Sevgilimin kız "kanki"leriyle içmesi?

Buna ne cevap verilir biliyormusunuz :) lafta sedat peker icraatta pamuk şeker :)) yapsam, etsem, soylesem demekle olmuyor hadi by

Boyut demisken arkadas ne kadar kisisellestiriyorsunuz olaylari.

Ben kiz arkadasi olmasina karismam ama icki icmesine karisirim bu da guvenmedigim icin degil. Zaten aldatiyorsa/aldatiyorsa kapi orada ama rahatsiz olurum. Ya benimle beraber iken icer ya da susuz kalir.

Doğru aştı. Mantıkla def edemeyeceğim bir üslubunuz var kesinlikle boyumu aştı.
Arkadaş o kadar mantıklı bir insan ki,3 bekar saygısızsınız vs diye yorum yapıyor.Ben evliyim yalnız diyorum,banane sizden niye kendinizi ortaya atıyorsunuz diyor.Hayran olunası bir mantığı var.
Yorumlardaki ağır tahrikleri görüyor musun şu an? Ne diyeyim ben şimdi.Mune ablam nerelerde acaba,gelse de bir yol gösterse bize

Tahriklerin amacı belli, bizi de peşinden mapusa sürüklemek istiyor.
Büyük oyunu bozalım. Oyuna gelmeyelim asdfasdsd

Abartmıyosun, kadın hisseder ortamdaki bir hatundan hoşlanmadıysan vardır bir yamukluk.
sendeki bu genişlik konya ovasında yok bye bye diyeceksin bence sonunda

Cukurova da olabilir mi aceba .

ya yemin ederim en çok ben savunurdum eskiden.. şöyle olamaz mı böyle olamaz mı?efendim içebilirler yapabilirler ne var.inan hala daha istiyorum bunu savunmayı.
Ama..
Ama be kardeşim hiç mi şaşmaz.daha altından bir yamukluk çıkmayanını görmedim.Gerek çevremde, gerek başka ortamlarda.Hayır gayet normal sandığınız anlarda bile seneler sonra başka şeyler duyup şok oluyorsunuz.
Artık hiç kimseye güvenmiyorum,en temizi.

Sevgilinizin başka kızlarla görüşmesini istersiniz istemezsiniz bu ayrı mesele. Benlik sorun yok ama siz istemezseniz ve karşınızdaki kabul ediyorsa ilişkiniz bu yönde ilerler.
Ancak iki aydır tanışıyorsunuz henüz. Kız arkadaşları ile sizinle olduğundan daha derin bir ilişkisi bile olabilir. Rahatsızsanız ilişkinizi gözden geçirin derim, istemediğinizi bildiği halde yapıyorsa ilişkiden beklentileriniz farklı demektir zaten.
Şimdi kalkıp görüşme o kızlarla deseniz haksız duruma düşersiniz gerek yok.

Hayir efendim icemezler. Ben bunu savunmam. Bu ona, buna, suna guvenmedigim anlamina gelmiyor. Eger devam edeceksem 40 kiz arasina atsam sarsilmayacak bir adamla devam etmeliyim.

Yamuk insanlarla isin zaten olmuyor. Zamanla taniyorsun.

Bekar arkadasiniza belli ki sen bekarsın diye yazdigim yazı hakkında konusurken siz kendinizi ortaya atıp ben evliyim diyosunuz e banane ben onun bekarligindan söz ediyodum o esnada sizin değil sasirdiniz iyice kendinizi :) 3 bekar yazdigimda hayır 3 bekar degil ben evliyim deseniz amenna yahu nereden ne laf cikartacaginizi sasirdiniz kendinizdemisiniz yardım falan cagiralim mi :) gerçi siz cagirdiniz bile

Yok çağırmadı ama sayenizde tanıştık, kaynaştık.

Hayir efendim icemezler. Ben bunu savunmam. Bu ona, buna, suna guvenmedigim anlamina gelmiyor. Eger devam edeceksem 40 kiz arasina atsam sarsilmayacak bir adamla devam etmeliyim.

Yamuk insanlarla isin zaten olmuyor. Zamanla taniyorsun.

ya yamuktan kastım şu, bu tarz görece normal içme ortamlarında o erkeğe/kıza yanık bir şahıs bulunuyor. senden bir ışık görse açılacak belki devamlı bir takip etme,etkilemeye çalışma havasında. sen bunu farkediyorsun/farketmiyorsun.bu durumu reddediyor/reddetmiyorsun değişir.öyle içme ortamında ya da başka bir ortamda ciddi ciddi dostça arkadaşça takılacak kadar sağlam karakterli insanlar çok az.hoş, nihayetinde kimsenin içinden geçenleri de bilemezsin..
diyorum ya;arkadaşız ayağına kızlı erkekli içmeli ortamlarda sonunda b..ka saran çok durumla karşılaştım.ama hayatına giren kişi için çok sıkıntılı durumlar..
burda konu sahibinin erkek arkadaşı o ortama onu da götürmeliydi.

Ben evliyim yalnız dikkatinizi çekerim
Ben kocama güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum cümlenizde çok manidar.Bu sözden sonra yapacak yorum bulamadım.Boşuna uzatıp,ceza almaya gerek yok.

Neden kendinizi ortaya attıniz ki şimdi banane sizden ? Yazdigim cümleler ile beynininizin anlayış biçimi tamamen birbirinden farklı.. yapacak yorum bulamamakta haklisiniz mantiginizin tukendigi yerde..
Bu yorumunuz için yazdım onu.Marilyn'e yazdığınız yorumla ne ilgisi var

Tamam da birinin 7/24 yaninda bulunamazsin. Zaten erkek aldatmaya meyilli ise ickili ortamda bulunmasina gerek yok. Madem oyle meyilli bir arkadas yol vereceksin gidecek. Hic bir erkege %100 guvenemezsin. Bu karsidaki kizla alakali degil daha cok erkekle alakali. Erkek hayir derse bitmistir olay.

neyi tartışıyoruz ben anlamadım?
ben aldatma konusuna girmedim ki hiç?
aldatma olayında erkek yerine birlikte olduğu kadını suçlamacı zihniyet başlı başına yapıma ters bir durum zaten.yorumlarıma denk geldiyseniz az çok tarzımı görmüşsünüzdür zaten.
yazdıklarım genel şeyler.ben sadece bu tarz bir durumda sıkıntı yaşanmayan ortam görmedim eskiden bu sıkıntı değildi benim için diyorum. bu belli olsun diye ilk yorumuma şu ibareyi eklemiştim dikkat ettiysen."bu tarz görece normal içme ortamlarında o erkeğe/kıza yanık bir şahıs bulunuyor"

Bu yorumunuz için yazdım onu.Marilyn'e yazdığınız yorumla ne ilgisi var

3nüz üst üste bi kişinin üstüne varınca karıstırdım demek ki buda insalik hali karistirmis olabilirim mantıkla alakası yok siz bi kişiye cevap veriyorsunuz ben 3 kişiye o yüzden yoruldum cidden iyi geceler

Tartismiyorduk. Yanik bir sahis derken, bu sahis ickili ortamda hislerini acikliyorsa aldatmaya dogru da gidebilir dimi . Ben bunu anlamistim.

Neyse iyi geceler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…