- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi hayatagulumse00
-
Dimi yok yaa 1 gunde 2 hesap farklı başlıklar göremiyeceğimizi sanıyorlar ..Eglendigini saniyolar iste....Bizde de zaten uyku yok yazdikca yaziyoz :))
Sevgilimin kardesi deseymis daha acikli olurdu.. :)) Ben tivbe et dedim galiba teheccud kilmaya gittiDimi yok yaa 1 gunde 2 hesap farklı başlıklar göremiyeceğimizi sanıyorlar ..
2 hesap farklı başlık nasıl oluyor kız kafamı karıştırdınDimi yok yaa 1 gunde 2 hesap farklı başlıklar göremiyeceğimizi sanıyorlar ..
YaaaaYa gece gece beyin fırtınası yaşadım..Bu bi aşk hikayesi mi fake konu mu aşk neresinde..Sevgilinin kuzeni niye senle birlikte oldu devrelerim yandı...
Ya gece gece beyin fırtınası yaşadım..Bu bi aşk hikayesi mi fake konu mu aşk neresinde..Sevgilinin kuzeni niye senle birlikte oldu devrelerim yandı...
ayy bebiş uyutmuyo dimi canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) ben gidiyom okypetenin eli kulağındadır :)Yaaaa( bari burayi batirmasinlar..face yi rezil ettiler zaten..surda kiz kiza dertlestirmiyolar yaaa..uyyamiyorum zaten..uyku problemim var bide kuzenle sevgiliyle ugrastirmasinlar :))
Kız digernde cinsel ilişkiye giriyoruz,balık kokusu var demiş.2 hesap farklı başlık nasıl oluyor kız kafamı karıştırdın
ayrıca fark ettiniz mi bilmem konu sahibi yeni bir üyeye göre forum hakkında pek bilgili.
Ön yargılarınızdan hiç bir zaman vazgeçmeyeceksiniz yazmış bir yorumda.
O cümle dikkatimi pek bir celbetti.
kızlar dağılalım banlanmadan özgürce dolanmak istiyorum forumda hadi eyvallah:)
Kız digernde cinsel ilişkiye giriyoruz,balık kokusu var demiş.
Bundada farklı sehir cinsellik yok..
sanırım 2.üyelik..
Kız zaten konu sahibi kactı...kızlar dağılalım banlanmadan özgürce dolanmak istiyorum forumda hadi eyvallah:)
Ne saklaması kız herseyi anlatti pek acık sözlüymüş kendileri..bende öyle düşündüm ne yalan söyliyim.
değilse bile konuda bişiler saklanarak yada atlanarak anlatılmış benim aklım ermedi
Bende kaçıyorum iyi geceler..Konu fakesede insanları anlamlandıramıyorum bu hayal dünyası okadar yazıyı yazma ben olsam üşenirim görüşürüz canım..Kız zaten konu sahibi kactı...
konu sahibi banlanmışş hadii bizde kaçalımmNe saklaması kız herseyi anlatti pek acık sözlüymüş kendileri..
1 saatte 2 konu acmak ikisede cinsellikle ilgili vuhuvvv
burdaayım .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?