- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi noclearmind
-
yaş kaç diye sormak istiyorsun değil miHmm.. Bisey sormak istiyorum daha iyi yorum yapabilmek icin ama o soruyu sormam yasak. Ne kadar zamandir birliktesiniz?
1 seneyi gectiHmm.. Bisey sormak istiyorum daha iyi yorum yapabilmek icin ama o soruyu sormam yasak. Ne kadar zamandir birliktesiniz?
1 seneyi gecti
Ne diyeyim.. hakli olabilirsinizVazgeçme, vazgeçme de 3 -5 sene sonra kadın cinayetlerinden birine kurban gittiğinde gazetelerde görürüz resmini. Böyle devam..
kızz zip zip kim rtükledi seni :)Hmm.. Bisey sormak istiyorum daha iyi yorum yapabilmek icin ama o soruyu sormam yasak. Ne kadar zamandir birliktesiniz?
Evet yas farki var ama sorun olarak gormuyorum çünkü yasindan cok fazla genc gosteriyor o bakimdan bir guvensizligi olduğunu dusunmuyorumYa aslinda ikizler cok kiskanc olmaz sasirdim dogrusu. Aranizda cok mu yas farki var?
Evet yas farki var ama sorun olarak gormuyorum çünkü yasindan cok fazla genc gosteriyor o bakimdan bir guvensizligi olduğunu dusunmuyorum
Aşkın gözü kör olsuninsanlar birbirlerinden sürekli bir şekilde şikayet ede ede ilişki sürdürüyorlar, şaşıyorum.
Ne çok kiskanilacak yönümüz varmış:)Şükret bence tek sorununuz kıskançlık tabi bunun fazla olması insanı bi süre sonra bunaltıyo ama onun suyuna git bence kıskancağı şeyler yapma benimki de öyle ben onun kıskanmıcağı şeyler yapıyorum yinede kıskanıyo ama bu krize dönüşmüyo :)
Paranoyak. Aramızda mesafe var bunun arkasına saklaniyor. Sorunlarimizi cozelim dedigimde de iletisim haline geçmiyor susuyor tamam sen konuş ben seni dinliyorum boşalt icini diyor. Yarin bir gun aramizda ciddi bir mesele gecerse ayni evi paylasirsak sen daha sacma sapan tavirlarda bulunacaksin beni dört duvar arasina bile kapatirsin dediğimde de bunu daha sonra dusunuruz simdiden niye dusunuyorsun diyor yok yani bu adamla iletisime gecemiyorum
Allah banada o günleri görmeyi nasip etsineşimde beni öyle çok kıskanırdıki
ilk evlendiğimiz zamanlarda kapı calınca camdan bakma diyordu
şimdi mi
şimdi hiç sorma saldım cayıra mevlam kayıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?