- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Vazgecmek derken bu iliskiden vazgecmek anlatamadim kendimi pes etmek istemiyorum bu piskolojiden onu kirtarmak istiyorum. Herkes cekip gider yari yolda birakir ama ben birakmak istemiyorumHangi takıntınızdan vazgeçmek size göre değil?
Yalan söylediğimi düşünüyorkriz halini aldıysa sorun büyük demektir
Vazgecmek derken bu iliskiden vazgecmek anlatamadim kendimi pes etmek istemiyorum bu piskolojiden onu kirtarmak istiyorum. Herkes cekip gider yari yolda birakir ama ben birakmak istemiyorum
Yalan söylediğimi düşünüyor
Neden peki daha once guvenini.sarsacak birsey mi yasadiniz?Yalan söylediğimi düşünüyor
Paranoyak. Aramızda mesafe var bunun arkasına saklaniyor. Sorunlarimizi cozelim dedigimde de iletisim haline geçmiyor susuyor tamam sen konuş ben seni dinliyorum boşalt icini diyor. Yarin bir gun aramizda ciddi bir mesele gecerse ayni evi paylasirsak sen daha sacma sapan tavirlarda bulunacaksin beni dört duvar arasina bile kapatirsin dediğimde de bunu daha sonra dusunuruz simdiden niye dusunuyorsun diyor yok yani bu adamla iletisime gecemiyorumneden böyle düşünüyor daha önce söyledin mi
yok söylemediysen paranoyak mı yoksa
Eski sevgilim iliskimizi bozmak istedi baya kötü olaylar oldu ondan sonra bu piskolojik durumu daha da artti.Neden peki daha once guvenini.sarsacak birsey mi yasadiniz?
Bir olayi kafam da buyutup takinti haline getiriyorum o da bundan sikayetciSenin takıntın neymiş
Yalan söylediğimi düşünüyor
Mesafe var aramizda cok degil ama yinede iki saatlik bir mesafe acaba bundan mi gercekten diyorum. Beraber daha cok vakit gecirebilsek duzelir mi diyorum ama ya daha kötü olursa?bu tarz kıskançlık kendine olan güvensizliğindendir karşı tarafın ve bunu sen düzetlemezsin o istemedikçe ve psikolojk yardım almadıkça
yeni modanda burc muBurcu ne sevgilinin?
Ikizler burcuBurcu ne sevgilinin?
Ikizler burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?