Doğru aştı. Mantıkla def edemeyeceğim bir üslubunuz var kesinlikle boyumu aştı.Verdiğim cevaplar sizin boyunuzu çoktan aştı o yüzden daha fazla alçalmayın bu kadarı yeterli ok by :))
Bu sitenin kurallarını çok seviyorum biliyor musunuz? Polemiği yasakladılar ya seviyemizide koruyor bir yerde.Sizin şu yazdığınıza cevap vermeye kalksam yerlere düşeceğim.O yüzden sadece K.İ.B diyorum,iyi geceler.
Arkadaş o kadar mantıklı bir insan ki,3 bekar saygısızsınız vs diye yorum yapıyor.Ben evliyim yalnız diyorum,banane sizden niye kendinizi ortaya atıyorsunuz diyor.Hayran olunası bir mantığı var.Doğru aştı. Mantıkla def edemeyeceğim bir üslubunuz var kesinlikle boyumu aştı.
Doğru aştı. Mantıkla def edemeyeceğim bir üslubunuz var kesinlikle boyumu aştı.
Tahriklerin amacı belli, bizi de peşinden mapusa sürüklemek istiyor.Arkadaş o kadar mantıklı bir insan ki,3 bekar saygısızsınız vs diye yorum yapıyor.Ben evliyim yalnız diyorum,banane sizden niye kendinizi ortaya atıyorsunuz diyor.Hayran olunası bir mantığı var.
Yorumlardaki ağır tahrikleri görüyor musun şu an? Ne diyeyim ben şimdi.Mune ablam nerelerde acaba,gelse de bir yol gösterse bize
Abartmıyosun, kadın hisseder ortamdaki bir hatundan hoşlanmadıysan vardır bir yamukluk.
sendeki bu genişlik konya ovasında yok bye bye diyeceksin bence sonunda
Cukurova da olabilir mi aceba .
ya yemin ederim en çok ben savunurdum eskiden.. şöyle olamaz mı böyle olamaz mı?efendim ieçbilirler yapabilirler ne var.inan hala daha istiyorum bunu savunmayı.
Ama..
Ama be kardeşim hiç mi şaşmaz.daha altından bir yamukluk çıkmayanını görmedim.Gerek çevremde, gerek başka ortamlarda.Hayır gayet normal sandığınız anlarda bile seneler sonra başka şeyler duyup şok oluyorsunuz.
Artık hiç kimseye güvenmiyorum,en temizi.
Arkadaş o kadar mantıklı bir insan ki,3 bekar saygısızsınız vs diye yorum yapıyor.Ben evliyim yalnız diyorum,banane sizden niye kendinizi ortaya atıyorsunuz diyor.Hayran olunası bir mantığı var.
Yorumlardaki ağır tahrikleri görüyor musun şu an? Ne diyeyim ben şimdi.Mune ablam nerelerde acaba,gelse de bir yol gösterse bize
Yok çağırmadı ama sayenizde tanıştık, kaynaştık.Bekar arkadasiniza belli ki sen bekarsın diye yazdigim yazı hakkında konusurken siz kendinizi ortaya atıp ben evliyim diyosunuz e banane ben onun bekarligindan söz ediyodum o esnada sizin değil sasirdiniz iyice kendinizi :) 3 bekar yazdigimda hayır 3 bekar degil ben evliyim deseniz amenna yahu nereden ne laf cikartacaginizi sasirdiniz kendinizdemisiniz yardım falan cagiralim mi :) gerçi siz cagirdiniz bile
Hayir efendim icemezler. Ben bunu savunmam. Bu ona, buna, suna guvenmedigim anlamina gelmiyor. Eger devam edeceksem 40 kiz arasina atsam sarsilmayacak bir adamla devam etmeliyim.
Yamuk insanlarla isin zaten olmuyor. Zamanla taniyorsun.
Bekar arkadasiniza belli ki sen bekarsın diye yazdigim yazı hakkında konusurken siz kendinizi ortaya atıp ben evliyim diyosunuz e banane ben onun bekarligindan söz ediyodum o esnada sizin değil sasirdiniz iyice kendinizi :) 3 bekar yazdigimda hayır 3 bekar degil ben evliyim deseniz amenna yahu nereden ne laf cikartacaginizi sasirdiniz kendinizdemisiniz yardım falan cagiralim mi :) gerçi siz cagirdiniz bile
Kendimle, eşimle çok mutlu yaşıyorum bizim evliligimizde şartlar bunlar ve çokta mutluyuz eşime veya kendime guvenmemek değil çevreye guvenmiyorum. Benim çok yakın dostlarım var bayan onları sorun etmiyorum mesela çünkü tanıyorum ve güveniyorum ama hiç tanimadigim eşimin bekarlık arkadaslarina guvenmemekte kendime hak veriyorum. İntihar etmek için bi acizligim yok çok şükür biz böyle çok mutluyuz eşimin de benimde istegimiz bu ve kimseyi ilgilendirmez. 1 ken 3 oldunuz bekarlık havaları ile yemediginiz yemeğin tadını tarif ediyorsunuz. Sizin gibi saygisizlarla daha fazla diyaloga devam etmeyecegim.
Ben evliyim yalnız dikkatinizi çekerim
Ben kocama güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum cümlenizde çok manidar.Bu sözden sonra yapacak yorum bulamadım.Boşuna uzatıp,ceza almaya gerek yok.
Bu yorumunuz için yazdım onu.Marilyn'e yazdığınız yorumla ne ilgisi varNeden kendinizi ortaya attıniz ki şimdi banane sizden ? Yazdigim cümleler ile beynininizin anlayış biçimi tamamen birbirinden farklı.. yapacak yorum bulamamakta haklisiniz mantiginizin tukendigi yerde..
ya yamuktan kastım şu, bu tarz görece normal içme ortamlarında o erkeğe/kıza yanık bir şahıs bulunuyor. senden bir ışık görse açılacak belki devamlı bir takip etme,etkilemeye çalışma havasında. sen bunu farkediyorsun/farketmiyorsun.bu durumu reddediyor/reddetmiyorsun değişir.öyle içme ortamında ya da başka bir ortamda ciddi ciddi dostça arkadaşça takılacak kadar sağlam karakterli insanlar çok az.hoş, nihayetinde kimsenin içinden geçenleri de bilemezsin..
diyorum ya;arkadaşız ayağına kızlı erkekli içmeli ortamlarda sonunda b..ka saran çok durumla karşılaştım.ama hayatına giren kişi için çok sıkıntılı durumlar..
burda konu sahibinin erkek arkadaşı o ortama onu da götürmeliydi.
Tamam da birinin 7/24 yaninda bulunamazsin. Zaten erkek aldatmaya meyilli ise ickili ortamda bulunmasina gerek yok. Madem oyle meyilli bir arkadas yol vereceksin gidecek. Hic bir erkege %100 guvenemezsin. Bu karsidaki kizla alakali degil daha cok erkekle alakali. Erkek hayir derse bitmistir olay.
Bu yorumunuz için yazdım onu.Marilyn'e yazdığınız yorumla ne ilgisi var
neyi tartışıyoruz ben anlamadım?
ben aldatma konusuna girmedim ki hiç?
aldatma olayında erkek yerine birlikte olduğu kadını suçlamacı zihniyet başlı başına yapıma ters bir durum zaten.yorumlarıma denk geldiyseniz az çok tarzımı görmüşsünüzdür zaten.
yazdıklarım genel şeyler.ben sadece bu tarz bir durumda sıkıntı yaşanmayan ortam görmedim eskiden bu sıkıntı değildi benim için diyorum. bu belli olsun diye ilk yorumuma şu ibareyi eklemiştim dikkat ettiysen."bu tarz görece normal içme ortamlarında o erkeğe/kıza yanık bir şahıs bulunuyor"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?