Sevgilimin kız kankası var ve sürekli beraberler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

silence358

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2023
3
0
1
Erkek sevgilimin liseden bi kız kankası var kız nişanli ve nişanlisi farkli şehirde çok sık görüşemiyorlar bu kız nereye gitse benim sevgilimle gidiyor baska kızlarla yemek yiyecekler benim sevgilimde ona eşlik ediyor çok sinir oluyorum bu durumu konuştuğum halde o benim kardeşim diyor bizim ilişkimizde kriz çıkıyor bu kız aynı zamanda benim sevgilimde başbaşada oturup gezebiliyor bendende bunu hazmetmemi bekliyorlar beni geri kafali görüyor ister istemez bende üzülüyorum lütfen biriniz yardimci olun

Bu saydıklarınızsa gereksiz kıskançlık yapıyorsunuz. Kızın nişanlısı sorun etmezken siz neden sorun ediyorsunuz? Gördüğün bir şey mi var ?

Yapmayın etmeyin ne olur. Hem size hem karşıya eziyet bu.
Kankasını istese o'nunla olurdu zaten. Nikahlı değilsiniz ki boşayamıyor beni diyesiniz.

Erkek sevgilim de iyiymiş bu arada çok yşayın

Benim de iş veya eğitim gereği yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği erkek arkadaşlarım oldu, beraber gerçekten de kardeş gibiydik. Erkekle kadın gayet de arkadaş olabilir. Erkek ve kadın deyince aklınıza neden hemen seks ihtimâli geliyor, anlamış değilim. Benim için gereksiz kıskançlık, arkadaşlara ilişkilere müdahâle direkt saygısızlıktır.

Kesinlikle katiluyorum ama bu biraz fazla rahat kiz özellikle bi başka kızla benim sevgilimi yemeğe çıkariyor beni niye çağırmıyor ki saçna değil mi ona birini yapmaya çalişiyor

Herkesin kabul edebileceği bir durum değil bende kıskanırdım
Gerçekten saygimdan sevgimden fedakarlik yaparak hep saygi duydumda artik başbaşa buluşmalar bu kızın nişanlisi gibi heryere birlikte gitmeler bana dokunmaya başladı benide çağırın bende geleyim dedim kiz başka kızlari çağırıyor

Ben kankası olmasına da bi derece katlanirim fakat o kız kankası benim sevgilimi başka kız arkadaşlarıyla biyere yemeğe falan goturcek hayırdır ya olurum ve kıyamet kopar

Aralarında bir şey yoktur muhtemelen de sırf size karşı saygı duymak adına biraz mesafe koymalıydı ikisi de..

Yani kız değil erkek arkadaşı olsa bile sizi davet etmeden bu kadar çok görüşmeleri can sıkıcı olurdu kesinlikle.

Siz 25 yaşındaymışsınız. Sevgiliniz kaç yaşında ? Sevgiliniz ve siz; çalışıyor musunuz, okuyor musunuz ?

İkinizde çalışıyorsanız, siz ne zaman görüşüyorsunuz ? Uzak mesafe ilişkisi mi yaşıyorsunuz ?

Sen beni de çağırın dediğin halde çağrılmıyorsun öyle mi? Hadi ordan derim ben. Ben de erkek kanka yapacağım bakalım senin tavrın nasıl olacak der ve uygularım da.

Geri kafalısınız zaten. Baş başa bir yere gidip yemek yemelerinde nasıl bir yanlışlık var? Kadın erkek gerek sosyal gerek iş gerek eğitim hayatında birlikteyken hala her arkadaşa potansiyel ilişki gözüyle bakılmasını çağdışı bir durum olarak görüyorum. Güvenmiyorsanız ayrılabilirsiniz. Başka nasıl yardımcı olmamızı beklediğinizi anlamadım.

Benim 20+ yıllık erkek arkadaşlarım var hiçbirine potansiyel aday gözüyle bakmadım. Onların hayatından ya da benim hayatımdan kimler geldi kimler geçti bizim arkadaşlığımız baki kaldı.
Bana böyle şeyler tuhaf geliyor bilmiyorum belki de fazlaca yakın erkek arkadaşım olduğundandır. Bu size uymuyorsa ayrılabilirsiniz ama herkes karşı cinsini potansiyel damat/gelin adayı olarak görmüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…