- 31 Ağustos 2016
- 90
- -3
- 88
- Konu Sahibi gazelegazel
-
Ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim. . Ben bu ilişkiyi bi gözden geçirmem gerek anlaşılan...Hafta sonlarinizi unutun her zaman cocuguna ayiracaksiniz her sey esiniz ve cocugu mutlu olsun diye adanmis bir hayat en sonunda mutsuz ve bezgin bir insan olacaksiniz. Her gun her saat fedakar olursunuz ama nihayetinde siz de bir insan evladisiniz bir gun fedakar olamazsiniz ve o gun sizden kotusu olmaz. Su an derse desin kopruyu gecene kadar hepsi umarim mutlu olursunuz. Yolunuz acik olsun.
Tabii ki hiçbir şey alma. Şaka yapmıştım sizin iş olmaz çünkü.Ne alabilirim ki hiç anlamam
Bacım kesinlikle tavsiye etmem.çok zor oluyor arada bile olsa insana ağır geliyor kendi çocuğun olmayınca.uğraşıp didiniyorsun ama onlardan en ufacık tepki olunca çok üzüülorsun yaranamıyorsun yanionlar hep seni rakip görüyor.aklın varsa ya çocuksuza git yada eşi ölmüş birini bul o zama tek olursun sana sarılırlar.annesi sağ oldukca aranızdan çıkmayacak o kız sizi kabul etmeyecek.bi abla vardı kadınlar kulübünde dediydi dersin.Evlendiğimizde bizimle yaşamıycak arasıra gelip kaldığında güler yüzümü eksik etmem sonuçta sevdiğim insanın yavrusu güzel ağırlarım sorunlar tabikide olabilir ama fedakarlık yapabileceğimi düşünüyorum
Bence sen o adamla evlenme kızım. Belli ki biraz kaprisli ve rahat değilsin. O çocuk kızı tabiki öncelik onda olacak bunu hazmedebileceksen evlen çünkü ömür boyu farkında olmadan bir yarışın içinde bulursun kendini ve evlenince olaylar daha ciddi boyutlara gelince sanki olgunlukla karşılayamazsın gibi bir imajın var.Merhaba kızlar birkaç gündür erkek arkadaşımla konuşmuyorduk. Neyse ki dün akşam evimdeyim çamaşır sulu pijamalarımı giymişim oh evde dolanıyorum. Bianda kapı çaldı baktım bi kız buyrun dedim? Misafir kabul ediyormusunuz dedi. Tanıyamadım dedim erkek arkadaşımda kenardan bi çıktı hemen tanımıyormusun dedi. Ben aaa buyrun dedim sonra ben onları salona geçirdim koştum hemen pijamamı değiştirdim hoşgeldiniz derken benimki bana hasret hanım hosbulduk diye seslendi ben afalladım tokalaştık resmi bir şekilde anlaşılan kız beni öyle bilmiyor bende ömer bey diye hitap edip durdum gün boyu. Kızsa büyümüşde küçülmüş bizim başbaşa kalmamamız için elinden geleni yaptı ikidir annesini anlatıp durdu. Dışarıya çıkıyoruz bende küçük kız kardeşimi aldım oynasınlar diye kız öldüde bizi yanyana bile oturtmadı. Konuşurken bile gözleri bizde yürürken bile uzaktan yürümeyi dikkat ettim. Onlar oynarken konuştuk hep. Ee benimki kızına acaip düşkün yani kız beni sevmese beni anında silecek biri. Oyuzden ilk tanışmamızda küçücük kıza demediğim iltifat kalmadı :))) ne çektimeee senin kız beni sevdimi dedim? Sence dedi imalı bi şekilde sen iyi tanırsın onu dedim hiç konuşmadık daha ama baksana sevdi yoksa soğuk dururdu dedi. Kızda son saatlerde artık abla abla diye sohbet etti benle hep. Giderken öpücük attı el salladı. Yine gel dedim öyle uğurladım.. Şöyle diyim neden bu kadar önemsiyorum kız 11 yaşında benimki kızım şimdi etkilenir diye evliliği erteliyor düşkün ya fena hemde bende hergün kavga ediyorum hatta eve geldim geleli ne aradım ne sordum teşekkür edip çıktım eve bu yüzden kızıyla ilk tanışmam önemliydi çünkü soracak sevdinmi hasret ablayı kanın ısındımı diye Sizce sevmiş olabilirmi beni?
Ufak tefek cinayetler gibi :)Merhaba kızlar birkaç gündür erkek arkadaşımla konuşmuyorduk. Neyse ki dün akşam evimdeyim çamaşır sulu pijamalarımı giymişim oh evde dolanıyorum. Bianda kapı çaldı baktım bi kız buyrun dedim? Misafir kabul ediyormusunuz dedi. Tanıyamadım dedim erkek arkadaşımda kenardan bi çıktı hemen tanımıyormusun dedi. Ben aaa buyrun dedim sonra ben onları salona geçirdim koştum hemen pijamamı değiştirdim hoşgeldiniz derken benimki bana hasret hanım hosbulduk diye seslendi ben afalladım tokalaştık resmi bir şekilde anlaşılan kız beni öyle bilmiyor bende ömer bey diye hitap edip durdum gün boyu. Kızsa büyümüşde küçülmüş bizim başbaşa kalmamamız için elinden geleni yaptı ikidir annesini anlatıp durdu. Dışarıya çıkıyoruz bende küçük kız kardeşimi aldım oynasınlar diye kız öldüde bizi yanyana bile oturtmadı. Konuşurken bile gözleri bizde yürürken bile uzaktan yürümeyi dikkat ettim. Onlar oynarken konuştuk hep. Ee benimki kızına acaip düşkün yani kız beni sevmese beni anında silecek biri. Oyuzden ilk tanışmamızda küçücük kıza demediğim iltifat kalmadı :))) ne çektimeee senin kız beni sevdimi dedim? Sence dedi imalı bi şekilde sen iyi tanırsın onu dedim hiç konuşmadık daha ama baksana sevdi yoksa soğuk dururdu dedi. Kızda son saatlerde artık abla abla diye sohbet etti benle hep. Giderken öpücük attı el salladı. Yine gel dedim öyle uğurladım.. Şöyle diyim neden bu kadar önemsiyorum kız 11 yaşında benimki kızım şimdi etkilenir diye evliliği erteliyor düşkün ya fena hemde bende hergün kavga ediyorum hatta eve geldim geleli ne aradım ne sordum teşekkür edip çıktım eve bu yüzden kızıyla ilk tanışmam önemliydi çünkü soracak sevdinmi hasret ablayı kanın ısındımı diye Sizce sevmiş olabilirmi beni?
Çocuğu resmen bahane etmiş o zaman hayırlısı olsun hakkındaTeşekkür ederim yorumlarınız için kızlar. Bu arada biz tekrar görüştük gayet güzel vakit geçirdik abla kardeş gibi, kız beni çok sevmiş. . Ne yazıkki dün sevgilimden ayrıldım. Yeterince fedakarlık yapmaya çalışıyorum. Ve yaptımda. Baktım işi uzatıyor. Bi insan net olcak. Varsa var yoksa yoktur. İşi yokuşa sürüyor sürekli bastım tokadı yürü git lan dedim kovdum evimden.
Teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar. Bu arada biz tekrar görüştük gayet güzel vakit geçirdik abla kardeş gibi, kız beni çok sevmiş. . Ne yazıkki dün sevgilimden ayrıldım. Yeterince fedakarlık yapmaya çalışıyorum. Ve yaptımda. Baktım işi uzatıyor. Bi insan net olcak. Varsa var yoksa yoktur. İşi yokuşa sürüyor sürekli bastım tokadı yürü git lan dedim kovdum evimden.
İlk başta ben istemiyodum evlenmeyi çocuğun var bana uymaz diye kapımda yattı kalktı afedersiniz sabaha kadar şimdi kızı kıymetli oldu etkilenir etkilenir şimdi durr evlenmeyelim seneye evlenelim bi ergenliğe girsin bi zaman sonrada düğünü olcak bekle der diyip durur isteyince suç oldu galiba
Kendini bile bile goz gore gore atese attiginin farkinda misin ?
Kusura bakma da asiri mantiksiz buldum bu birlikteligi. Hicbir tutulur yani yok.
Şaka gibi...
Kendine azicik saygin varsa..
Cocuk olmasa bile evliligi kavga dovus ikna ederek yapacagin birinden zaten hayir gelmeyecek.
Ondan hayir gelmemesini gectim birde onayindan gecmesi gereken bir kizi var..
Yani suanda umarim bi kabustasindir ve biri cimdikler de uyanirsin. Bak tekrar soylyorum hicbir tutulur yani yok. Sonraki konunun "evlendik ama kizi yuzunden ayrilmak uzereyiz " olmasini istemiyorsan lutfen cok iyi dusun...
Bacım kesinlikle tavsiye etmem.çok zor oluyor arada bile olsa insana ağır geliyor kendi çocuğun olmayınca.uğraşıp didiniyorsun ama onlardan en ufacık tepki olunca çok üzüülorsun yaranamıyorsun yanionlar hep seni rakip görüyor.aklın varsa ya çocuksuza git yada eşi ölmüş birini bul o zama tek olursun sana sarılırlar.annesi sağ oldukca aranızdan çıkmayacak o kız sizi kabul etmeyecek.bi abla vardı kadınlar kulübünde dediydi dersin.
Ufak tefek cinayetler gibi :)
Teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar. Bu arada biz tekrar görüştük gayet güzel vakit geçirdik abla kardeş gibi, kız beni çok sevmiş. . Ne yazıkki dün sevgilimden ayrıldım. Yeterince fedakarlık yapmaya çalışıyorum. Ve yaptımda. Baktım işi uzatıyor. Bi insan net olcak. Varsa var yoksa yoktur. İşi yokuşa sürüyor sürekli bastım tokadı yürü git lan dedim kovdum evimden.
Suanda karsimda olsan sanasarilirdim yani o derece kardeism ayrilmis gibi sevndm. Bu hayatta ogrendgm bisey vrsa oda ne olrsa olsn kendimize olan saygimizi korumaliyiz. Biz kendimize degervermezsek elalem hic vermez.insallah cok daha duzgun birileriyle bi hayat kurarsin sana gore olan:)İlk başta hep öyle oluyor zaten. Kapıda yatıp kalkıyorlar ilişkiye ikna etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Sonra bir bakıyorsun 90 derece dönmüş ardından da 180 dereceye gelip tam tersi oluyorlar. Birde aranızda sürekli bir kız ve annesi olacak. Bu çok çok çok zor bir durum. İlk tanışmanızı da biraz tuhaf buldum bey/hanım demenizi o kız sonuçta oraya sizinle tanışmaya getiriliyor. Ve bazı şeylerin bilincinde bunun için bey/hanım demek fazla değil mi? İş görüşmesi mi bu ://
Anladığım kadarıyla daha gençsin yaşın kaç acaba?
Görüştüğün kişinin 11 yaşında çocuğu varmış onun yaşı kaç?
Bu iki mesaja tamamen her cümlenize katılıyorum. :) Anladığım üzere daha önce evlenmemişsiniz bence kendiniz gibi bekar biri ile de olabilirsiniz.
İlk konuyu okuduğumda benimde gözümde o dizi canlandı =)
En doğru kararı vermişsin arkadaşım. Seni kutluyorum, umarım hakkında en hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?