• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin kız kardeşinin evinde kalmam doğru olur mu?

Net konuş canım hiç öyle mazeret bahane falan gerek yok. O annesinin isteğini iletmiş, sen de annenin bunu hoş karşılamayacağını ve rahat edemeyeceğini soyle.
ben en iyisi öyle yapayım,bu işin sonu yok.bir de zaten ilişki ve evlilik hakkında da pek iyi hissiyatlarım yok,o da ayrı bir konu olsun

Annenizin istemeyeceğini tahmin ediyorsunuz, en yakın arkadaşınız gitmen dogru degil demiş. Daha nası bir fikir arıyorsunuz ki?
Kesinlikle gitmemelisiniz suan yaptıgınız hersey de ilerde mutlaka karşınıza cıkar ben bu şekilde düşünüyorum. En basiti annenize yalan söyleyerek gideceksiniz yarın bir gün sözünüz nişanınız olur hatta evlenseniz bile kardeşi olsun annesi olsun hatta sevgiliniz bile zaten bizden çıkmıyordu bile diyebilir duyuyoruz böyle seyler yasanıyor.

Annenin onaylamayacağı bir şeyi ondan habersiz yaparsan karşımdaki insanların da ailene saygısını azaltırsın kendini de düşürürsün bence ve yeni evli çiftin evinde kalmak da mantıklı değil seni görmek isteyen senin olduğun yere tanışmaya gelsin kendi ağırlığını bozma
evet evet ben de yeni evli çiftin evinde kalmaktan ayrıca çekiniyorum.yok zaten tanıştım bayadır biliyorlar beni. ama işte ben o denilenden sonra da zaten gitmedim,ki teyzem de taşınmıştı,o şekilde oldu.gel bizim eve de diyorlar işte

annesi emekli olmuyormuş,düğün için altın filan biriktiriyorum demiş. ki ben kimseden bir şey istemedim bile ,bilmiyorum biraz hızlı da ilerkiyor diye düşünüyorum. daha aklıma takılan daha karışık şeyler de var
Bilmiyorum ben hiç bir şey istemeden evlendim.Değer görmekten kastım ailemi bir arayıp sormadılar davet etmezler beni önemsemezler oysaki ben onların en zor günlerinde yanlarında oldum beni ellerinin altında gördüler böyle samimi olup ezdiler resmen.Ben sadece uzaklaştım tartışacak saygısızlık edecek bir insan değilim yaptıkları bir değil bin oldu takmıyorum şimdi sadece elimden bu geliyor.Bence gitme her şeyi sırasına usulüne uygun ailenle birlikte yap samimi olma mesafeni koru

Annenizin istemeyeceğini tahmin ediyorsunuz, en yakın arkadaşınız gitmen dogru degil demiş. Daha nası bir fikir arıyorsunuz ki?
Kesinlikle gitmemelisiniz suan yaptıgınız hersey de ilerde mutlaka karlınıza cıkar ben bu şekilde düşünüyorum. En basiti annenize yalan söyleyerek gideceksiniz yarın bir gün sözünüz nişanınız olur hatta evlenseniz bile kardeşi olsun annesi olsun hatta sevgiliniz bile zaten bizden çıkmıyordu bile diyebilir duyuyoruz böyle seyler yasanıyor.
şöyle ki aklı başında biriyim.zaten kendimden taviz vermedim,2 yıldır da o şehre adımımı atmıyorum.fakat sanırım sevgilim beni bu konuda fazla sıkıştırıyor,zaten ek tereddütlerim de var,bu ayrı bir konu tamamen.ben de yakın arkadaşım haricinde de tecrübeler duymak istedim.sormamın sebebi buydu. evet çok haklısınız,o tür şeyler bir anda ailemin karşısında da söylenirse çok mahcup olabilirim

Bilmiyorum ben hiç bir şey istemeden evlendim.Değer görmekten kastım ailemi bir arayıp sormadılar davet etmezler beni önemsemezler oysaki ben onların en zor günlerinde yanlarında oldum beni ellerinin altında gördüler böyle samimi olup ezdiler resmen.Ben sadece uzaklaştım tartışacak saygısızlık edecek bir insan değilim yaptıkları bir değil bin oldu takmıyorum şimdi sadece elimden bu geliyor.Bence gitme her şeyi sırasına usulüne uygun ailenle birlikte yap samimi olma mesafeni koru
anlıyorum sizi,karşılık görmek istiyor insan.özellikler bir kadın,daha da düşünceli olur öyle yaklaşır. annem geçen sene ameliyat olmuştu ciddi bir ameliyattı çok şükür gayet iyi. fakat sadece 1 kere annesi özelden aradı.ama sevgilim,annesi en ufak nezle olsa bile sürekli ara ara der(aramadım)

Annesi komşuların lafına uyup sizi uyarmış ki bu çok çiğ bir davranış.
Kardeşi düğününe sizi çağırmak zorunda değil niye çağırsın ki kardeşinin nişanlısı değilsiniz eşi değilsiniz.
Gitmeyin sevgiliniz gelsin,evli çiftin yanında rahat edebilecek misiniz? Samimiyetiniz de çok yok. Diken üstünde vakit geçireceğinize sevgiliniz gelsin keyifle vakit geçirin

İleride "annenden babandan gizli bizim evimize girip çıkıyordun" Lafını duymak istemiyorsan gitme. Duyabilirsin çünkü. Annesinin söylediği o potansiyel var gibi hissettirdi. Annenden gizli bir şey yapsan bile karşı taraf asla bilmesin.

Bence gitme. Gidersen de otelde ya da misafirhanede kal. Gündüz bile girme evlerine.

bahaneleri de şöyleiev sahibi söylemiş,kirada yaşıyoruz sıkıntı çıkmasın diye de demiş.yan komşu kız öğrenciymiş,sürekli kız arkadaşlarını eve getirirmiş,onu binadan çıkarmışlar. bu da ek olarak anlatıldı bana tabii.

hayatımda böyle bir şey duymadım ya kız arkadaş gelmiş ailenin haberi var. Ne acayip işler. Bu kadar detaya gerek var mı. Bence böyle devam et mesafe güzeldir.

anlıyorum sizi,karşılık görmek istiyor insan.özellikler bir kadın,daha da düşünceli olur öyle yaklaşır. annem geçen sene ameliyat olmuştu ciddi bir ameliyattı çok şükür gayet iyi. fakat sadece 1 kere annesi özelden aradı.ama sevgilim,annesi en ufak nezle olsa bile sürekli ara ara der(aramadım)
Çok geçmiş olsun.Benim annemde ufak bir kalp krizi geçirdi sandalyeden düştü falan bir takım rahatsızlıklar geçirdi ama hiç arayıp sormafılar biz yapıyorduk bıraktık bize dönüp aramadılar bile demişler eşimde siz aradınızmı onlarda neler neler oldu seninde haberin yok demiş.Yani biz gidiyorduk arıyorduk ama kız tarafı olarak tek başına yapmak olmadı yani karşıdaki duvar olunca.İnsanın zoruna gidiyor

hayır birde davet edende yok evine.
sevgiliniz kardeşinin evine davet ediyor ev sahibi davet etmeli. kızın gelsin tabi aileden falan dediğine hiç inanmadım düğününe bile davet etmemiş.
annesi arayınca da yeniden davet etti söyledi.ama nikah ve düğüne,sevgilim dedikten sonra aradı.sevgilimin ailesi üzerinde aşırı hakimiyeti var,kız kardeşi sözünden çıktığını görmedim..işte o yüzden gönülsüz de olabilir diye düşündüm ben

Çok geçmiş olsun.Benim annemde ufak bir kalp krizi geçirdi sandalyeden düştü falan bir takım rahatsızlıklar geçirdi ama hiç arayıp sormafılar biz yapıyorduk bıraktık bize dönüp aramadılar bile demişler eşimde siz aradınızmı onlarda neler neler oldu seninde haberin yok demiş.Yani biz gidiyorduk arıyorduk ama kız tarafı olarak tek başına yapmak olmadı yani karşıdaki duvar olunca.İnsanın zoruna gidiyor
Allah şifa versin,çok sağ olun.annelerimiz sağlıklı olsun inşallah,sağlık sorunu çok başka bir şey,yedi kat yabancı denilenler bile arar sorar,yakın denilenler bunu yapmamış.gerçekten haklısınız.

hayatımda böyle bir şey duymadım ya kız arkadaş gelmiş ailenin haberi var. Ne acayip işler. Bu kadar detaya gerek var mı. Bence böyle devam et mesafe güzeldir.
sorma cidden bana da inandırıcı gelmedi.çünkü yan evlerinde hiç ayakkabılardan da kız öğrenci olduğu belli bile değildi,aile evi gibiydi.o yüzden daha bir şaşırmıştım.ayrıca kızının da ağzını açıp savunmaması da beni çok düşündürmüştü.

İleride "annenden babandan gizli bizim evimize girip çıkıyordun" Lafını duymak istemiyorsan gitme. Duyabilirsin çünkü. Annesinin söylediği o potansiyel var gibi hissettirdi. Annenden gizli bir şey yapsan bile karşı taraf asla bilmesin.

Bence gitme. Gidersen de otelde ya da misafirhanede kal. Gündüz bile girme evlerine.
annem,henüz ailesiyle tanıştığımı evlerine misafirliğe gittiğimi bile bilmiyor...hepsi emrivaki ile başladı.zaman geçtikçe yapılanları gördüm. evet kesinlikle gitmeyeceğim.öyle şeyler demezler diyemem.özellikle yengesi vs de çok boşboğaz

annem,henüz ailesiyle tanıştığımı evlerine misafirliğe gittiğimi bile bilmiyor...hepsi emrivaki ile başladı.zaman geçtikçe yapılanları gördüm. evet kesinlikle gitmeyeceğim.öyle şeyler demezler diyemem.özellikle yengesi vs de çok boşboğaz

Derlerse desinler cevabını verirsin. Çenelerini kapatmak kolay. Herkes kendi kapısının önüne baksın. Sorun bence o değil. Ama bu insanlar mesafeyi hakediyor bence

Back
X