Sevgilimin kızıyla tanıştım

Adam senin sevmiyor diyecektim ki ayrilmissin iyi ki. Yaşında eminim sık büyük değildir yazım tarzından belli 30 bile değilsin sanırım.
Erkekler böyle çok güzel kıvırır. Evlenme niyeti olsa kızını o ikna eder olur.
Ilerde iyi ki diyeceksin. Mutluluklar.

Vallaha cok sevındım. Allah bıdaha boyle bırıyle bır araya getırmesın ınsallah

Merhaba, ne yaptiniz var mi bir gelisme?
Merhaba şöyle bir durum oldu 'sen çocuğuma güzel bir abla olacaksın bunun bilincindeyim, seni çok incittiğimin farkındayım bana karşı fedakarlığını emeğini çok iyi anlıyorum şimdi'.. Diye mesaj yazmış. Cevap vermedim biraz yalnız kalmak istiyorum o düşünsün ben büyük bir sorumluluğu bile kabul edecek olgunluktayken onun saçma sapan aman etkilenir aman dur neyine durcam ki olursa olur olmazsa olmaz uzatmaya ne gerek var bu şekilde daha çok yıpranıyoruz en azından yuvamız da mucadele ederdik bir takım şeylere öyle değilmi?

Canim karar senin kararin hayat senin hayatin ama mutlu olabilecegine ihtimal dahi vermiyorum. Lutfen sadece duygularinla karar verme bu senin hayatin kimse icin kendi hayatini yakma diyebilirim sadece. Yerinde olsam o adami hayatimdan cikarir her yerden engeller kendime yeni bir yol cizerdim. Adam seni sevmiyor bile kizina abla ariyor farkinda degil misin?

Umarim seninn bu olgunlukta oldugunu anlayamaz da tamamen baglariniz kopar . kizina abla ariyir kendisine es degil . cumlesibilincaltini ortayakoymus yazik etme kendine ..

11 yaş zor ya gerçekten.Ama sürekli annesinden bahsedip sizin yalnız bırakmıyorsa annesi tarafından doldurulup gönderlmiş olabilir dikkat edin herşeyi konuşmayın yanında. Ama sevmese bile zamanla alışır varlığınıza.

Aslında çok iyi bir insan, gerçekten çok iyi bir baba bu yüzden Söz konusu Kızı da olunca çok fazla ince düşünebiliyor.. Evet herşey güzel gidecek diye bir kaide yok arada sorunlar da olabilir ama diyorumki kızına karşı en küçük hatamda en kötü insan olurum ve bu fedakarlıkta... Emekte.. Hepsi göz ardı edilecek belkide olan benim hayatım sadece kendime olacak kim bilir. Gerçekten kafam çok karışık çünkü yıllardır sevdiğim Adam beraber ağladık beraber güldük... Kısacası beni büyüten bir insan.. Gerçekten çok acı çekiyorum ne bitirebiliyorum ne evliliğe ikna edebiliyorum.. Beni çok seviyor ailemde farkında.. Ben bekarım ve boşanmış çocuğu olan bir adamla düşünebiliyorum da o neden düşünemiyor asıl korkması gereken benim. Ayakkabılarına kadar giydiriyorum, tırnaklarını kesiyorum, akşam yemeğini yapıyorum iş çıkışı beraber yeriz hep.. Gün içinde Kızını muhakkak sorarım öyle kıskançlıklarım yok.. Karım diye hitap eder hep. Ama gel gelelimki adam işi resmiyete dökmüyor aklım almıyor arkadaşlar. Ayrıldığımda kapımda günlerce yatıyor kizini bile unutuyor gitmiyor görmüyor kızı yani okadar da acı çekiyor. Napim anlamıyorum.. Gerçekten içimdeki sevgi çok fazla hayatımda ilkkez birini sevdim tanısanız beni yoksa çocuğu olan biriyle evlilik düşünecek kapasitede biri değildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…