- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
mezhebi geniş ne demek ya..
ve evet kusura bakmayın da kocasının kız arkadaşı olmasına izin vermeyenler gayette özgüvensiz kadınlardır..
arkadaş bekar diye saydırmışsınız ben evliyim buyrun..
Haaa diyorsunuz ki,"eşim arkadaş seçmeyi bilmez. Onun benden önce arkadaş diye seçtiği kadınlar kalitesiz olabilir. Eşimin kafası çalışmıyor. Kim iyi kim kötü ayırt edemez. Ben de bu yüzden onun arkadaş seçimlerine saygı duymuyorum."Kendimle, eşimle çok mutlu yaşıyorum bizim evliligimizde şartlar bunlar ve çokta mutluyuz eşime veya kendime guvenmemek değil çevreye guvenmiyorum. Benim çok yakın dostlarım var bayan onları sorun etmiyorum mesela çünkü tanıyorum ve güveniyorum ama hiç tanimadigim eşimin bekarlık arkadaslarina guvenmemekte kendime hak veriyorum. İntihar etmek için bi acizligim yok çok şükür biz böyle çok mutluyuz eşimin de benimde istegimiz bu ve kimseyi ilgilendirmez. 1 ken 3 oldunuz bekarlık havaları ile yemediginiz yemeğin tadını tarif ediyorsunuz. Sizin gibi saygisizlarla daha fazla diyaloga devam etmeyecegim.
Merhaba kızlar...
Erkek arkadaşımla 2 aydır tanışıyor 1 aydır beraberiz. Kendilerinin geniş bir arkadaş grubu var. Bol bol kız kankileri var. Benim de var ve bunlar normal tamam. Ancak bir kızı gözüm hiç tutmuyor en yakınlarından. Bunu ona belirttim, rahatsız olduğumu söylediğimde ondan kıskanma o kankim diyor, tanıştırıcam hiç kötü bi kız değil diyor ancak her hangi bir tanıştırma çabası yok. Bugün 2 kız ve kendisi buluştular, sorun etmemiştim içim rahattı ancak 11e kadar içtilklerini öğrendim ve bu beni çok rahatsız etti. Zaten rahatsız olduğumu söylediğim kızla buluşup üstüne içmeleri beni hiçe saymak gibi geldi. Abartıyor muyum?
Haaa diyorsunuz ki,"eşim arkadaş seçmeyi bilmez. Onun benden önce arkadaş diye seçtiği kadınlar kalitesiz olabilir. Eşimin kafası çalışmıyor. Kim iyi kim kötü ayırt edemez. Ben de bu yüzden onun arkadaş seçimlerine saygı duymuyorum."
Alt metinde de şunu diyorsunuz: "ayy kocisimi kapacaklar diye çok korkuyorummm"
Şanslı değilim. Düzgün adam seçerim.Çok sert girmişsiniz aama şöylede bir durum var; ben "ayy kocisimi kapacaklar diye çok korkuyorummm" demedim mesela ama sevgilimin kafası çalışıyormuş neyseki dediğimde çok oldu. Hiç beklemediğiniz ,sizin bile güvendiğiniz insanların yanlışını gördüğünüz olmamış pek belliki şanslınız :)
İyi de bizim tartıştığımız konu tanışma mevzusu değildi meryem adı üye ile.Marilyn arkadaşımıza sen bekarsın belli ki diye bir çıkış yaptı,ve sonrasında ki yorumları okursanız,neler dediğini ve ne için tartıştığımızı anlarsınız.Konu sahibi için yorumumuz ise henüz erken olduğu.Daha tanışalı 2 ay,sevgili olalı 1 ay olmuş.Bu kadar acele niye? Önce bir kendileri birbirlerini iyice tanısın arkadaşlar sonraki planda.Bakın siz eşimin ortamını biliyorum diyorsunuz,tabi ki de eşinizin ortamını bileceksiniz,hangi kadın bilmeden eşini farklı bir ortama gönderip,kendi evde oturmak ister ki zaten.Burada söz konusu olan daha 1 aylık bir ilişki,evlilik değil.Aradan biraz zaman geçer,konu sahibinin erkek arkadaşı hala bir tanışma programı ayarlamaz,o zaman haklı bir şey dediğimiz yok yani.kocama güveniyorum çevreye güvenmiyorum. Cümlesinden ben de nefret ederim. Size şurda muhalefetim bende eğer bir ilişkimiz varsa ve adamın çok eski samimi arkadaşlıkları varsa ilk fırsatta beni onları tanıştırması lazım. Kaldı ki o arkadaşlar da bu kadar samimi oldukları adamın sevgilisini merak eder. Eğer bir,tanıştırma ortamına sokma vs yoksa ben o kankiliğe pek inanmam. Benimde okuldan mahalleden erkek arkadaşlarım var, eşimin de kız arkadaşları var amma ve lakin ikimiz de birbirimizin ortamını biliriz.. Ne kadar eski arkadaşı da olsa konu sahibinin tanımadığı hatta söylenmesine rağmen bir turlu tanıştırılmadığı kişilerle sevgilisinin bu kadar samimi olmasını hoş karşılamadım.
Şanslı değilim. Düzgün adam seçerim.
Ne kadar tezat bir cümle değil mi? Kocama güveniyorum demek,onun her hareketine,beni aldatmayacağına,bana sadık olduğuna kefilim demek.Çevreye güvenmiyorum demek,kocam beni aldatmaz ama çevre zoruyla belki olabilir,o yüzden kocamı garantiye alıyorum demek.Ee bu durumda nerde kaldı kocaya güven o zaman? Hayır kocama güvenmiyorum,aldatılma korkum var deseler yine saygı duyacağım,en azından mantıklı bir cümle yani.O kadar yazilmis, cizilmis, ben de yazmazsam catlayacagim. Bu "Ben kocama guveniyorum ama kadinlara guvenmiyorum" nedir yahu... Bu lafin bana verdigi mesaji yazmak isterdim ama uzatmak istemiyorum. Bunu diyen kadinlar kendilerinin ve kocalarinin aklini da gururunu da ayaklar altina aliyorlar, haberleri yok diyeyim. Gururla soylediginiz sey aslinda insani rezil eden bir sey. Ustunde bir dusunun bu laflarin bence, buralarda yazmadan once.
Veya "benimki mercimek beyinlidir, anlamaz, kim nereye cekerse gider. Onu benim korumam lazim o yuzden" anlami da cikiyor. Sanirsin 5 yasinda savunmasiz bebeden bahsediyor. Bu kadinlara uzuluyorum aslinda. Boyle adamlarla evli olmak, konu herhangi bir disi'yse korkup bunlarin hesabina dusmek.Ne kadar tezat bir cümle değil mi? Kocama güveniyorum demek,onun her hareketine,beni aldatmayacağına,bana sadık olduğunu kefilim demek.Çevreye güvenmiyorum demek,kocam beni aldatmaz ama çevre zoruyla belki olabilir,o yüzden kocamı garantiye alıyorum demek.Ee bu durumda nerde kaldı kocaya güven o zaman? Hayır kocama güvenmiyorum,aldatılma korkum var deseler yine saygı duyacağım,en azından mantıklı bir cümle yani.
Gerçekten koca koca adamlar için kendisi iyi de çevresi kötü gibi bir argüman sunmak çok akıl kârı değil. Hemen her kadının etrafında, sarkan, rahatsızlık veren ya da ona cidden aşık adamlar vardır.Ne kadar tezat bir cümle değil mi? Kocama güveniyorum demek,onun her hareketine,beni aldatmayacağına,bana sadık olduğunu kefilim demek.Çevreye güvenmiyorum demek,kocam beni aldatmaz ama çevre zoruyla belki olabilir,o yüzden kocamı garantiye alıyorum demek.Ee bu durumda nerde kaldı kocaya güven o zaman? Hayır kocama güvenmiyorum,aldatılma korkum var deseler yine saygı duyacağım,en azından mantıklı bir cümle yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?