SEVGILIMIN KIZ ARKADASI YUZUNDEN AYRILDIK COK UZGUNUM

Yani üzülünür de en azından erken uyanmışsın. 3 ay değil, 3 yıl da olabilirdi ilişkiniz, sonra da ortaya çıkabilirdi. Boşver, yol yakınken dönmüşsün işte.

haklısıniz . Teşekkürler yorumlariniza. iste iyi hareketlerini ilgisini falan dusununce insan dior aslinda seviyorduyaa falan ama yok yok sevse o kiz icin benden ayrilmazdi gerxek

haklisi

Arkadaşları ile hemen tanıştırıp kaynaşmanızı istememiş olabilir eğer ilişkileri konusunda ciddi bir insansa. Arkadaşlarının gözünde ilişki konularını bir itibar olarak gören biridir belki ve uzun soluklu bir ilişki olacağına inandığı gün tanıştırmak istiyor olabilir tabi bu düşünülebilecek en pozitif kısmı. Birde başka ihtimaller var, belki çocuğun başka hoşlandığı, takıldığı, görüştüğü yani bahsettiği biri var arkadaşlarına. Bu ne lahana bu ne perhiz tepkisi almamak için sizden bahsetmiyordur. Yani yedekte tutuluyor olabilirsiniz, zamanı gelince dediği ise yedekten çıkarılıp (bahsettiği kızla olmayınca bir süre sonra sizden bahsetmeye başlayacağı zaman) Diğer ihtimal ise bahsettiğiniz kıza karşı ilgisi olması ve onu kaybetmekten korkması. Kızın ise ona o gözle baktığını, ilgisi olduğunu pek hissetmedim yoksa kokusu tez çıkardı.

iyi yapmışsın bırak alsın "kankasını" başına çalsın.

onun aciklamasi tabiki ilk pozitif dediginiz ihtimal. tam olarak bunlari soyluyor. ve zamani gelince tanisicaksin diye. hani yeniymisiz ya halbuki 3ay oldu iliskimiz iyi gidiyor bu konular olmasa. ki rahat insanlar neden sakliyor sevgilisi olmasinda ne var kizli erkekli takiliorlar cevreleri rahat. neyse tabiki hic ummadigim biride olabilirdi bunu da dusundum ama o kizla resimleri sirnasik videolari icten ice platonik olduklarini dusunuyorum. yani ne konuda ne istesem yapiyor. bu esma konusuna gelince yok ayrildi bile soylememek adina. yani prensibi degilse bile is bu raddeye gwldi beni kaybetmemek icin soylemeliydi tabi kiza asik deilse

Bu kızla sevgili olmadığına emin misiniz?

eminim cok arastirdim sohbetleri vs. msjlarina bazen sahit oldum gercekten arkadaslar. ama tabi simdilik . ben ikiskninde icten ice asik oldugunu dusunuorum. kendisine acikca sordumda asikmisin esmaya die. sacmalama oyle seymi olur sadecw arkadasim dedi. 4 yildir onunda sevgilileri oluo bnmde oldu hic bsy yok aramizda dedi

Sizden o arkadaş grubundakilere ve esmaya bahsetmesi için ısrar ettiniz ve bahsetmemek adına sizden ayrıldı, doğru mu anladım? Şayet böyleyse size istediği kadar iyi davransın sizi mutlu etsin fakat prensiplerine, kendi doğrularına vb. benmerkezii duygularına sizden daha fazla önem veriyorsa barışsanız devam etseniz bile ilişkide size verilen değerin çokta yüksek olmayacağını, bunun gibi konulardan ötürü çok kavga edeceğinizi ve değişmeyeceği için saygı duymak ve kabullenmek zorunda kalacağınızı bilin. Sizi bunun dışında tabiiki mutlu edebilir ama hezeyana uğradıktan sonra ne anlamı var ki. Yerinizde olsam daha yolun başındayken bu kişiyi ince eleyip sık dokuyup ölçer biçer tartardım gözden geçirirdim.

İyi yapmışsın. Çok yol almadan dönmüşsün. Bi bakmışsın kanka olmuş ona sevgili. İnsanın yakın arkadaşı karşı cins olabilir. Belli boyuttan sonra ilişkinin yükünü taşımak istemeyen ama birbirini seven insanların sığındığı bir arkadaşlık tipi aşırı kankalık.

Sonra o kankalar nedense sevgili oluverir birden
Sen baştan ayrılıp en iyisini yapmışsın

Evet dogru anladiniz. Resmen saka gibi bilinmemek ugruna benden vazgecti.. bendenzaten aslinda degersiz oldugumu farkettigim icin ayrildim. Gozum acik dogru yaptigimi biliyorum ama uzuluyor insan tabiki sevdigim icin. Evet ama o kiza asik olmasa herseye ragmen beni paylasirdi. Ozenle sakladi resmen. Zaten mesela haftasonu tatil gunu benim yerime o kizla gorustugu zaman bile olmustu gecmiste. Neymis biz haftaici gorusmusuz . Kesinlikle ben degersizm

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet. Benim erkek arkadasim yakisikli kariyerli falan. Kizda vok guzel kariyerli. Hep birlikteler. Uzun yol seyahatlerine cikiyorlar. Espiriler sakalar havada ucusuo. Bide ustune ustluk bu kiza nedense benden bahsedilmio uv aydier

Evet. Benim erkek arkadasim yakisikli kariyerli falan. Kizda vok guzel kariyerli. Hep birlikteler. Uzun yol seyahatlerine cikiyorlar. Espiriler sakalar havada ucusuo. Bide ustune ustluk bu kiza nedense benden bahsedilmio uv aydier
Seni gönülden seven biri çıkar inşallah

Sonra o kankalar nedense sevgili oluverir birden
Sen baştan ayrılıp en iyisini yapmışsın

Evet aslinda 3ay gec bile kaldim baglandim. Ve son ayrilik msjima bu durumu daha fazla kbl edemeyecegimi soyledigimde . Dediki piskin saygi duyuyorum beni bu sekilde kbl edemeyeceksen mutsuz olmani bnd istemem. Yuhyani esmayi kbl edemiorsan by dio

Evet aslinda 3ay gec bile kaldim baglandim. Ve son ayrilik msjima bu durumu daha fazla kbl edemeyecegimi soyledigimde . Dediki piskin saygi duyuyorum beni bu sekilde kbl edemeyeceksen mutsuz olmani bnd istemem. Yuhyani esmayi kbl edemiorsan by dio
Mutsuz olmanı istemem mişşş.. bi gitsin öteye. Pes.

Arkadaşlarına bu kadar düşkün ve bağımlı olan insanlar ciddi ve uzun soluklu ilişki yürütemezler, size bu tarz vaadleri oldumu ilişki hakkında bilemem ama olduysa bile bu tip insanlar her konuda olduğu gibi bu konulardada kendilerine çok güvenir yürütebileceklerini sanarlar. Arkadaşları ile sizi hala daha tanıştırmamış olmasının altındaki neden masum olsa bile unutmayın hiç bir şey için kendinden ödün vermeyen insanla olmaz, siz istediğiniz halde nedeni ne olursa olsun bunu çiğneyip fedakarlığını yapmalıydı. Eğer barışırsanız ve bu konu hakkında konuşursanız, "ben sana zamanı gelince tanıştıracağımı söyledim sen beklemeyip kendin ayrıldın" tarzı savunmalarada hazırlıklı olun. (Umarım yanılırım hatasını kabul edip gerekenide yapar fakat sanmıyorum) Sevdiğiniz insanı bu hareketi ile daha iyi tanıdınız fakat gerçek yüzünü aylar aylar sonra göreceksiniz. Yerinizde olsam bir müddet ayrı kalırdım hiç iletişime geçmeden ve neler yaptığını gözlemlerdim. Bir insanın gerçek yüzü ayrılır ayrılmaz belli olur çünkü onu serbest bırakmış olursunuz. Eğer kıza ilgisi olsaydı sizinle 3 ay kadar yürütemezdi sizi içi almazdı. Çok daha farklı dolaplar dönüyor gibi geldi bana. Belkide sizden ayrıyken yediği naneler kulağınıza gelir diye korkuyordur. Düşünsenize arkadaşları şuan onu belkide sevgilisi yok diye biliyorlar ve arkadaşlarıda bu naneleri bildiğinden, sizinle tanışınca şaşıracaklar, ee olum senin sevgilin mi vardı bunları bunları yaparken muhabbeti geçecek. Hatta içlerinden biriyle arası bozulduğu takdirde gelip size yetiştirecek. Bu tarz korkularıda olabilir sevgilinizin belki ondan muhattap etmek istemiyordur bilemezsiniz. Şayet tahminim doğruysa zamanı gelince dediği şeyde muhtemelen bir süre uslu durup arkadaşlarına da bir şeyleri unutturacak ve sizi öyle tanıştıracak. Bunun gibi size bir sürü teori üretebilirim, sizde üretebilirsiniz. Fakat bunu yaşamanızın altında yatan neden masum olsaydı sizden ayrılmayı tercih etmezdi. Ortaya çıkabilecek bir şey olduğunuda sanmıyorum tahminlerle kafanız dolup kalacak. Şüphe içinde yaşayacağınıza ayrılık kararınızı daim ettirmenizi tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…