Sevgilimin kız "kanki"leriyle içmesi?

Bir de değişik bir hırsla buradaki insanlarada saldırıyorlar.Mesela marilyn de olduğu gibi.Hatun bir örnek verdi,birden bire olaylar nerelere geldi.Kıza öyle bir saldırdılar ki sanırsın marilyn buradaki üyelerin kocasının arkadaşı.Bazı kadınların dişi sineğe tahammülü yok cidden.Nasıl bir kafa yapısıdır bu ben anlamadım.Hayatı kendilerine zindan ediyorlar kocamı koruyacağım diye.Ne işim var be,bugün ölsem,gittim işte öteki tarafa.Koca peşindemi koşayım ölümlü dünyada,çokta tın yani.

vallahi benim başıma da geldiği için biliyorum
kocasına nasılsın dendiği için surat asan kadınlar var ya ki o an yanımız da
buraya konu açan bir kız vardı komşusunun kocasına iyi akşamlar dediği için hareketlerinize dikkat edin tarzı uyarılar yapan
o konuyu okurken olmaz bu kadar da demiştim başıma geldi

Tabi canım,yeter ki istesin kimseyi tutamazsın ki.Bugün yapmaz,öteki gün yapmaz,sonraki gün yapar.Ömür boyu nasıl takip edeceksin ki? Adamlar saatlerce çalışıyor,iş yerinde internete takılsa,öğlen arasında bir kadın bulsa yanına gitse yapamaz mı yine yapar.Sen nerde bilirsin? Kocam işte,öğlen arasında yemek yiyor.Bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz.Bir erkek yeter ki aldatmak istesin,aklına gelmeyecek bir zamanda öyle bir aldatır ki ruhun duymaz.Benim bir arkadaşımın patronu,iş yerine kadın getirmiş bir keresinde biliyor musun? Bildiğin alıyor kadını,ofisine giriyor,kapatıyor kapıyı.Sonra adamın karısı basıyor bunları iş yerinde rezillik.Herkes çıksın ofisten diye bağırmış adam,arkadaşımda benim yanıma gelmişti anlatmıştı nutkum tutuldu dinlerken.Adamda ki cesarete bak.Ha tabi ofiste kalkıpta sevişmemişler ama,öyle oynaşırken basmış karısı.Çaylar,kahveler el ele sohbetler derken enselenmiş adam.Düşün bak gözü karalığı yani,öyle bir kudurukluk ki ofise çağırıyor.Bari git dışarıda yap rezil olma en azından.

O da bir şey mi, bizim bir tanıdık metresini aldı, getirdi karısının yaşadığı sokağın bir altına yerleştirdi. Çocukları falan görürdü adamı kadının evine girip çıkarken.
Tam rezalet, tam ahlaksızlık.

bir örnek de benden
adam bir erkek arkadaşıyla anlaşıp karısının yanında işte bu Mehmet bu da mehmetin karısı diye tanıştırıyor karısına onlar geldiğinde kahve çay meyve servisi yaptırıyor kadın uzun bir zaman kocasının metresi olan bir kadını yakın arkadaş zannediyor onlara hizmet ediyor
ortaya çıkınca rezalet

burada zihninde bekar veya boşanmış kadınları gözünde öcü gibi gören kadınları asıl darbeyi evli diye düşündüğü veya gerçekten evli olan bir kadından yiyebilir
bir de bu adam kendi kızının bizimle bir yere çıkmasına izin vermeyen, her şeylerine karışan despot bir adamdı
yani asıl tehlike çok yakında olabilir hanımlar

kıskanmanın dozunu ayarlamak lazım. bazısı merhabaya bile gerçekten tahammül edemiyo. konu sahibi de aslında sevgilinde içmeye seni de götürse olurmuş madem

Güven verici bir durum değil. Sevgilisi olan erkek, kızlarla içmemeli. Yanında sevgilisini de götürürse olur. Başka türlü olmaz.

Kızlar öğrendim ki kızın evine gitmişler orada içmişler benim haberim bile yoktu. 2 kızdan biri yakını, diğeri yakınının arkadaşı ve o diğer kızın evine gitmişler, neeyse. Bir çoğunuza katılıyorum, çevresindeki insanları tanıyor olsaydım hiç sorun yoktu içer de eğlenirdi de ama bu durum bana fazla geldi, benim ilişki anlayışımda böyle bir şey olamaz.

Kendimi senin yerine koydum ve benim ilişki kavramımda başka kızlarla akşam dışarda içmek falan yok yalnız buluşmak yok çok isterse ayrılır kimle takılacaksa takılır bir de yalan var kızın evine gitmek durumunu da affetmem ben ayrılırdım net.

bu tarz şeyler şimdiden rahatsız ediyorsa hep rahatsız eder kendimden biliyorum...

bir de sen bir kaç erkekle içmeye çık dışarı bakalım o ne diyecek??

Eğer tamam derse demek ki çok modern bir adammış.. ama yok sen çıkamazsın derse yol ver gitsin...

haddimi aştıysam özür dilerim

İlişkiniz yeniymiş zaten yol yakınken ayrılın kaldıramayacaksanız zira bana ters böyle bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…