Sevgilimin kız "kanki"leriyle içmesi?

mezhebi geniş ne demek ya..
ve evet kusura bakmayın da kocasının kız arkadaşı olmasına izin vermeyenler gayette özgüvensiz kadınlardır..
arkadaş bekar diye saydırmışsınız ben evliyim buyrun..

Fesatlıkta fezaya çıkıp aklı sürekli fitnede olan, "kişi kendinden bilir işi" kadınlar, kadınlarımız

Icsin boşver demeyecegim ben olsam kafasini çöpe sokardim sen oyle yapma tabii :)

Kesinlikle cool ol. Kavga çıkarma sakın. Kadın ve erkek gayet de arkadaş olur. Aksini diyenlere bakma. Kendine güvenin olsun.

Ama sürekli sensiz buluşurlarsa o zaman durumu sorgulaman lazım. Arada seninle, arada başbaşa buluşabilirler elbette

Kızın yanında sana olan tavrı, sizi tanıştırma isteği falan önemli. Bunlari gözlemle.

Benim de tek düşündüğüm şey, yukarıda da birinin yazdığı gibi, yeni neslin herseyi yüzeysel yaşaması ve çok çabuk tüketmesi.

Yüzeysel bir çift degilseniz, kaliteliyseniz, korkacak bir şey yok

değil içki içmek bir yerde buluşmak geçen arkadaşımın biri evlendikten sonra kocasına iyi günler nasılsın falan dediğim için bana cephe aldı
artık bir şey diyemiyorum evet kızlar tek koca siz de var diyesim geldi kızın yüzünü göresim yok

Haaa diyorsunuz ki,"eşim arkadaş seçmeyi bilmez. Onun benden önce arkadaş diye seçtiği kadınlar kalitesiz olabilir. Eşimin kafası çalışmıyor. Kim iyi kim kötü ayırt edemez. Ben de bu yüzden onun arkadaş seçimlerine saygı duymuyorum."

Alt metinde de şunu diyorsunuz: "ayy kocisimi kapacaklar diye çok korkuyorummm"

Rahatsız oluyorsan bu tip erkeklerle takılmayacaksın. Güzel yurdum kızlarla arkadaşlık edemeyen hödük dolu.

Çok sert girmişsiniz aama şöylede bir durum var; ben "ayy kocisimi kapacaklar diye çok korkuyorummm" demedim mesela ama sevgilimin kafası çalışıyormuş neyseki dediğimde çok oldu. Hiç beklemediğiniz ,sizin bile güvendiğiniz insanların yanlışını gördüğünüz olmamış pek belliki şanslınız :)

Ben rahatsız olduğumu söylediğim halde yapıyorsa bir davranışı canım sıkılır. Ada'm yerine konulmadığımı hissederim

Ama

Böyle yapma ya hiçbir erkek hoşlanmaz bu tavırlardan. Yok kızı gözüm tutmadı şurda şunu yaptın burda bunu dedin... İlk başta çeker nazını da sonra bi bakmışsın terk etmiş.

İpleri eline al ama böyle kartlar açık oynama

Oncelikle kesinlikle cool ol derim. O kiz yokmuş gibi davran. O kiz hakkinda konusma soru sorma yani onemseme sevgilinin yaninda. Ama sevgilinin kiza karşı tavirlarini, kizin tavirlarini iyi gozlemle. Kizdan bahsederken nasil bahsediyor dikkat et. Yanlış bir şey gormezsen devam edersin zaten. Gorursen bitirirsin. Evli falan da değilsin zaten.

Şanslı değilim. Düzgün adam seçerim.

İyi de bizim tartıştığımız konu tanışma mevzusu değildi meryem adı üye ile.Marilyn arkadaşımıza sen bekarsın belli ki diye bir çıkış yaptı,ve sonrasında ki yorumları okursanız,neler dediğini ve ne için tartıştığımızı anlarsınız.Konu sahibi için yorumumuz ise henüz erken olduğu.Daha tanışalı 2 ay,sevgili olalı 1 ay olmuş.Bu kadar acele niye? Önce bir kendileri birbirlerini iyice tanısın arkadaşlar sonraki planda.Bakın siz eşimin ortamını biliyorum diyorsunuz,tabi ki de eşinizin ortamını bileceksiniz,hangi kadın bilmeden eşini farklı bir ortama gönderip,kendi evde oturmak ister ki zaten.Burada söz konusu olan daha 1 aylık bir ilişki,evlilik değil.Aradan biraz zaman geçer,konu sahibinin erkek arkadaşı hala bir tanışma programı ayarlamaz,o zaman haklı bir şey dediğimiz yok yani.

Sevgilinin arkadaşları onun için çok değerlidir ve ben yokken hep onun yanında olan, benden önce hayatına girip sevgilinin arkadaşlığını, dostluğunu kazanmış olan kız arkadaşları var. İstediği zaman görüşürler, bazen birlikte görüşürüz. Koskoca adam sonuçta. Onları nasıl ki arkadaş olarak seçmişse beni de sevgili olarak seçmiş. Zaten yabancı yani, bizim insanımız gibi düşünmüyor. Ben senin yaptığın davranışın çeyreğini yapsam bizim ilişkimiz yürümez mesela. Gelemez öyle şeye. Ben de gelemem aynı şekilde.

O kadar yazilmis, cizilmis, ben de yazmazsam catlayacagim. Bu "Ben kocama guveniyorum ama kadinlara guvenmiyorum" nedir yahu... Bu lafin bana verdigi mesaji yazmak isterdim ama uzatmak istemiyorum. Bunu diyen kadinlar kendilerinin ve kocalarinin aklini da gururunu da ayaklar altina aliyorlar, haberleri yok diyeyim. Gururla soylediginiz sey aslinda insani rezil eden bir sey. Ustunde bir dusunun bu laflarin bence, buralarda yazmadan once.

Ben cok rahat bir cocukluk gecirdim. Her yere gitmeme, eve istedigim kadar gec girmeme izin vardi. Bazi arkadaslarim kisitliydi, zor izin alirlardi filan. Anneleri cocuklar kacirilcak filan diye korkuyordu tabii. Cocuk aklimizla konsuuyorduk. Ben "annem bize guveniyor, o yuzden her seye izin veriyor" diye gururlanirdim. Bu arkadaslar "benim de annem bana guveniyor, ama disariya guvenmiyor" derdi. O zaman hak vermesem de simdi veriyorum. Cocuk istedigi kadar guvenilir olsun, art niyetli biri buna bakmaz. Kapatir agzini kacirir. E peki koskoca herifleri de mi kadinlar kaciriyor kardesim? Adamlar sizi zorla mi aldatiyor? Bacak kadar cocuklar bile su sozun altini doldurabiliyor da koca kadinlar komik duruma dusuyor sadece. :)

Ne kadar tezat bir cümle değil mi? Kocama güveniyorum demek,onun her hareketine,beni aldatmayacağına,bana sadık olduğuna kefilim demek.Çevreye güvenmiyorum demek,kocam beni aldatmaz ama çevre zoruyla belki olabilir,o yüzden kocamı garantiye alıyorum demek.Ee bu durumda nerde kaldı kocaya güven o zaman? Hayır kocama güvenmiyorum,aldatılma korkum var deseler yine saygı duyacağım,en azından mantıklı bir cümle yani.

Veya "benimki mercimek beyinlidir, anlamaz, kim nereye cekerse gider. Onu benim korumam lazim o yuzden" anlami da cikiyor. Sanirsin 5 yasinda savunmasiz bebeden bahsediyor. Bu kadinlara uzuluyorum aslinda. Boyle adamlarla evli olmak, konu herhangi bir disi'yse korkup bunlarin hesabina dusmek.

Gerçekten koca koca adamlar için kendisi iyi de çevresi kötü gibi bir argüman sunmak çok akıl kârı değil. Hemen her kadının etrafında, sarkan, rahatsızlık veren ya da ona cidden aşık adamlar vardır.
Ama kaçımız kocamızı, sevgilimizi bu adamlarla aldatıyoruz? Ya da hayatımızda biri olmasa bile adamlara ışık yakıyoruz?
Bu tıynetle alakalı bir mevzu. Aldatacak adam eve kapasan, perde arkasından yine kıçını başını oynatır.

Sevgilimin kız kankileri olamaz..
Sevgilim içemez..
Dolayısıyla sevgilim kız kankileriyle içemez. Size tüme varım yöntemiyle mantık yürüttüm hanımlar
Yapamaz sonuçta yani, sex and the city miyiz biz ayol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…