sevgilimin kuzeni ile istegim dışında cinsel bi birliktelik yaşadım

Kizlar Ben bir egitimciyim ve malesef genc arkadaslarda boyle seyler oluyor.Ve bzen bunlar onlara sadece macera..ve kendini degerli hissediyorlar...Bunu ahlaksizlik olarak gormuyorlar bile cunku bu degerlerden uzak yetisiyorlar ve kendilerini kapatiyolar..Allah hidayet versin. tabi hesap ve olay sahte degilse.. :/

Hayir iliskiye girmiyoruz ayni sehirde bile degiliz sevgili olduk olali.

Himmm emin misiniz? Ama vajinal koku konusunda 2 aydir bir sevgilim var ve duzenli iliskiye giriyoruz doktora gitmeye cekiniyorum çünkü doktor elimi tuttu falan demissiniz.
Hayirdir? Senaryo mu yaziyorsunuz burda arkadasim?

Himmm emin misiniz? Ama vajinal koku konusunda 2 aydir bir sevgilim var ve duzenli iliskiye giriyoruz doktora gitmeye cekiniyorum çünkü doktor elimi tuttu falan demissiniz.
Hayirdir? Senaryo mu yaziyorsunuz burda arkadasim?
Iloskiye giriyorum deseydim ne diyceginizi biliyordum ve bunlari duymaktan sikildim artik sadece seninle yatmak icon seninle birlikte amaci sadece bu. Ben bunlaro cok duydum.

Iloskiye giriyorum deseydim ne diyceginizi biliyordum ve bunlari duymaktan sikildim artik sadece seninle yatmak icon seninle birlikte amaci sadece bu. Ben bunlaro cok duydum.

Ne alakasi var ya? Ben bu konuya inanmadim. Rahatca baskasinin evinde kalabiliyorsunuz, tecavuze ugruyorsunuz ama sikayet etmiyorsunuz, aileniz duymasin diye. Iyi de aile nasil duymuyor bunlari? Kizlari nerde kaliyor haberleri yok mu?
Neyse daha fazla yorum yapmayacagim. Kokusu çıkar zaten...

Ailemle
Ailemle yasamiyorum yurtda kaliyorum. Eger gercekten bunu merak ettiyseniz

Farklı şehirlerde misin yoksa aynı şehirdesinizde ilişkiye girdikten sonra mı sana bağlanırım korkuyorum ayağına yatıyor sevgilin evet konu buram buram sahtelik kokuyor artık !!!!

Ayrica sadece objektif bi bakis acisi aradigim icin bunu burda paylastum. Cunki yoruldum artik. O geceden sonra o cocuktan intikam almak istegiyle yanip tutusuyorum. Sikayetci olamiyorum. Her gece kabuslarla uyaniyorum. Her gece ama h
Farklı şehirlerde misin yoksa aynı şehirdesinizde ilişkiye girdikten sonra mı sana bağlanırım korkuyorum ayağına yatıyor sevgilin evet konu buram buram sahtelik kokuyor artık !!!!
Off ne istiyorsaniz dusunun. Sevgili olduktan sonra baska bi sehre gitti orda yasamaya basladi. Kendisi 30 yasinda ve isi geregi oraya tasinmak durumunda kaldi. Evet yattik. Tamam mi. Rahatladiniz mi? Sahte diyebilirsiniz evet iki konu birden paylastim evet hesabimi bugun actim. Sahte dersiniz konu yalan dersiniz. Ama ne deesenzi deyin ben bunlaro yasadim ve yasiyorum. Buraya yazmaktaki amacimda bi cozum yoli uretmekti. Ama suan sacma oldugunun farkina vardim. Onyargilarinizdan hicnir zaman vazgecmiyceksiniz..

Buraya böyle yazmakne işlerine geliyor anlmyrm yaa eglnmek mi? amacları anlmyrm yaa..

Pufff her fake hesapta acıtasyon olmasın yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…