Sevgilimin kız kardeşinin evinde kalmam doğru olur mu?

Ara vermek yerine adama yol verip tamamen bitirseniz daha iyi olurdu.Göreceksiniz adam bir süre sessiz kalacak sonra aramaya başlayacak ara verdiğiniz dönemde biri girdimi hayatınıza diye hesap soracak siz onu ikna etmek isterken bir bakmışsınız adamın kölesi olmuşsunuz ...

valla abla konuşmadım bugün.yazma arama vs yok.bitmiş gibi bir ara,her foto filan da kaldırıldı,ayrılık diyebiliriz yani

artık cidden umrumda değil. kendi değerli ya da değersiz oğullarını başlarına çalabilirler :)

valla abla konuşmadım bugün.yazma arama vs yok.bitmiş gibi bir ara,her foto filan da kaldırıldı,ayrılık diyebiliriz yani
Bu adam kolay kolay bırakmaz onun gibi narsist adamı kızlar ne yapsın dönüp dolaşıp yine gelecek .Şimdilik burnu Kaf dağında geziyor adam ben merkezci sağa sola ben bıraktım ben terk ettim diyecek bunları duymaya hazır olun çamur atacak.Ama sonra yeniden başlayalım diyecek sakın yemeyin Siz gerçekten daha iyisine layıksınız....

farkındayım abla olabilir şeyler yapar yani artık güvenmiyorum kendisine de ailesine de.arkamdan dedikleri umrumda değil,olaylı şekilde değil sessizce bitmesini istediğim için bu şekilde yaptım aslında.geri dönüş yok abla zaten benim aylardır duygularım gitmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…