- 31 Ağustos 2016
- 90
- -3
- 88
- Konu Sahibi gazelegazel
-
Evlendiğimizde bizimle yaşamıycak arasıra gelip kaldığında güler yüzümü eksik etmem sonuçta sevdiğim insanın yavrusu güzel ağırlarım sorunlar tabikide olabilir ama fedakarlık yapabileceğimi düşünüyorumKızın sevip sevmemesinden önce bu sorumluluğu alabileceğinden emin misin?
Yaşın kaç?
11 yaş kolay baş edilebilecek bi yaş değil.
Hayır bi çocugum yok...Sizin bir cocugunuz var mi? Bu sorumlulugu alabilicek misiniz?
Aslında şöyle tabikide bi çocuğun lafıyla beni bırakacağını düşünmüyorum sadece evlilik için hergün kavga ediyoruz kızım şuan etkilenebilir diye fazla hassasiyetli. Ve şimdi kızı olumsuz bişey söylerse tekrar erteleyebilir evliliği bu yüzden çekiniyorum. Evet çevrem çok uyarıyor beni yapma etme ilerde sorunlarla baş edemezsin kızına düşkün biri çok hemde insanlık hali bi sesimi yükseltsem olaylar olaylar yani herkes böyle düşünüyor gelde bana söz geçirAdamin sizi birakmasi bile kizina bagli ne aci bir durum. Cocugun hic bir sucu gunahi yok ama hayatinizi fedakarlik uzerine kurmaya hazirmisiniz? Incineceksiniz , kirilacaksiniz ama her zaman fedakarlik yapmak durumundasiniz cok zor bir durum hazirim diyorsaniz hayat sizin hayatiniz ama iyi dusunun derim gordugum cok ornek var hepsi de pisman.
Yaşamasa dahi ergen yaşta bir kız çocuğu sahibi bir baba ki çok düşkün demişsin sorumlulukları sana da yansıyacak kıskanıp hırçın davranabilir her ihtimali düşünmek lazım.Evlendiğimizde bizimle yaşamıycak arasıra gelip kaldığında güler yüzümü eksik etmem sonuçta sevdiğim insanın yavrusu güzel ağırlarım sorunlar tabikide olabilir ama fedakarlık yapabileceğimi düşünüyorum
Aslında şöyle tabikide bi çocuğun lafıyla beni bırakacağını düşünmüyorum sadece evlilik için hergün kavga ediyoruz kızım şuan etkilenebilir diye fazla hassasiyetli. Ve şimdi kızı olumsuz bişey söylerse tekrar erteleyebilir evliliği bu yüzden çekiniyorum. Evet çevrem çok uyarıyor beni yapma etme ilerde sorunlarla baş edemezsin kızına düşkün biri çok hemde insanlık hali bi sesimi yükseltsem olaylar olaylar yani herkes böyle düşünüyor gelde bana söz geçir(
Evet haklısınız ilk görüşmemizde bile neler yaptı yemek yicez yer kalmadı mecbur babası yanıma oturcak ona bile ama şey şöyle mi otursak dedi. Sinir olmadım değil büyümüş de küçülmüş gibi konuşmaları ben bile ilk görüşmemde nasıl baş ederim bununla diye düşündüm açıkçası. Napcam bilmiyorum biraz gözden geçirmem gerek sanırım sizlerde böyle söyleyince ikna oluyorumYaşamasa dahi ergen yaşta bir kız çocuğu sahibi bir baba ki çok düşkün demişsin sorumlulukları sana da yansıyacak kıskanıp hırçın davranabilir her ihtimali düşünmek lazım.
Öyle görüşeyim gezip iltifatlar edeyim beni sevsin kadar kolay olmasa gerek. Gerçekten her şekilde kaldırırım yeri gelir aramızda yatmasına ses etmem diyebiliyorsan sorun yaşamazsın. Erkek arkadaşın için kızı istemezse olmaz demişsin hep ikinci planda durma durumu da var gibi.
eminim diyorsan bi şekilde ısınır ama sancılı olacağı kesin küçük olsa alışma süreci kolay olur yaşı kritik.
Sevdiğim için yıllardır birlikteyiz ilk başlarda asla böyle bir sorumluluk altına giremem dedim ama kendisi beni ikna edene kadar çok uğraştı. Kimseyi kimseye cakıştırmam benim kızım bile olsa küçüklüğünü bilecek saygısızlık yaparsa beni karşısında bulur diyor. Bilmiyorum kafam çok karışık bi tarafım sevdiğimin yavrusu diyor bi tarafım neden böyle yıpranmak isteyim diyor. Çünkü çok kıskanç bi kadınım büyük tatsızlıklar da olabilir bu yüzdenSizi anliyorum seviyorsunuz ve en dogal hakkiniz evlenmek ama yarin ne getirir ne goturur bilemezsiniz hayat bu yarin evlendiniz ve cocugu sizinle yasamak durumunda da kalabilir hic bir seyden emin olmayin. Sizin bir cocugunuz olsa ayni fedakarliklari goze alirmiydi hic sanmam. Lutfen iyi dusunun ortada bir cocuk var sucu gunahi olmayan dolayisi ile eski esi de hep hayatinizin bir yerinde olacak cok iyi dusunun. Daha simdiden erteliyor evliligi siz cocuk sahibi olmak istediginizde de erteleyecektir. Allah yardimciniz olsun.
Çocukta bi suç yok hayatı için büyük bi değişim gayet haklı.Evet haklısınız ilk görüşmemizde bile neler yaptı yemek yicez yer kalmadı mecbur babası yanıma oturcak ona bile ama şey şöyle mi otursak dedi. Sinir olmadım değil büyümüş de küçülmüş gibi konuşmaları ben bile ilk görüşmemde nasıl baş ederim bununla diye düşündüm açıkçası. Napcam bilmiyorum biraz gözden geçirmem gerek sanırım sizlerde böyle söyleyince ikna oluyorum
Yok hayır kızı ama şöylemi otursak dedi babası yanıma oturunca babasıda geç karşıya otur ne fark eder kızım dedi öyle olduNiye hep zor olani buluyorsunuz .Bırakin baskası ugrassin .
Adam daha nereye oturacağina karar veremiyor ,evde sizce adil olabilecek mi .
Sevdiğim için yıllardır birlikteyiz ilk başlarda asla böyle bir sorumluluk altına giremem dedim ama kendisi beni ikna edene kadar çok uğraştı. Kimseyi kimseye cakıştırmam benim kızım bile olsa küçüklüğünü bilecek saygısızlık yaparsa beni karşısında bulur diyor. Bilmiyorum kafam çok karışık bi tarafım sevdiğimin yavrusu diyor bi tarafım neden böyle yıpranmak isteyim diyor. Çünkü çok kıskanç bi kadınım büyük tatsızlıklar da olabilir bu yüzden
İlk başta ben istemiyodum evlenmeyi çocuğun var bana uymaz diye kapımda yattı kalktı afedersiniz sabaha kadar şimdi kızı kıymetli oldu etkilenir etkilenir şimdi durr evlenmeyelim seneye evlenelim bi ergenliğe girsin bi zaman sonrada düğünü olcak bekle der diyip durur isteyince suç oldu galibaÇocukta bi suç yok hayatı için büyük bi değişim gayet haklı.
Erkek arkadaşınla tam olmamış bişeyler var sanki evliliği kızına bağlaması bi bakıma normal yansıtma şekli benim hayatımı kızım yönetir onu bi bil der gibi.
Kendisi halletmeliydi elbette önemli kızı ama kararından emin şekilde konuşaydı böyle kendimi sevdireyim çabasına girmen gerekmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?