Sevgilimin kardeşine hakkımda konuştukları

25 yasında bı cocukla ılıskı anca bu kadar yurur. Bak kızlar daha cabukcolgunlasır erkek 30 da olsa ılla bır sacmalık yapar beynı oturmaz. Bu genc yastakı erkeklerde genelde gogus kabartma amaclı kızlarla cıkarlar en ufak kavgada heryere yayarlar iste ben rest cektım dıye yıne erkeklık olsun diye ıste s..gtsın ugrasamam falan fılan tavrında takılyolar. Bosver sana sınırlıyse ıcınde tutsaydı sınırınu. Gıdıo kardesıne senı karalayarak yansıtmasaydı yarn bırgun evlensenız kardesı absıne daha dun bu kız degersızdı dıye soylenır. Bıtmısken unut gitsin o 7 aylık ılıskısını boyle hiçe sayıp degersız goruyorsa sen haylı hay unutabıkırsın. Hıc duygusal davranma dusunme bundan oncekılerde bıttı buda bıttı dert etme

Hayatın boyunca en ufak sorunda üste çıkmak için bu konunun açılmasını göze alıyorsan devam et
Bende hep basima kakip etceksin deyip zamaninda ayrilmistim 1 hafta surmustu o ayrilikta hergun yalvarip yakarmisti gonlumu almak icin bende sevdigimden barismistim simdi de ayrilma sebebi kardesine hakkimda dedigi laflar

Bilmiyorum ve ogrendikten sonra ustune 4 ay daha devam ettik sonucta

Yaptığınız kendinizi kandırmak. Umrunda olmayan insan hiç sormazdı. Umrunda ki sormuş. İlişkiye devam etmesi bu meseleyi önemsemediği anlamına gelmez. Ben size olacağı söyleyeyim bu adam bunu hayatınız boyunca başınıza kakacak. Kullanacağı bahane de ama sana güvenmiyorum yalan söyledin olacak. Sizde hep kendinizi suçlayacaksınız ben ona yalan söyledim ondan oldu diye size uydurulan kılıfı kabul edip üzerinize kurulan psikolojik baskıyla yaşayacaksınız.

25 yasında bı cocukla ılıskı anca bu kadar yurur. Bak kızlar daha cabukcolgunlasır erkek 30 da olsa ılla bır sacmalık yapar beynı oturmaz. Bu genc yastakı erkeklerde genelde gogus kabartma amaclı kızlarla cıkarlar en ufak kavgada heryere yayarlar iste ben rest cektım dıye yıne erkeklık olsun diye ıste s..gtsın ugrasamam falan fılan tavrında takılyolar. Bosver sana sınırlıyse ıcınde tutsaydı sınırınu. Gıdıo kardesıne senı karalayarak yansıtmasaydı yarn bırgun evlensenız kardesı absıne daha dun bu kız degersızdı dıye soylenır. Bıtmısken unut gitsin o 7 aylık ılıskısını boyle hiçe sayıp degersız goruyorsa sen haylı hay unutabıkırsın. Hıc duygusal davranma dusunme bundan oncekılerde bıttı buda bıttı dert etme
Bundan onceki 4 senem aldatildigim icin bitmisti cok kotu zamanlar yasamistim bu insan beni kurtarmisti o acidan mutsuzlugumdan ilac olmustu unutturmustu bana her seyi cok zor gunler yasamistim aldatilmamdan bana oyle iyi geliyordu ki ama bu yalan mevzusu ozellikle de kardesine dedigi laflar gitmiyo aklimdan bana kotu gunlerimi unutturup boyle iyi gelipte simdi tuz basmasi yarama daha da paramparcayim ben artik

Bu sabah ayrildik işte zaten kiz kardesi degil erkek kardesi ne farkeder zatende kafam oyle dolu ki bunalimdayim ki ben tel karistirma etme işlerinde bi sakinca gormuyorum herkesin fikri farkli olabilir tabikide o konuda saygi duyarim ama benim icin problem degil
Hayır karıştıranazsın
Vasfın ne ki
Nasıl doğru buluyorsun
Benimkini karıştırsa sevgilim kıyameti koparırım

Hayır karıştıranazsın
Vasfın ne ki
Nasıl doğru buluyorsun
Benimkini karıştırsa sevgilim kıyameti koparırım
Vasfım sevgilisiyim iyikide bakmisim bakmasam kardesine dediklerini hicbir zaman bilemeyecektim ve hala devam edecektim ama ?

Ciddiyetle sizin bakireliğinizin ne alakası var? Ailesi kanlı çarşaf mı bekleyecekmiş? Buna önem vermeyen adam sorma gereği duymaz. Aranızdaki sorunların en büyük sebebi sizin bakire olmamanızı, daha önce sevişmiş olmanızı kaldıramıyor oluşu.
+1 tam bende bu son cümleyi yazacaktım
kendisi de büyük ihtimal bakir değildir
sizin başkasıyla olmanızı kaldıramamış hasba
bu hep vurulabilirdi yüzünüze
hakkınızda hayırlısı olsun

Yaptığınız kendinizi kandırmak. Umrunda olmayan insan hiç sormazdı. Umrunda ki sormuş. İlişkiye devam etmesi bu meseleyi önemsemediği anlamına gelmez. Ben size olacağı söyleyeyim bu adam bunu hayatınız boyunca başınıza kakacak. Kullanacağı bahane de ama sana güvenmiyorum yalan söyledin olacak. Sizde hep kendinizi suçlayacaksınız ben ona yalan söyledim ondan oldu diye size uydurulan kılıfı kabul edip üzerinize kurulan psikolojik baskıyla yaşayacaksınız.
Ben ne yapacagim boyle ömrüm boyunca bu hatam hep hayatima giren erkekler tarafindan yuzume mi vurulacak

Bende hep basima kakip etceksin deyip zamaninda ayrilmistim 1 hafta surmustu o ayrilikta hergun yalvarip yakarmisti gonlumu almak icin bende sevdigimden barismistim simdi de ayrilma sebebi kardesine hakkimda dedigi laflar
Makul mantıklı adamın ilk başta neden yalan konuştuğunuzu anlaması gerek.Bir bayan olarak bu soruya hemen cevap verememeniz gayet normal.Bunun üzerine kardeşine bu şekilde yazdıysa bilemicem hakkınız da hayırlısı

Bir seyler yasmak icin degil mi

Muhtemelen. Ama günahını almayalım umursadığı halde sevdiği için de devam etmiş olabilir. Devam etmiş olması bunu her tartışmada, en ufak bir anlaşmazlıkta önüne getirmeyeceği anlamına gelmez ki görmüşsün de zaten. Kılıfı da yalan söyledin olacak ama altta hep bakire olmaman yatacak.

Gencecik kızsın ya ne işin var böyle dağdan inme adamlarla. Bu mu kendine yakıştırdığın ilişki? Kadınmış, kızmış iğrenç iğrenç sözler. Bunu söyleyen adamın yüzüne tükürüp çoktan ayrılman gerekiyordu. Cahil adamdan hayır gelmez, bunu unutma. Böyle orta doğu kafasıyla hareket eden insanla birlikte olacağına yalnız kal çok daha iyidir.

Valla ayrıldığınızda sinirle söylemiş olabilir yani o sana bi şans vermiş sende ona vermelisin bence.

+1 tam bende bu son cümleyi yazacaktım
kendisi de büyük ihtimal bakir değildir
sizin başkasıyla olmanızı kaldıramamış hasba
bu hep vurulabilirdi yüzünüze
hakkınızda hayırlısı olsun
Kendisi bakir degil evet benimde hayatim boyunca yuzume vurulacak bu durumum galiba kendisi oyle annesi felan kanli carsaf bakacak edecek insan degiller biraz nasil denir rahat bi aile aslinda kafa yapilarida cunku beni evine soktu ailesiyle tanistirdi geri kafali insanlar degiller gibi geldi bana o yuzden kendisinin de gecmiste bunu yasadigimi takmis oldugunu dusunmedim cunku yasamamdan cok yalan soyledin yalan deyip duruyordu

Ben ne yapacagim boyle ömrüm boyunca bu hatam hep hayatima giren erkekler tarafindan yuzume mi vurulacak

Öncelikle yaptığınız hata değil. Siz bunu kabullenin ki kimse yüzünüze vuramasın. Doğrusuyla yanlışıyla bile isteye bir şeyler yaşamışsınız. Hiç kimseyi ilgilendirmez. Karşınızdaki erkek bakir değilse gelip size bunu yargılamayı geçtim sorma hakkı yok. Size bunu soran adam bunu taktığı için soruyordur. Bu öylesine sorulacak bir soru değil.

Gencecik kızsın ya ne işin var böyle dağdan inme adamlarla. Bu mu kendine yakıştırdığın ilişki? Kadınmış, kızmış iğrenç iğrenç sözler. Bunu söyleyen adamın yüzüne tükürüp çoktan ayrılman gerekiyordu. Cahil adamdan hayır gelmez, bunu unutma. Böyle orta doğu kafasıyla hareket eden insanla birlikte olacağına yalnız kal çok daha iyidir.

Ortadoğululara yakıştırmalarınız tamamen ayıptır! Terbiyenizi takının. Irkçılık içeriyor cümleleriniz!

Back
X