sevgilimin kız kardeşi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gizl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gizl

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
92
7
6
35
Muğla
sevgilimin kız kardeşi beni cok kıskanıyor ve bu durum hic hosuma gitmiyor. daha arada ne söz ne nisan var fakat ailesi beni cok sevdi butun ailesini tanıyorum ve bu yuzden kardesi kıskanclık yapıyor. bende o varken ailesine pek rahat davranamıyorum aralarında sorun olacak diye ne yapmalıyım :S aslında kucuk biride değil anlayamadım yahu

aynı dert bendede var malesef ben daha aılesıyle tanısmadım ama annesı tanısmak ıstemıstı ogun musaıt deıldım gıdemedım kızkardesıylede daha tanısmadım ama abısıne asırı duskunn ve bı cok kez kıskanclıklarına sahıt oldum msjlarıyla falan erkek arkdasımda cocukmus gıbı tepkı gostermıyo 21 yasında az da deıl yanı buda benı dusnduruyo ılerde sorun olursa dıye cunku bız erkek arkdaısmın anensının altkatında otrmayı dusunuyoruz

gercekten zor ya. nasıl davranacagımı bilemedim. sanada allah yardımcı olsun :)

Arada söz dahi olmadan ben ailesiyle görüşme taraftarı değilim.
Sebebi ise,arada mutlaka sorunlar çıkıyor.Ben herzaman arada seviye olmasını düşünürüm.

Ben eşimle sevgiliyken asla eşimin ailesiyle görüşmedim.onlar istedi ama ben istemedim.
iyikide görüşmemişim diyorum.

bende dogru bulmuyorum ama aıleyıde tanımak gerekmezmı onlarla anlasıp anlasamıycak olmakta onemlı nasıl ınsanlar oldgunu merak edıyorum ben :S

gercekten zor ya. nasıl davranacagımı bilemedim. sanada allah yardımcı olsun :)

aynen canım senınde allah yarıdmcın olsun bende napıcagımı sasırdım ben sevgılımın yanındayken annesı babası bana telde slm soler o slm falan soylemez bıde abısıne ne msj yazıyosa okutmuyo kızarım uzulurum dıye bıde erkek arkdasıma atkıormustum banada orsun demıss benı kabullenmeyen bırının bole bısey ıstemesıde tuhaf geldı slm dahı vermez normalde bana sızce napmalıyım orup vermelımıyım

Son düzenleme:
Kendin de demiştin arada söz yok nişan yok.. O yüzden ailesi ile hiç görüşmemiş olsan daha iyi olurdu. Şuanda fazla sık görüşmemeni öneririm.

Nedeni ise arada bir seviye ve çizgi olsun. İleride bazı şeyler çok çabuk laçkalaşabilir. Ya da şuan seni çok seven ailesi ileride yerin dibine de sokabilir..

Görümce adayınızın da kıskanması biraz normal. Sonuçta abisi ve paylaşılamaz

peki bahanenız ne oldu yanı esınız annemler tanısmak ıstıyo dedıgınde sız ne cvp verdınız ?

bende dogru bulmuyorum ama aıleyıde tanımak gerekmezmı onlarla anlasıp anlasamıycak olmakta onemlı nasıl ınsanlar oldgunu merak edıyorum ben :S

Ailesiyle anlaşamayacağınızı düşünseydiniz,sevgilinzden mi ayrılacaktınız?
Siz söz kesildikten sonrada tanımaya başlayabilirdiniz.

Annemin abime söylediği bir cümle vardı.Benim evime kesinlikle kıs arkadaşlarını getirme.
Nezaman söz kesilir,ondan sonra başımın üstünde yeri var.
Sebebi ise insan her çıktığı sevgiliyle evlenmiyor malesef.

biz aynı yerde oturdugumuz iicin zaten ailesinden bi kac kisiyi tanıyordum. e haliyle onlarla tanısmıstım annesi babasıyla tanısmasam ayıp olurdu. zaten yurume mesafesıyle 5 dakıka bıle degil aynı mahalledeyiz bu yuzden :)

canım bence ör boyunluk. sen elinden geleni yapmış olursun eger hala yakın davranmazsa sen de seviyeni koyarsın sonucta sevgilin senin sonrasında kıskanırsa kıskansın hihihiihih

peki bahanenız ne oldu yanı esınız annemler tanısmak ıstıyo dedıgınde sız ne cvp verdınız ?

Ben asla eşime bahane üretmem direk söyledim.Şuan ailenle görüşmek istemiyorum arada nezaman söz olur ozaman görüşmem başlar aksi halde asla demiştim.

Ben asla eşime bahane üretmem direk söyledim.Şuan ailenle görüşmek istemiyorum arada nezaman söz olur ozaman görüşmem başlar aksi halde asla demiştim.

bende bıkere gorusursem arkası gelır dıye cekınıyodum sızın yaptgınız gıbı yapmak daha dogru tesekkur ederım

bende oyle dusundum ben bı adım atıyım o atmazsa ona gore mesafemı koyarım ama ınsallah canımı sıkcak seyler yapmaz ben cok hassasım cok uzulurum acıkcası erkek arkdasım takma bunları o kotu nıyetınden yapmıyo baskasıda olsa aynısını yapardıı zamanla ısınır dıyo ama bakalım

kotu niyet degil ama nezaketende olsa insan biraz yakın davranır ki onun karısısındaki biz degil herhahngi birisiymiş gibi davransa bile insana koymaz..

kotu niyet degil ama nezaketende olsa insan biraz yakın davranır ki onun karısısındaki biz degil herhahngi birisiymiş gibi davransa bile insana koymaz..

sen hıc yokmussun gıbımı davranıyo yanı ne ayıp ya erkek arkdasın tepkı vermıyomu acaba yada sen bu konuyu ona actınmı hıc ne dıyo

Son düzenleme:
sen hıc yokmussun gıbımı davranıyo yanı ne ayıp ya erkek arkdasın tepkı vermıyomu acaba yada sen bu konuyu ona actınmı hıc ne dıyo

erkek arkadasım onunla konusmuz fakat hala aynı. arkadaslarna benim yapmadıgım seyleri yapmısım gibi gosteriyormus falan. ya arkadasları tabıkıde umrumda degil de onun bu huyu sinirimi bozuyor :))

erkek arkadasım onunla konusmuz fakat hala aynı. arkadaslarna benim yapmadıgım seyleri yapmısım gibi gosteriyormus falan. ya arkadasları tabıkıde umrumda degil de onun bu huyu sinirimi bozuyor :))

kAc yasında canm bu kız dogum gunu falan yakınsa cok begenecegı bısey al bı adım atsan belkı ısınmaya baslar kucuklerın gonlunu almak kolaydır :)

14 :)) dogum gunu gecti ve ben ona ara ara kolye tisort tarzı seyler alıyordum ama baktım yok bende almamaya basladım ona alacagıma sevgilime alıyorum hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…