Fuckbuddy sevgili vs. fark etmez. Zamanında iş yerinden sevgili yapmıştım. Ayrıldıktan sonra b.ka sardı her şey. Ortamda bir gerginlik oluşuyor. Ayrılınca tam ayrılamıyorsun gibi, uzayıp giden bir ayrılık döngüsü, tatsız bir durum.Arkadaş iş ahlakı kavramından bihaber. Uzun uzun anlatmışsınız klavyenize sağlık
Aynen o şekilde.İş yerinden biriyle asla asla asla birlikte olunmamalı diyorum ben de. Aha gün gelir böyle ayağınıza dolanır. Dolanmasa bile her gün görüp köşe bucak kaçarsınız. Fuckbuddy sevgili vs. fark etmez. Zamanında iş yerinden sevgili yapmıştım. Ayrıldıktan sonra b.ka sardı her şey. Ortamda bir gerginlik oluşuyor. Ayrılınca tam ayrılamıyorsun gibi, uzayıp giden bir ayrılık döngüsü, tatsız bir durum.
Bir de konu sahibi, arkadaşı cinsellik yaşadığından bahsetmedi diyorsun ya. Ne diyecekti, bizim X ile Y yatmıştı mı? Adam "yüz bulamadı" demiş işte. Muhtemelen erkek arkadaşınız fuckbuddy olduklarını tüm ofise yaymış işte. Örtmeye çalışmak nafile. Ayrılmak için sebep 1
Bir de 4 ayda evlilik muhabbeti açmak love bombingtir. Ayrılmak için sebep 2
Bir insan başka nereden sevgili bulabilir ki.ne yapsak suç.iş ahlakınin bu olduğunu düşünmüyorum.kan bağımız olmayan kişilere neden kardeş gözüyle bakmak zorunda olalım ki.iş âhlakı işini aksatmamaktır, çalmamaktır, çırpmamaktır, kaytarmamaktır.gönül işiyle iş âhlakının ne ilgisi var ? Eğer ilişkin işini aksatmıyorsa eğer.o da kişinin inisiyatifine kalmış bir konudur.sadece gönül ilişkisiyle suçlama yapılamaz.
Bacılar itiraf edelim şu cinsellik işi hiç de bizim eskiden sandığımız gibi şevkle, kendine hakim olamayarak yapılan birşey değilmiş.yıllar yılı söyler dururuz temel ihtiyaç temel ihtiyaç falan filan diye ama bence yalan.sadece ergenken ya da 20 yaşındayken zevkli geliyor.29 yaşındayım.son 2 senedir neredeyse hiçbirşey hisstmiyorum ben.sadece bir ilişkide olması gerektiği için yapıyorum.bence çoğu erkek de böyle.
Çünkü doyumsuzum.hergün bile ilişki teklifi almak istiyorum.yetinmeyi bilmiyorum.
Tamam tamam delirtmeyin yine beni.cinsel obje olmak kadar güzel birşey var mı bu hayatta.cinsel çekicilik hayattaki en büyük hayalimdir.keşke herkese anlatsa da koca hastane benimle birlikte olmak istese.en büyük hayalim.
EğlenmiyorForumda eğlenmenin de bir adabı olur. Ne dilediğinizin farkında bile değilsiniz.
Muhteşem bir duygusal kriz yönetimi örneği ve tam KADINCA bir hareket. Sizi tebrik ediyorum. İlişki koçlarının o yana yakıla aktarmaya çalıştıgı sakin ve net çizgiyi çekmiş ve kazanmışsınız. Ayy bayılıyorum böyle hemcinslerime ya:))Böyle bir durumla ben de evlenmeden önce karşılaştım. Konumuz farklı da olsa ben şunu yaptım.
"Seninle ilgili böyle bir şey öğrendim ve sanırım bu koşullarda seninle devam edebileceğimi sanmıyorum. Sana ne yapman gerektiğini ben söyleyemem ama bu hissettiğim olumsuz düşünceler de, seninle devam etmeme engel oluyor. Kendime saygım var. Bu nedenle lütfen bir daha görüşmeyelim."
Onu yargılamadan, hesap sormadan, çirkinleşmeden, sadece ne hissettiğimi anlattım.
O ne yaptı biliyor musunuz?
Bana kendini anlatmak için o anda ilk uçakla 1200 km yol geldi. (Mali durumu şahane falan değil, el işinde çalışıyor ama bana kendini anlatması gerekiyordu.)
Yani demem o ki, siz hislerinizi anlatıp kararınızın arkasında durun. Yanınızda olmak isteyen, olur. Sizin de içinizi rahatlatır.
Eğlenmiyor![]()
Sen ben misin :)):)))))Ne acayip konu. 4 aylik ciddi iliski. Is yerinden Duygusalli f.ckbody. F.ckbodysi olan adama duyulan sonsuz guven filan.
Ha bende kislancligin k si yok. Olay beni bozmaz. Karsi taraf ayiririz mi diyo. Gelsin ayirsin. Cok canim sikilarsa paket yapar gonderirim f.ckini. Tepe tepe takilirlar.
Hayır hayır eğlenmiyor. Çok samimi. Bunlar kendi fikirleri. İnanılmaz ama gerçek.Eğleniyor ancak sonuçlarını düşünmüyor. Ağızdan çıkan ve yazıya dökülen her söz dilek ve dua yerine geçer , derler.
Forumda gayet düzgün yorumları da mevcut kendisinin.
Bu tür aşırı mesajlarından önce : konuda her yöne çekilebilir ancak basit bir espriyle geçiştirilebilecek bir mesaj ; ardından da dozu fazlasıyla aşan farklı mesajları geliyor.
Cinsel ilişki mevzusunu beyefendinin ilişkiye girdiği kızda ortamlarda anlatmış olabilir diye düşünüyorum. Kafamda karıştı yalnızBurada kızla alakalı hicbirsey yok . Hersey erkek arkadaşınız da bitiyor . Ayrıca iş arkadaşlarından biriyle sadece cisel ilişki yaşıyor bunu başka bi arkadaş size ağzından kaçırıyor. Yani yaptıklarını büyük bir zevkle etrafına anlatıyor kaçılması gereken erkek türü. Kız da ayırırız tarzı gayet rahat konuşuyorsa buda erkek arkadaşınızdan aldığı rahat tavırdan dolayıdır. Ben olsam hemen iletişimi keserdim.
Gururları okşanıyor. Kıskanır triplere girersen yandınSevgili olurlar bilinir diğer iş arkadaşları tarafından ama sadece cinsellik yaşadıkları neden ve nasıl biliniyor? Bunun size söylenmesi, iş yerinde dönen muhabbetler çok rahatsız edici değil mi?
Sevgiliniz sizin aynı durumu yaşamanız durumunda ne yapardı acaba? Tahmin etmesi güç değil.
Böyle ağızdan kaçırmalar, eski ilişkilerin konuşulması da hep erkek cinsi için oluyor ne hikmetse.