Sevgilimin kızıyla tanıştım

Ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim. . Ben bu ilişkiyi bi gözden geçirmem gerek anlaşılan...

Ayyy bırden esımın fesat fıtne fucur dolu bakıslı sevımsız yegenı geldı aklıma resmen söz aksamımda bıle fesatlıgından aglamıstı amcası onla ılgılensın dıye cunku evlenınce degırmenın suyu kesılecek. Anasıyla ananesı doldurup doldurup salıyolardı ustumuze. Cocuk 11yasındaydı sımdı 15yssına geldı hala karsılastıgımızda bırbırımıze dusman bakarız cunku hayatımda kaynanamdan bıle bu kadar nefret etmıyorum resmen onun yuzunden yuzuklerı atıyoduk canım o noktaya geldık ıkı aıle karsılıklı. Dusun oyle karıstırdı ortalıgı. Acıma yetıme doner koyar lafını resmen ben yasadım. Allah yardımcın olsun senın sevgılınde kendı esımı goruyorum ve ısın gercekten cok zor. Bana bıde o sevmese ayrılırım deseydı bız karakolluk olmustuk sen nasıl kaldırabılıyosun bu lafı ya yol yakınken bırak sana adam mı yok

yeğenlerimden biliyorum çocuklar sahte gülücük sahte iltifatları bizlerden daha kolay fark ederler..
sezgileri çok yüksek oluyor.
eğer siz onu sevdiyseniz ve o dediğiniz iltifatlar yakınlıklar "sadece" sevdiğinizdense sevmiştir.

Kendini bile bile goz gore gore atese attiginin farkinda misin ?
Kusura bakma da asiri mantiksiz buldum bu birlikteligi. Hicbir tutulur yani yok.
Şaka gibi...
Kendine azicik saygin varsa..
Cocuk olmasa bile evliligi kavga dovus ikna ederek yapacagin birinden zaten hayir gelmeyecek.
Ondan hayir gelmemesini gectim birde onayindan gecmesi gereken bir kizi var..
Yani suanda umarim bi kabustasindir ve biri cimdikler de uyanirsin. Bak tekrar soylyorum hicbir tutulur yani yok. Sonraki konunun "evlendik ama kizi yuzunden ayrilmak uzereyiz " olmasini istemiyorsan lutfen cok iyi dusun...

Bacım kesinlikle tavsiye etmem.çok zor oluyor arada bile olsa insana ağır geliyor kendi çocuğun olmayınca.uğraşıp didiniyorsun ama onlardan en ufacık tepki olunca çok üzüülorsun yaranamıyorsun yanionlar hep seni rakip görüyor.aklın varsa ya çocuksuza git yada eşi ölmüş birini bul o zama tek olursun sana sarılırlar.annesi sağ oldukca aranızdan çıkmayacak o kız sizi kabul etmeyecek.bi abla vardı kadınlar kulübünde dediydi dersin.

Bence sen o adamla evlenme kızım. Belli ki biraz kaprisli ve rahat değilsin. O çocuk kızı tabiki öncelik onda olacak bunu hazmedebileceksen evlen çünkü ömür boyu farkında olmadan bir yarışın içinde bulursun kendini ve evlenince olaylar daha ciddi boyutlara gelince sanki olgunlukla karşılayamazsın gibi bir imajın var.

Manyak mısın ya ne işin var çoluklu çocuklu adamla. Sal gitsin. Dertsiz başına dert arıyorsun herhalde.

Sorunuzu bastan sona okudum, sevdiginiz adamin kizindan hoslandiginiza dair tek bir cumleniz yok.onbir yasindaki cocugun hareketleri size batmis.Yanlis anlamayin haklisiniz tabi ki bu rahatsiz edici bir durum,zaten aslinda sevmek zorunda da degilsiniz.Ama iste bu sorun olacak belki hep.Elbette cocuk size karsi onyargili olacak,babasini paylasmak istemeyecek,onun acisindan bakin biraz Cunku onun acisindan bakarsaniz xocugu anlar ve ona gore davranirsiniz, babasi da aranizdaki iletisimi begenir Babasini seven bir kiz cocugu,babasini mutlu eden ,seven sevgilisini de sever,abla yerine koyar kabullenir.Belki yakin arkadas gibi hisseder sizi .Ama bu zamanla olur ,size ilk zamanlar cok cektirecek.
Ama siz onu sevmezseniz, o bunu anlar ve sizi hic sevmez.Evliliginiz yurumez.Cunku babasinin es adayiyla tanisan kiz cocugu nasil davranabilir ki olgun biri gibi davranamaz.Siz bundan bile rahatsiz olmussunuz,ileride yapacagi simarikliklara katlanamazsiniz ve mutsuz olursunuz.
Diger arkadaslarin da dedigi gibi sorumluluk ve fedakarlik gerektiren bir durum.Seviyorsaniz devam edin ,bu konular hallolur ins devaminda.

Teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar. Bu arada biz tekrar görüştük gayet güzel vakit geçirdik abla kardeş gibi, kız beni çok sevmiş. . Ne yazıkki dün sevgilimden ayrıldım. Yeterince fedakarlık yapmaya çalışıyorum. Ve yaptımda. Baktım işi uzatıyor. Bi insan net olcak. Varsa var yoksa yoktur. İşi yokuşa sürüyor sürekli bastım tokadı yürü git lan dedim kovdum evimden.

Ufak tefek cinayetler gibi :)

Çocuğu resmen bahane etmiş o zaman hayırlısı olsun hakkında

Tebrik ederim emin ol verdigin en dogru karar simdi biraz uzulursun ama daha sonra uzulmenden iyidir inan.

İlk başta hep öyle oluyor zaten. Kapıda yatıp kalkıyorlar ilişkiye ikna etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Sonra bir bakıyorsun 90 derece dönmüş ardından da 180 dereceye gelip tam tersi oluyorlar. Birde aranızda sürekli bir kız ve annesi olacak. Bu çok çok çok zor bir durum. İlk tanışmanızı da biraz tuhaf buldum bey/hanım demenizi o kız sonuçta oraya sizinle tanışmaya getiriliyor. Ve bazı şeylerin bilincinde bunun için bey/hanım demek fazla değil mi? İş görüşmesi mi bu ://
Anladığım kadarıyla daha gençsin yaşın kaç acaba?
Görüştüğün kişinin 11 yaşında çocuğu varmış onun yaşı kaç?

Bu iki mesaja tamamen her cümlenize katılıyorum. :) Anladığım üzere daha önce evlenmemişsiniz bence kendiniz gibi bekar biri ile de olabilirsiniz.

Ufak tefek cinayetler gibi :)

İlk konuyu okuduğumda benimde gözümde o dizi canlandı =)

En doğru kararı vermişsin arkadaşım. Seni kutluyorum, umarım hakkında en hayırlısı olur.

Suanda karsimda olsan sanasarilirdim yani o derece kardeism ayrilmis gibi sevndm. Bu hayatta ogrendgm bisey vrsa oda ne olrsa olsn kendimize olan saygimizi korumaliyiz. Biz kendimize degervermezsek elalem hic vermez.insallah cok daha duzgun birileriyle bi hayat kurarsin sana gore olan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…