Sevgilimin kız "kanki"leriyle içmesi?

3nüz üst üste bi kişinin üstüne varınca karıstırdım demek ki buda insalik hali karistirmis olabilirim mantıkla alakası yok siz bi kişiye cevap veriyorsunuz ben 3 kişiye o yüzden yoruldum cidden iyi geceler
Ee bir şey demedim zaten canım,olabilir insanlık hali.Ben iyiymişim yani demek ki yardımlık bir şey yokmuş sevindim.İyi geceler sanada :)

Sen de katılsaydın aralarına madem.
Bunlar senden önce de varmış, senden sonra da olacaklar. Bir de o var.

Ben sevgilisinin arkadaşlıklarını hazmedemeyen insanların ilişki yaşamasını yanlış buluyorum. Kendinize kendi dünya görüşünüze uygun birini bulun. O zaman ne siz kıskanırsınız, ne de sizin varlığınız sonucu arkadaşlıklar zedelenir. Mesela, bu kızlı erkekli arkadaşlık sana tersse, aralarına da karışamıyorsan, bırak gitsin yani.

Ee bir şey demedim zaten canım,olabilir insanlık hali.Ben iyiymişim yani demek ki yardımlık bir şey yokmuş sevindim.İyi geceler sanada :)

Tamam arkadasim son sözünü söyledin için rahat etti kendince mutlu oldun suan iyisin Allahtan diğerleride sustu bende mutluyum suan tekrardan iyi geceler inşallah arkadasliginizin devamı gelir sayemde kaynastiniz birlik oldunuz Allah bozmasın byby.

Son söz söylemek gibi bir amacım yok ki.İyi geceler dedim sadece bende ve espri yaptım.Gerçekten ne kadar farklı yönlere çekiyorsunuz bazı şeyleri.Hani artık son yorumlara doğru işi şakaya vurduk ama siz hep ters ters konuşuyorsunuz.Çocuk değilim ben son söz söyleme gibi bir derdim olsun.Buyrun istediğiniz kadar yazın son söz sizin olsun,cevap vermeyeceğim son yorumumdu.Hoşçakalın.

Konunun hepsini okumadım ama sizi de götürmek zor olmasa gerek.Boylece tanışmış olurdunuz. Iliskiniz yeniyken belirt sonra ilerleyince uzulursunuz,anlatamazsınız.

Bence siz gerici değilsiniz de sevgiliniz oolması gerekenden fazla geniş.

Senden önce de varmış senden sonra da olacaklar cümlesi çok doğru.
Ne çocuğun yaşam stilinden, ne de arkadaşlarından vazgeçirebilirsin. Hem neden vazgeçiresin ki? Zaten gönlü "kanki"lerine kayacak diye korkuyorsan yol yakınken dön.

daha 1 aylık ilişki

o esasen ilişki bile değil fragman

her neyse bırak kiminle içerse içsin

sen yokken varmış o kız demek ki onunla ilgisi yok

yeni tanışsa beni neden çağırmadı desen neyse de eski imiş umursama

bir de ne var yani kız arkadaşı ile içti ise

benim de erkek bir arkadaşımın da sevgilisi vardı

onun evinde oturup içtik gece oldu yattık uyuduk sabah kahvaltı yaptık

ne ben kendiminkini ne o kendi sevgilisini aldatmadı

o zamanki sevgilimle 16 yıldır beraberim

bunun için beni terk etmedi

Hiçnabartmıyorsun bence canım. Ben öyle sıkı fıkı "kanki" kardeş mevzularına da hiç inanmam, madem o kadar yakınlar,kankiler siz neden gitmediniz onlarla sevgilinizden sizin de,gelemnize yönelik bir teklif aldınız mı? Ben yine taktım at gözlüklerini, bana göre bir,durum değil o yüzden pek yapıcı yorum yapamam bu konuya, yıkıcı ve kırıcı da olmak istemem o yüzden çok uzatmayacağım.

[Qboyle açık goruşlu insanlara çok imreniyorum ama maalesef ben de konu sahibi gibiyim. mesela sizin anlattığınız konu benim için kesin ayrılık sebebi. UOTE="damdan, post: 45163542, member: 370851"]daha 1 aylık ilişki

o esasen ilişki bile değil fragman

her neyse bırak kiminle içerse içsin

sen yokken varmış o kız demek ki onunla ilgisi yok

yeni tanışsa beni neden çağırmadı desen neyse de eski imiş umursama

bir de ne var yani kız arkadaşı ile içti ise

benim de erkek bir arkadaşımın da sevgilisi vardı

onun evinde oturup içtik gece oldu yattık uyuduk sabah kahvaltı yaptık

ne ben kendiminkini ne o kendi sevgilisini aldatmadı

o zamanki sevgilimle 16 yıldır beraberim

bunun için beni terk etmedi[/QUOTE]

ya

Ben evliyim yalnız dikkatinizi çekerim
Ben kocama güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum cümlenizde çok manidar.Bu sözden sonra yapacak yorum bulamadım.Boşuna uzatıp,ceza almaya gerek yok.
kocama güveniyorum çevreye güvenmiyorum. Cümlesinden ben de nefret ederim. Size şurda muhalefetim bende eğer bir ilişkimiz varsa ve adamın çok eski samimi arkadaşlıkları varsa ilk fırsatta beni onları tanıştırması lazım. Kaldı ki o arkadaşlar da bu kadar samimi oldukları adamın sevgilisini merak eder. Eğer bir,tanıştırma ortamına sokma vs yoksa ben o kankiliğe pek inanmam. Benimde okuldan mahalleden erkek arkadaşlarım var, eşimin de kız arkadaşları var amma ve lakin ikimiz de birbirimizin ortamını biliriz.. Ne kadar eski arkadaşı da olsa konu sahibinin tanımadığı hatta söylenmesine rağmen bir turlu tanıştırılmadığı kişilerle sevgilisinin bu kadar samimi olmasını hoş karşılamadım.

Sanirim yaşiniz küçük. Orta yasta olsaniz diyecegim ki ne var bunda "kadin ya da erkek olmanin onemi yoktur dostlukta". Dolayisi ile bu dostlukta icilir de, gezilir de, omzunda aglanir da... Ama "herkes olmasa da" genel olarak baktigim da bu jenerasyon cabuk sevgili oluyor, kanka oluyor, sahipleniyor ve ayni hızla vazgeciyor. Bu yuzden rahatsiz olmaniz dogru mu degil mi kararsiz kaldim.

Iliskiniz cok yeni. Siz kankasiyla tanismak istiyorsunuz amaaa onun icin bu bir takilmak mi yoksa sevgililik durumumu onu bir gozlemleyin. Birakin kankasiyla ne yaptigini.

İçmekten kastınız bir yerlerde oturup 1-2 kadeh birşey içmek mi? Yoksa baya saatlerce sarhoş olana kadar içmek mi? Keşke sizi de çağırsaymış

mezhebi geniş ne demek ya..
ve evet kusura bakmayın da kocasının kız arkadaşı olmasına izin vermeyenler gayette özgüvensiz kadınlardır..
arkadaş bekar diye saydırmışsınız ben evliyim buyrun..

Valla bir ay sevgilinize karışmak için de, arkadaşları hakkında yorum yapmak için de çok erken. Adama karışamazsınız maalesef. Arkadaş çevresi veya kız kankileri sizi rahstsız ediyorsa görüşmezsiniz olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…