Ee bir şey demedim zaten canım,olabilir insanlık hali.Ben iyiymişim yani demek ki yardımlık bir şey yokmuş sevindim.İyi geceler sanada :)3nüz üst üste bi kişinin üstüne varınca karıstırdım demek ki buda insalik hali karistirmis olabilirim mantıkla alakası yok siz bi kişiye cevap veriyorsunuz ben 3 kişiye o yüzden yoruldum cidden iyi geceler
Ee bir şey demedim zaten canım,olabilir insanlık hali.Ben iyiymişim yani demek ki yardımlık bir şey yokmuş sevindim.İyi geceler sanada :)
Son söz söylemek gibi bir amacım yok ki.İyi geceler dedim sadece bende ve espri yaptım.Gerçekten ne kadar farklı yönlere çekiyorsunuz bazı şeyleri.Hani artık son yorumlara doğru işi şakaya vurduk ama siz hep ters ters konuşuyorsunuz.Çocuk değilim ben son söz söyleme gibi bir derdim olsun.Buyrun istediğiniz kadar yazın son söz sizin olsun,cevap vermeyeceğim son yorumumdu.Hoşçakalın.Tamam arkadasim son sözünü söyledin için rahat etti kendince mutlu oldun suan iyisin Allahtan diğerleride sustu bende mutluyum suan tekrardan iyi geceler inşallah arkadasliginizin devamı gelir sayemde kaynastiniz birlik oldunuz Allah bozmasın byby.
Senden önce de varmış senden sonra da olacaklar cümlesi çok doğru.Sen de katılsaydın aralarına madem.
Bunlar senden önce de varmış, senden sonra da olacaklar. Bir de o var.
Ben sevgilisinin arkadaşlıklarını hazmedemeyen insanların ilişki yaşamasını yanlış buluyorum. Kendinize kendi dünya görüşünüze uygun birini bulun. O zaman ne siz kıskanırsınız, ne de sizin varlığınız sonucu arkadaşlıklar zedelenir. Mesela, bu kızlı erkekli arkadaşlık sana tersse, aralarına da karışamıyorsan, bırak gitsin yani.
Merhaba kızlar...
Erkek arkadaşımla 2 aydır tanışıyor 1 aydır beraberiz. Kendilerinin geniş bir arkadaş grubu var. Bol bol kız kankileri var. Benim de var ve bunlar normal tamam. Ancak bir kızı gözüm hiç tutmuyor en yakınlarından. Bunu ona belirttim, rahatsız olduğumu söylediğimde ondan kıskanma o kankim diyor, tanıştırıcam hiç kötü bi kız değil diyor ancak her hangi bir tanıştırma çabası yok. Bugün 2 kız ve kendisi buluştular, sorun etmemiştim içim rahattı ancak 11e kadar içtilklerini öğrendim ve bu beni çok rahatsız etti. Zaten rahatsız olduğumu söylediğim kızla buluşup üstüne içmeleri beni hiçe saymak gibi geldi. Abartıyor muyum?
kocama güveniyorum çevreye güvenmiyorum. Cümlesinden ben de nefret ederim. Size şurda muhalefetim bende eğer bir ilişkimiz varsa ve adamın çok eski samimi arkadaşlıkları varsa ilk fırsatta beni onları tanıştırması lazım. Kaldı ki o arkadaşlar da bu kadar samimi oldukları adamın sevgilisini merak eder. Eğer bir,tanıştırma ortamına sokma vs yoksa ben o kankiliğe pek inanmam. Benimde okuldan mahalleden erkek arkadaşlarım var, eşimin de kız arkadaşları var amma ve lakin ikimiz de birbirimizin ortamını biliriz.. Ne kadar eski arkadaşı da olsa konu sahibinin tanımadığı hatta söylenmesine rağmen bir turlu tanıştırılmadığı kişilerle sevgilisinin bu kadar samimi olmasını hoş karşılamadım.Ben evliyim yalnız dikkatinizi çekerim
Ben kocama güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum cümlenizde çok manidar.Bu sözden sonra yapacak yorum bulamadım.Boşuna uzatıp,ceza almaya gerek yok.
Merhaba kızlar...
Erkek arkadaşımla 2 aydır tanışıyor 1 aydır beraberiz. Kendilerinin geniş bir arkadaş grubu var. Bol bol kız kankileri var. Benim de var ve bunlar normal tamam. Ancak bir kızı gözüm hiç tutmuyor en yakınlarından. Bunu ona belirttim, rahatsız olduğumu söylediğimde ondan kıskanma o kankim diyor, tanıştırıcam hiç kötü bi kız değil diyor ancak her hangi bir tanıştırma çabası yok. Bugün 2 kız ve kendisi buluştular, sorun etmemiştim içim rahattı ancak 11e kadar içtilklerini öğrendim ve bu beni çok rahatsız etti. Zaten rahatsız olduğumu söylediğim kızla buluşup üstüne içmeleri beni hiçe saymak gibi geldi. Abartıyor muyum?
Ben burda (terbiyesiz) bi cümle kurmadim fakat siz bianda çok parladiniz.. Bana haddimi bildirecek en son kişi bile olamayacaginizi size hatırlatayım. Evlilik konusunda bu kadar emin konusarak büyük konusmus olmayın isterseniz büyük konuşanların sonu belli çünkü.. Kocasının kız arkadaşı olmasına izin vermeyen her kadın özgüvensiz değildir o kadınların kocalarıda abaza değildir herkezin düşüncesi farklıdır kimilerininde sizin gibi meshebi fazla genistir bu tür durumları ve benzerlerini hazmetme kapasiten hayli yüksekse bizde öyle olmak zorunda değiliz ve bu bizi ozguvensiz kılmaz.. evet bencede beyni mercimek tanesinden büyük bi adamla evlenin zira sizi kolaylıkla ayakta uyutabilir ve sizde hala ben kendime güveniyorum demeye devam edersiniz.. hem o kadından nefret etmek sizin ne haddinize onun kocası ister görüşturur ister gorusturmez bı söz vardır karı koca arasına yanlızca şeytan girer diye.. çokta doğru bi sözdür.. O yüzden arkadasinizi aramamakta iyi ediyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?