- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Bir de değişik bir hırsla buradaki insanlarada saldırıyorlar.Mesela marilyn de olduğu gibi.Hatun bir örnek verdi,birden bire olaylar nerelere geldi.Kıza öyle bir saldırdılar ki sanırsın marilyn buradaki üyelerin kocasının arkadaşı.Bazı kadınların dişi sineğe tahammülü yok cidden.Nasıl bir kafa yapısıdır bu ben anlamadım.Hayatı kendilerine zindan ediyorlar kocamı koruyacağım diye.Ne işim var be,bugün ölsem,gittim işte öteki tarafa.Koca peşindemi koşayım ölümlü dünyada,çokta tın yani.Veya "benimki mercimek beyinlidir, anlamaz, kim nereye cekerse gider. Onu benim korumam lazim o yuzden" anlami da cikiyor. Sanirsin 5 yasinda savunmasiz bebeden bahsediyor. Bu kadinlara uzuluyorum aslinda. Boyle adamlarla evli olmak, konu herhangi bir disi'yse korkup bunlarin hesabina dusmek.
vallahi benim başıma da geldiği için biliyorumVeya "benimki mercimek beyinlidir, anlamaz, kim nereye cekerse gider. Onu benim korumam lazim o yuzden" anlami da cikiyor. Sanirsin 5 yasinda savunmasiz bebeden bahsediyor. Bu kadinlara uzuluyorum aslinda. Boyle adamlarla evli olmak, konu herhangi bir disi'yse korkup bunlarin hesabina dusmek.
Tabi canım,yeter ki istesin kimseyi tutamazsın ki.Bugün yapmaz,öteki gün yapmaz,sonraki gün yapar.Ömür boyu nasıl takip edeceksin ki? Adamlar saatlerce çalışıyor,iş yerinde internete takılsa,öğlen arasında bir kadın bulsa yanına gitse yapamaz mı yine yapar.Sen nerde bilirsin? Kocam işte,öğlen arasında yemek yiyor.Bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz.Bir erkek yeter ki aldatmak istesin,aklına gelmeyecek bir zamanda öyle bir aldatır ki ruhun duymaz.Benim bir arkadaşımın patronu,iş yerine kadın getirmiş bir keresinde biliyor musun? Bildiğin alıyor kadını,ofisine giriyor,kapatıyor kapıyı.Sonra adamın karısı basıyor bunları iş yerinde rezillik.Herkes çıksın ofisten diye bağırmış adam,arkadaşımda benim yanıma gelmişti anlatmıştı nutkum tutuldu dinlerken.Adamda ki cesarete bak.Ha tabi ofiste kalkıpta sevişmemişler ama,öyle oynaşırken basmış karısı.Çaylar,kahveler el ele sohbetler derken enselenmiş adam.Düşün bak gözü karalığı yani,öyle bir kudurukluk ki ofise çağırıyor.Bari git dışarıda yap rezil olma en azından.Gerçekten koca koca adamlar için kendisi iyi de çevresi kötü gibi bir argüman sunmak çok akıl kârı değil. Hemen her kadının etrafında, sarkan, rahatsızlık veren ya da ona cidden aşık adamlar vardır.
Ama kaçımız kocamızı, sevgilimizi bu adamlarla aldatıyoruz? Ya da hayatımızda biri olmasa bile adamlara ışık yakıyoruz?
Bu tıynetle alakalı bir mevzu. Aldatacak adam eve kapasan, perde arkasından yine kıçını başını oynatır.
O da bir şey mi, bizim bir tanıdık metresini aldı, getirdi karısının yaşadığı sokağın bir altına yerleştirdi. Çocukları falan görürdü adamı kadının evine girip çıkarken.Tabi canım,yeter ki istesin kimseyi tutamazsın ki.Bugün yapmaz,öteki gün yapmaz,sonraki gün yapar.Ömür boyu nasıl takip edeceksin ki? Adamlar saatlerce çalışıyor,iş yerinde internete takılsa,öğlen arasında bir kadın bulsa yanına gitse yapamaz mı yine yapar.Sen nerde bilirsin? Kocam işte,öğlen arasında yemek yiyor.Bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz.Bir erkek yeter ki aldatmak istesin,aklına gelmeyecek bir zamanda öyle bir aldatır ki ruhun duymaz.Benim bir arkadaşımın patronu,iş yerine kadın getirmiş bir keresinde biliyor musun? Bildiğin alıyor kadını,ofisine giriyor,kapatıyor kapıyı.Sonra adamın karısı basıyor bunları iş yerinde rezillik.Herkes çıksın ofisten diye bağırmış adam,arkadaşımda benim yanıma gelmişti anlatmıştı nutkum tutuldu dinlerken.Adamda ki cesarete bak.Ha tabi ofiste kalkıpta sevişmemişler ama,öyle oynaşırken basmış karısı.Çaylar,kahveler el ele sohbetler derken enselenmiş adam.Düşün bak gözü karalığı yani,öyle bir kudurukluk ki ofise çağırıyor.Bari git dışarıda yap rezil olma en azından.
bir örnek de bendenO da bir şey mi, bizim bir tanıdık metresini aldı, getirdi karısının yaşadığı sokağın bir altına yerleştirdi. Çocukları falan görürdü adamı kadının evine girip çıkarken.
Tam rezalet, tam ahlaksızlık.
Ay bu daha da betermişO da bir şey mi, bizim bir tanıdık metresini aldı, getirdi karısının yaşadığı sokağın bir altına yerleştirdi. Çocukları falan görürdü adamı kadının evine girip çıkarken.
Tam rezalet, tam ahlaksızlık.
Aynen kankiBana göre değil.
Çoktan kıçına tekmeyi basmıstım..
İlişkiniz yeniymiş zaten yol yakınken ayrılın kaldıramayacaksanız zira bana ters böyle bir durumKızlar öğrendim ki kızın evine gitmişler orada içmişler benim haberim bile yoktu. 2 kızdan biri yakını, diğeri yakınının arkadaşı ve o diğer kızın evine gitmişler, neeyse. Bir çoğunuza katılıyorum, çevresindeki insanları tanıyor olsaydım hiç sorun yoktu içer de eğlenirdi de ama bu durum bana fazla geldi, benim ilişki anlayışımda böyle bir şey olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?