Sevgilimin kardeşine hakkımda konuştukları

Ben kardeşi ile yazdıklarını nasıl okuduğunuzda takıldım. Ondan yardımcı olamayacağım.

Kardesiyle whatsapp konusmalarini okudum yazmissinjz. Whatsappi o mu okuttu?

Yalan söylemenin ilk kuralı, söylediğinizin gerçekliğine inanarak, o doğrultuda yaşayacaksınız.
Sonra böyle ırım kırımla olmaz o mesele.
Ayrıca adam haklı yani o kadar velveleye verilecek bir durum yok, insan ayrıldığı kişi övmez genelde.

Ömür boyu başına kakacağını hissediyorsan devam etme mesaj da atma. Kardeşine senin hakkında yazdığı şeyler hiç hoş değil. Sen de gençsin o da, başka biri çıkar karşına elbet. Bu demek değil ayrıl başkasıyla ol hemen. Dinle kafanı biraz, belki de bi süre ayrı kalmak ona da iyi gelecek dersini alacak ve ilişkiniz güçlenecek. Ama şu an bitirmen doğru bir karar bence

Erkek bu hersey yapabilir
Bende senin ayrildiginin farkindayim fakat olayin perde arkasini anlatmak istemistim
Kardesine anlattiklari gercek sana oyun yapiyor yani
Gozunu iyi ac ve kesinlikle barisma
Belliki kardesine soyleyemedigi seyler icin epey takintiliki oyle yazmis
Konunun yalan oldugunuda dusunmuyorum acikcasi ama iyi iki yuzluymus sen bana yalan attin diye triplere girip dur sonra arkasindanda saydir demek bu

Bir daha sana bu soruyla gelen olursa Sende sor bakayim. Sen bakir misin diye? Bakirim derse bende bakireym dersin yolu verirsin. Erkekler cinsel iliski yasayinca sorun yok kadin yasarsa problem.. O zaman herkes tutacak uckurunu. Kendisi haram isleyecek problem yok kadina gelince tepki. Her kadin cocugunu yetistirirken Adaleti ogretmeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…