- 1 Nisan 2014
- 364
- 86
- 318
- 39
- Konu Sahibi Cilekcetiner
-
Arkadaşlarına bu kadar düşkün ve bağımlı olan insanlar ciddi ve uzun soluklu ilişki yürütemezler, size bu tarz vaadleri oldumu ilişki hakkında bilemem ama olduysa bile bu tip insanlar her konuda olduğu gibi bu konulardada kendilerine çok güvenir yürütebileceklerini sanarlar. Arkadaşları ile sizi hala daha tanıştırmamış olmasının altındaki neden masum olsa bile unutmayın hiç bir şey için kendinden ödün vermeyen insanla olmaz, siz istediğiniz halde nedeni ne olursa olsun bunu çiğneyip fedakarlığını yapmalıydı. Eğer barışırsanız ve bu konu hakkında konuşursanız, "ben sana zamanı gelince tanıştıracağımı söyledim sen beklemeyip kendin ayrıldın" tarzı savunmalarada hazırlıklı olun. (Umarım yanılırım hatasını kabul edip gerekenide yapar fakat sanmıyorum) Sevdiğiniz insanı bu hareketi ile daha iyi tanıdınız fakat gerçek yüzünü aylar aylar sonra göreceksiniz. Yerinizde olsam bir müddet ayrı kalırdım hiç iletişime geçmeden ve neler yaptığını gözlemlerdim. Bir insanın gerçek yüzü ayrılır ayrılmaz belli olur çünkü onu serbest bırakmış olursunuz. Eğer kıza ilgisi olsaydı sizinle 3 ay kadar yürütemezdi sizi içi almazdı. Çok daha farklı dolaplar dönüyor gibi geldi bana. Belkide sizden ayrıyken yediği naneler kulağınıza gelir diye korkuyordur. Düşünsenize arkadaşları şuan onu belkide sevgilisi yok diye biliyorlar ve arkadaşlarıda bu naneleri bildiğinden, sizinle tanışınca şaşıracaklar, ee olum senin sevgilin mi vardı bunları bunları yaparken muhabbeti geçecek. Hatta içlerinden biriyle arası bozulduğu takdirde gelip size yetiştirecek. Bu tarz korkularıda olabilir sevgilinizin belki ondan muhattap etmek istemiyordur bilemezsiniz. Şayet tahminim doğruysa zamanı gelince dediği şeyde muhtemelen bir süre uslu durup arkadaşlarına da bir şeyleri unutturacak ve sizi öyle tanıştıracak. Bunun gibi size bir sürü teori üretebilirim, sizde üretebilirsiniz. Fakat bunu yaşamanızın altında yatan neden masum olsaydı sizden ayrılmayı tercih etmezdi. Ortaya çıkabilecek bir şey olduğunuda sanmıyorum tahminlerle kafanız dolup kalacak. Şüphe içinde yaşayacağınıza ayrılık kararınızı daim ettirmenizi tavsiye ediyorum
Cok tesekkur ederim yorumlariniz icjn. Kesinlikle her turlu teoriler evet olabilir ve hepsinin sonucu olumsuz bisey oldugu. Ama yinede benim kendi düşüncem gozlemim o kiza platonik asik oldugu, bunuda videolardaki sirnasiklardan cok sık gorusmelerden asiri samimiyetten yordum. Evet ona asiksa neden benle 3ay vikti ama demekki bnc kaybetmemek icin red edilmekten korkuo ve kiza askini icinde yasio platonik. Eh kizinda kulagina duyurtturmadan cikabilio baskalariyla. Ztn ksn bitti. Donecegini sanmiorum cunku sartim kizin bilmesiyfi bunu yapmadi yapmazda. Bnd tabiki ksn bitirdim kafamda ama kalbim hala kirik. Dun gece syrildik iste faha cok yeni
Kıza ilgisi var mı yok mu hala emin değilim bunu düşünmek sizi rahatlatacaksa ve çok eminseniz tabii saygı duyarım düşüncenize. Bazı kızlar kankasıda olsa bir erkeğin kendisine duyduğu ilgiyi fırsata çevirirler bu ilgiyi kendilerini iyi hissettirdiği için. O kızın arkadaşıda olsa, platoniğide olsa fark etmez siz sonuca odaklanın. Tercihini yapmış mı yapmış. Kaldıki siz o mu ben mi dememişsiniz gayet masumca arkadaşlarını tanımak istemişsiniz, ilişkinizin varlığı bilinsin istemişsiniz. Geri dönerse eğer asla taviz vermeyin ve asla onu vazgeçilmez hissettirmeyin yoksa başa çıkamazsınız. Şuan daha kolay bitirebilmenizin nedeni aşkınızın taşlarının tam yerine oturmamış olması ve erken olması. İleride bağlanırsanız bazı şeyleri göz yummak zorunda kalabilirsiniz ve bu sizi mutsuz eder. Ben açıklamalarınızdan ne tip biri olduğunu anladım bilmiyorum dediklerimi ciddiye alırsınız veya almazsınız. Daha önce böyle bu tip biriyle bu tarz bir yaşanmışlığım oldu ve yorumlarım tecrübemle sabittir
Selam bayanlar.benim 3aylik bi iliskim vardi. sevgilimin bi arkadas grubu vardi. 4 kisiler. diger ikisi cift benim sevgilim ve kiz arkadaşı sozde kankisi esma diye bi kiz. bunlar cook samimiler . videolar resimler cok kurlasmalar. ama sorsan okuldan 4yillik arkadasi hic bsy hissetmio. birlikte tatillere gidiyorlar. sinemalara. kizda cok guzel. habire instaya hikaye atio erkek arkadasimla. neyse ben ilk inanmak istedim ve sustum. sonra farkertimki arkadaslarina benden hic bahsetmiyor. ve en sonunda bu konuyu actim. neyse cevablari zamani gelince tanisicaksin. ben kimseyi oyle tanistirmam. ozel hayatim mahremim oyle arkadaslarima soylemem. ama beni sakliyor. yanlarindayken o kizin msj fln pek atmiyor gormesin diye. ve en sonunda ya soyleyeceksin beni tanistiricaksin yada ayriliriz dedim. ve tabiki sacma cvblarla zamani var dedim anlayis gostermiyorsun falan diyerek resmen salladi beni. simdi cok uzgunum. ben dusunuyorumki arkadasim dedigi o kiza asik ve ondan sevgilisi oldugu bilinsin istemiyor. siz ne dusunuyorsunuz bu konuda
yani haftasonu tatil gununu benim yerime esmayla geçirdiği zaman oldu ve ben sustum. Sordugumda bazen onlar arkadaslarim sen hsyatimdaki insansin. Gun gelir hepside çıkabilir herkes biyere savrulur sen neden kendini kiyasliyorsun falan diyorduki. Gorduk soylenmemek ugruna vazgecilen ben oldum. Sizin snr nasil gelisti olaylar yasadim demissiniz
Aynen katılıyorum saklamak da neymiş.. O kızdan hoşalnıyorsa onunla o kadar samimiyse seninle ne işi var? Ayrıca o kadar samimiyse tanıştırması gerekir.
Aynen zaten ipler orda koptu. Haftada ksc kere bulustugu tatillere gittigi en samjmi oldugu insan ama beni bilmio. 3aydir birlikteyiz kiz yanliz sanio ne sacmalik. Cunku okizi kaybetmek istemjo malesef gercek bu
Bu size kurduğu cümle o kadar tehlikeli olabilirki aslında ama insan sevdiği zaman farkedemiyor işte. Esma onun eski arkadaşıysa ileride birliktelik yaşayacaklarını sanmıyorum bu zamana kadar olacağı varsa olurdu belki geçmişte yaşanmışta olabilir bu gibi hadiseler bilemezsiniz. Arkadaşları konusundaki düşüncesine saygısızlıkla itham ediyordur sizi o aklınca şimdi içinden. Bırakın saygısızlık olsun, onun yaptığıda saygısızlık sonuçta. Her şeyi geçin siz onun ilkelerine saygı duyacaksınız beklediği bu ama o sizin ilkenize saygı duymayacak. Bu diğer konulardada olurdu ileride. Uyumsuzluk var balık baştan kokar. Hayatınıza onsuz devam etmeniz daha iyi bir seçenek gibi duruyor. Barışırsanız ileride bu şeylerin önünü alamayabilirsiniz
İyi etmişsin boşver.. Birkaç kişiyi aynı anda idare etmeye çalışan biri olabilir hem de göz göre göre..
Evet zaten oyle yapiyor. Beni oldugum gibi kabul etmiyorsjn. Konu esmaya demem degil beya sen degilsin dio. Konu ben oyle hemen iliskilerimi arkadsslarimla paylasmam. Sen anlamiyorsun saygi duymuyorsjn deistirmeye calisiyorsun dior. Tabiki hepsi bahaneleri. Velevki oyle bike olsaydi artik yumurta kapiya dayanmis sevseydi illa bahsederdi. Suan donsede barismam diorim ama zaten ciddiyim donupte tamam esmaya tanistiricam fln demesi imkansiz ben hic ona ihtimal vermiyorum
Boşverin dönmesin zaten böyle insanlara güven olmaz. Bir insana onu sevdiğimiz için değil objektif şekilde duygularımızı katmadan onun kişiliğine güvenebilmeliyiz. Sağlam pabuç değil size özünde çok iyi biri gibi görünür onu suçlayamayacağınız kadar iyi sebepler sunar yaptıkları için. yere bakan yürek yakan hesabı. ben açıkçası samimi söylüyorum size dönmemesi için ve bir an önce kırgınlığınızdan kurtulup mutlu mesut hayatınıza devam etmeniz için dua ediyorum, gelecekte yaşayacağınız olayları tahmin edebildiğim için...
Anladjm cok tesekkur ediyorum size . Insallsh gercekten beni seven ve mutlu eden biri karsima cikar inanamasamda şuan. Umarim sizde cok mutlu bir omur gecirirsiniz. Vakit ayirdigini icin cook tesekkurler
üzgünüm ama ben ortada bir sevgililik göremedim. buradaki ana problem o kız değil, çocuğun seni sevmemesi. takılıyor gibi bir hali var. ve muhtemelen şöyle; çocuk kıza aşık, kız farkında ama o da başkasına aşık ya da aklında başkası var diyelim ama çocuğun ilgisi de hoşuna gidiyor, egosu okşanıyor. istemem ama yan cebimde kalsın diyor. çocuk da imkansız olduğunu anladığı bir zaman seninle bir florte başlıyor ama kız uzaklaştığını görünce yine kendine çekiyor sekinkini çünkü ilgisi azaldı egosu düşüyor kızcağızin. seninki de onunla olma ihtimali tamamen ortadan kalkana kadar seni gizlemeye devam ediyor. Ne zaman ki kız kendine birini bulacak yedek oyuncu olarak kıskandırmak için seni oyuna sokacak.
velhasıl ayrılmakla iyi yapmışsın, böyle adamlara prim vermeyin. dünyadaki tek adam o değil, e sen de deli divane aşık değilsin zaten. Bir kaç gün sinir olursun sonra geçer gider. kıymet bilen biriyle karşılaşirsin umarım.
Rica ederim ne demek. bende ilk ayrılıklarımda şu saatten sonra aşık olamam, doğru düzgün kimse karşıma çıkmaz diyip duruyordum aylarca yalnız kaldığımda oldu ama çıkıyorlar merak etmeyin iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim
Paravan olarak seni mi kullanmis, güvenme defolsun gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?