- 12 Nisan 2023
- 3
- 0
- 1
- Konu Sahibi silence358
-
Erkek sevgilimin liseden bi kız kankası var kız nişanli ve nişanlisi farkli şehirde çok sık görüşemiyorlar bu kız nereye gitse benim sevgilimle gidiyor baska kızlarla yemek yiyecekler benim sevgilimde ona eşlik ediyor çok sinir oluyorum bu durumu konuştuğum halde o benim kardeşim diyor bizim ilişkimizde kriz çıkıyor bu kız aynı zamanda benim sevgilimde başbaşada oturup gezebiliyor bendende bunu hazmetmemi bekliyorlar beni geri kafali görüyor ister istemez bende üzülüyorum lütfen biriniz yardimci olun
Erkek sevgilimin liseden bi kız kankası var kız nişanli ve nişanlisi farkli şehirde çok sık görüşemiyorlar bu kız nereye gitse benim sevgilimle gidiyor baska kızlarla yemek yiyecekler benim sevgilimde ona eşlik ediyor çok sinir oluyorum bu durumu konuştuğum halde o benim kardeşim diyor bizim ilişkimizde kriz çıkıyor bu kız aynı zamanda benim sevgilimde başbaşada oturup gezebiliyor bendende bunu hazmetmemi bekliyorlar beni geri kafali görüyor ister istemez bende üzülüyorum lütfen biriniz yardimci olun
Kesinlikle katiluyorum ama bu biraz fazla rahat kiz özellikle bi başka kızla benim sevgilimi yemeğe çıkariyor beni niye çağırmıyor ki saçna değil mi ona birini yapmaya çalişiyorBenim de iş veya eğitim gereği yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği erkek arkadaşlarım oldu, beraber gerçekten de kardeş gibiydik. Erkekle kadın gayet de arkadaş olabilir. Erkek ve kadın deyince aklınıza neden hemen seks ihtimâli geliyor, anlamış değilim. Benim için gereksiz kıskançlık, arkadaşlara ilişkilere müdahâle direkt saygısızlıktır.
Gerçekten saygimdan sevgimden fedakarlik yaparak hep saygi duydumda artik başbaşa buluşmalar bu kızın nişanlisi gibi heryere birlikte gitmeler bana dokunmaya başladı benide çağırın bende geleyim dedim kiz başka kızlari çağırıyorHerkesin kabul edebileceği bir durum değil bende kıskanırdım
o benim kardeşim
Aralarında bir şey yoktur muhtemelen de sırf size karşı saygı duymak adına biraz mesafe koymalıydı ikisi de..Erkek sevgilimin liseden bi kız kankası var kız nişanli ve nişanlisi farkli şehirde çok sık görüşemiyorlar bu kız nereye gitse benim sevgilimle gidiyor baska kızlarla yemek yiyecekler benim sevgilimde ona eşlik ediyor çok sinir oluyorum bu durumu konuştuğum halde o benim kardeşim diyor bizim ilişkimizde kriz çıkıyor bu kız aynı zamanda benim sevgilimde başbaşada oturup gezebiliyor bendende bunu hazmetmemi bekliyorlar beni geri kafali görüyor ister istemez bende üzülüyorum lütfen biriniz yardimci olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?