sevgilimin kuzeni ile istegim dışında cinsel bi birliktelik yaşadım

Bence kendini fazla kaptırma ama çokta olumsuz düşünme herşey olabilir ama erkek milletine güven olmaz ben bile bu kısacık hayatımda neler gördüm inanamazsın neler neler var sen dikkatli ol yine de

aferin sana çok inandırıcı olmuş senaryon
Su onyargilarinizi bi kenara birakmalisiniz bence. Ben sadece icinde bulundugum durumu ozetledim. Ve beni tanimayan insanlar objektif yorumlarina ihtiyacim var. Emin olun bu ustesinden kolay gelinebilecek bi durum degil. Sizin o cok guzel senaryo dediginiz durum yuzunden ben kac gece agladim biliyor musunuz. Hayatim alt ust oldu. Kendime kizdim. Ben burda sadece karmarisik olmus ruh halimle bi cikar yolu bulamadigim durumuma bi cozum aramak icin yazdim. Onyargi cok kotu birseydir sanirim bunun farkinda bile degilsiniz..

Ne olacak sanıyorsun ki? Sana aşık oldu, o geceyi unuttu diyelim ve evlendin. O gece illaki bir yerden hayatına yine girecek ve zehire çevirecek geri kalan ömrünü. O yüzden yol yakınken bu işten vazgeç. Yaşanan olayda suçun yok kabul ama durum bu....

Ayrıca neden tecavüzcünden şikayetçi olmadın onuda merak etmedim değil hani !!!

Yuh yani yuh. Adam seninle resmen yatmanin peşinde. Belki de sana bir kumpas kurup grup yapacaklar. Belli olur mu? Kim kuzeninin yattigi kızı sevgilim diye millete tanitir?
Ayrica sizin bir aileniz yok mu? Gece elin adaminin evinde kaliyorsunuz, bu ne rahatlik? Ayrica kim iliskiye girip girmedigini anlamaz ya?
Kac yasindasiniz siz Allah aşkına?
Yazik gunah degil mi?

Ahh ahh Allahim sonumuzu hayr etsin inşallah. ..

Ayrica adamin teki sana tecavüz etmis ve sen de böyle rahatsin öyle mi? Bu nasıl oluyor ya?

sevgilinizde garip kuzeninin birlikte oldugu kızla zaten bu kdr samimi olup bu duruma getirmesi sacma bu ilişki surmezki bence gorusmeyi kesin

4 gunu okudum sonrasini okumaya gerek yk.cnm bak sen diger cocukla ytmisin.digeride bunu biliyo.eee kapida aciksa kim tutar sevgilini.bu isler 3 keede biter haberin olsun.kullandirma kendini.kuzeniyle yatan kizi sevmez bi erkek kullanir.yelkenleri suya indirme birlikte olma o zamanda yanindaysa seviyormu anlarsin.

Sikayetci olsaydim eger ailem ogrenecekti ve bu hayatimin dahada katlanilmaz hale gelmesine neden olacakti.

Kim kuzeninin yattigi birini sevgilim diye millete tanitir diyirsunuz haklisiniz. Iste bende oyle dusunuyordum. Ama onun ailesiyle tanistim butun ailesi beni biliyor annesi babasi kardesi kuzenleri dayilari falan. Ama sacma iste. Olamiycak kadar sacma.

o ne yaaa....biri geliyo tecavuz ediyo..biri geliyo sevgilu degildik ama opustuk oluyo..Farkinda misin bilmiyorum ama ortada ahlaksiz bir durum var afedersin..Kimseyi kinayamayiz ama sana ikisinden de fayda yok ve senin yapman gereken birinden bi teselli aramak olmamali...Musluman bir insansan Allah korkusu vardir icinde..Hic gecikmeden Kalk bi abdest al ve derdini "O" na anlat..Af dile...bosluktasin sakin kendini seytana kaptirma....

Ya sen bir kadinsin degil mi? Tecavuze ugradin mi ugramadin mi? Bunu bi bana söyle hele. Ugradiysan neden sikayet etmiyorsun? Bu ne ya? Igrenc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…