sevgilimin kuzeni ...

Mesafeni koymalısın bence..Çok mecbur olmadığın sürece görüşmeyin...
Erkek arkadaşınla da konuş, bu dengeyi o korusun...
Kimsenin nazını kaprisini çekmek zorunda değilsin...

ya görseniz çok katı hayatü bence kızgın insanlardan çıkarıyo.mesela bizim düğünden konu açılıyo erkek arkadaşım nikah istiyorum dio ben hayır diorum oda dioki biz kıskanırız kızımızı ne o öle göbek at felan dio ay nasıl sinirim bozuluyo evden çıkarmıyacak kızı elinde olsa ya kıskanırız ne demek benm babam izin veriyo oynamama ne yani alın kızımı bak kıvırıyomu demek bu.bende dayanamadım en sonunda sevgilisine ikiside kusura bakmasın ama ( sevgilimide kattımki çok sert olmasın ) düğünde oynayanlara başka gözle bakıyolar heralde yoksa nerden bilcekler dedim.

inanın kaç zamandır bu konuya canım sıkılıyor bide gitmiş arkadaş gruplarındaki diğer çocuklarada anlatmş çok sinirim bozuldu ya

ben sorunu tam anlayamadım .sizin sorununuzun sevgılının kuzenının sevgılısıne

dogruları soyleyemek mı ? yoksa kuzenın size tavırlı davranısları mı ?

eger kuzenın sevgılısıne dogruları soyleyemek ise ,gercekten zor bır durum

soylemesen bır dert soylesen bır dert .herseyı anlattıgında kuzen bu sefer

"sen ayırdın bızı "deyıp topu sana atacak belkı de onların ayrılıgı senın sevgılıne

yansıyacak ;"neden ortalıgı karıstırdın "dıye sana cıkısıcak .kuzen sevgılının aklına

gırmeye calısacak,sizi ayırmaya calısacak v.s... bu boyle gıder .

ancak ; kızla cıddı samımıyetın var ıse yanı sureklı hep bırlıkte gorustugunuz kısı ıse

soylemenı tavsıye ederım .cunku o kız gercegı ogrendıgınde senın bıldıgınıde bılırse

olay gercekten sana patlar "nıye benden sakladın "dıye sana kin güder .

benımde eskı erkek arkadasım bır takım haltlar karıstıgında arkadası bana bırsey soylemezdı

arkadasıylada samımıyetım bayag vardı hatta sevgılımı ona cok emanet etmısımdır

"sana guvenıyorum gozum arkamda kalmaz"dıye cok cumle kullandım arkadasına .

tabı sevgılımın karıstırdgı haltları ogrenınce benım ılk patladıgım kısı arkadası olmustu:9:

o gıttı gumburtuye ona oyle kın guttum kı neler neler dedım :27:

yanı bu aslında bırazda vıcdanı mesele .

Anladığım kadarıyla kuzeniyle çok sık gözüküyorsunuz da sevgiliyken niye bunu ilişkinize yapıyorsunuz ki?
İkili beraber, kaliteli zaman geçirin. Yarın öbür gün onlar iyi olur, sen kötü olursun. Sizin ilişkiniz yara alır. Bence bu kadar sık biraraya gelmeyin, gereksiz.

Bilmiyorum farkında mısınız ama ilişkinizin adı dahi konulmamış(söz, nişan vs yok sadece sevgilisiniz) ve aile ile vıcık vıcık olmuşsunuz...

Bırakın herkes ilişkisini kendisi yaşasın.Sevgilinizin kuzeninin sevgilisi ile elbette arkadaş olabilirsiniz ama bu illa sevgililerinizin ne yaptığını konuşmaktan ibaret olmak zorunda değil. Dertsiz başınıza dert alıyorsunuz, bırakın kim ne yapıyorsa yapsın :ssz:

Ayrıca sizi dışında tutarak söylüyorum ama gerçekten sevmiyorum ilişkiye karışan insanları ve ne tür bir ilişki olursa olsun(sevgililik, evlilik ya da arkadaşlık) hiç farketmez laf taşımaları vs sevmiyorum. Herkes ilişkisini karşılıklı yaşamalı bence :51:

Ben de fazla anlayamadim, cok karisik geldi. Ama fazla yuz goz olmamanda fayda var. Bu kadar isler karismamali. Siz sadece sevgilisiniz, arada soz, nisan, evlilik gibi seyler yok. Daha simdiden insanlarin ailesindeki bu kadar karmasaya dahil olmak guzel degil. Sevgilinin, kuzeninin sevgilisiyle arkadasmissiniz galiba. O kizla da fazla sevgililerden bahsetmemeni tavsiye ediyorum. Hele sevgilin sanane, senin yuzunden daha cok kavga ediyorlar filan dedikten sonra... Evet, banane deyip sen de karisma o ikilinin iliskilerine bence. Yoksa gordugun gibi kabak senin basina patliyor.
.

Son düzenleme:
ben sorunu tam anlayamadım .sizin sorununuzun sevgılının kuzenının sevgılısıne

dogruları soyleyemek mı ? yoksa kuzenın size tavırlı davranısları mı ?

eger kuzenın sevgılısıne dogruları soyleyemek ise ,gercekten zor bır durum

soylemesen bır dert soylesen bır dert .herseyı anlattıgında kuzen bu sefer

"sen ayırdın bızı "deyıp topu sana atacak belkı de onların ayrılıgı senın sevgılıne

yansıyacak ;"neden ortalıgı karıstırdın "dıye sana cıkısıcak .kuzen sevgılının aklına

gırmeye calısacak,sizi ayırmaya calısacak v.s... bu boyle gıder .

ancak ; kızla cıddı samımıyetın var ıse yanı sureklı hep bırlıkte gorustugunuz kısı ıse

soylemenı tavsıye ederım .cunku o kız gercegı ogrendıgınde senın bıldıgınıde bılırse

olay gercekten sana patlar "nıye benden sakladın "dıye sana kin güder .

benımde eskı erkek arkadasım bır takım haltlar karıstıgında arkadası bana bırsey soylemezdı

arkadasıylada samımıyetım bayag vardı hatta sevgılımı ona cok emanet etmısımdır

"sana guvenıyorum gozum arkamda kalmaz"dıye cok cumle kullandım arkadasına .

tabı sevgılımın karıstırdgı haltları ogrenınce benım ılk patladıgım kısı arkadası olmustu:9:

o gıttı gumburtuye ona oyle kın guttum kı neler neler dedım :27:

yanı bu aslında bırazda vıcdanı mesele .

sorunum ikiside aslında kıza diemiyorum bayada samimiyiz kandırıyomuşum gibi geldi birde devamlı bi arkadaşı eski erkek arkadaşını sevgiliyken başka kızla görmüş ona söylememiş çok kırılmış felan anlatıyodu.ama dediğin gibi kötü ben oluyorum kız onun çok şeye rağmen affetmiş yine affedecekti ama ben bu sefer kötü olacaktım galiba

Bilmiyorum farkında mısınız ama ilişkinizin adı dahi konulmamış(söz, nişan vs yok sadece sevgilisiniz) ve aile ile vıcık vıcık olmuşsunuz...

Bırakın herkes ilişkisini kendisi yaşasın.Sevgilinizin kuzeninin sevgilisi ile elbette arkadaş olabilirsiniz ama bu illa sevgililerinizin ne yaptığını konuşmaktan ibaret olmak zorunda değil. Dertsiz başınıza dert alıyorsunuz, bırakın kim ne yapıyorsa yapsın :ssz:

Ayrıca sizi dışında tutarak söylüyorum ama gerçekten sevmiyorum ilişkiye karışan insanları ve ne tür bir ilişki olursa olsun(sevgililik, evlilik ya da arkadaşlık) hiç farketmez laf taşımaları vs sevmiyorum. Herkes ilişkisini karşılıklı yaşamalı bence :51:

vıcık bir ilişki olduğunu nerden çıkardınız hayır böyle birşeyi söyleme cesaretini nerden buluyosunuz anlamadım tüm aileyi tanıdığımı nerden çıkardınız bi kere ailesinden tek bir kişiyle bile tanışmışlığım yok kuzeni aynı zamanda arkadaş çevresinde olduğu için tanıyorum aileye girdiğimden değil karışma nedenimde kuzen olmasından cesaretle oluşan birşey değil tamamen kız arkadaşıyla aramdaki samimiyetten.ayrıca tabiik,i ilişkiler karşılıklı yaşanmalı buna bnde katılıyorum ama eminimki sevgilimin bi yanlışı olsa ve görse kız arkadaşım bana söylerdi ilişkiyi iki kişi yaşıyoruz ama tasası çevredeki herkese düşünüyo heleki küçük bir yerde herkes tarafından bilinen konuşulan birşey öyle yada böyle karşıdaki daha üzücü bir şekilde öğrenebiliyor

valla sonunu okumadım ama kuzenini aradımı okuyunca kestim.... SANANE
sen sevgiline söylersin bak ben arada kalıyorum ayırıyormuş gibi olmakta istemiyorum beni arada bırakmamak için bana çözüm bulsan cnm... sonuçta biri kuzenin ama diğeri de kandırılmış kızcağız .... diyebilirdin aramak ne demek ne kadar kötü olmuş bence boş buldun galiba yani ben olsam bende sana bağırır çağırır kızardım haklı yane kuzeni

Ben de fazla anlayamadim, cok karisik geldi. Ama fazla yuz goz olmamanda fayda var. Bu kadar isler karismamali. Siz sadece sevgilisiniz, arada soz, nisan, evlilik gibi seyler yok. Daha simdiden insanlarin ailesindeki bu kadar karmasaya dahil olmak guzel degil. Sevgilinin, kuzeninin sevgilisiyle arkadasmissiniz galiba. O kizla da fazla sevgililerden bahsetmemeni tavsiye ediyorum. Hele sevgilin sanane, senin yuzunden daha cok kavga ediyorlar filan dedikten sonra... Evet, banane deyip sen de karisma o ikilinin iliskilerine bence. Yoksa gordugun gibi kabak senin basina patliyor.
.

malesef evet benim başıma patlıyor.ama bi yanlışlık oldu sanırım senin yüzünden kavga ediyolar yani ediyoruz diyen sevgilimin kuzeni o çocuk benim yüzümden kavga ediyolarmış.anlatmıştım yukarda evde hadi olduğunu söylemiyo sevgilisine ben konuşurken art niyetim olmadan oo bizimkiler takılıyo yine erkek olup dışarda olmak vardı diorum mesela böyle çıkıyo meydana.zaten artık karışma taraftarı değilim kendisi için kaç sene fedakarlık yapmış birine bunları yaşatmaya çocuğun içi el veriyosa benim artık yapıcak bişeyim kalmıyo ki üstüme vazife değil zaten.bu konularda biz kılzar dygusal oluyoruz malesef

valla sonunu okumadım ama kuzenini aradımı okuyunca kestim.... SANANE
sen sevgiline söylersin bak ben arada kalıyorum ayırıyormuş gibi olmakta istemiyorum beni arada bırakmamak için bana çözüm bulsan cnm... sonuçta biri kuzenin ama diğeri de kandırılmış kızcağız .... diyebilirdin aramak ne demek ne kadar kötü olmuş bence boş buldun galiba yani ben olsam bende sana bağırır çağırır kızardım haklı yane kuzeni

zaten öyle yaptı buda bana ders oldu :) boş bi anımdı evet biraz fevri biriyimdir ama o kızın bunları haketmediğini düşünüyorum gerçekten söylemekten ziyade kıza artık yalan söylememesini arada kaldığımı söylemekti niyetim ama işte böyle uzadı konular

Ben kendi kuzenimin ilişkisine bile o kadar karışmam, ha çok yanlış biriyse çaktırmadan genel muhabbetlerle şöyle şöyle kişilerle olmaz vs. diye nasihat ederim belki.. Dinleyip dinlememek kendi tercihi..

Ama değil erkek arkadaşımın kuzeni, eşimin kuzeninin ilişkisi bile beni ilgilendirmez.. Onun kız arkadaşı ile de samimi olmazdım zaten.. Kendi ilişkileri kendilerini ilgilendirir 7 yılda göremediğini ben mi göstereceğim ?

Son düzenleme:
Evet Haklısınız...

En azından bundan sonra karışmayın bence

Siz iyi niyet gösterip kandırılmasını istemedğiniz için söylüyorsunuz ama kendisi demek ki sizin isminizi veriyor O söyledi diye.. Boşver bence, herkes iyilikten anlamaz.. O zaten biliyordur gerçekleri de inanmamak ta ısrarcı herhalde..

Birşey sorarsa bilmiyorum de, siz 7 yıldır berabersiniz sen daha iyi bilirsin de geç:34:

En azından bundan sonra karışmayın bence

Siz iyi niyet gösterip kandırılmasını istemedğiniz için söylüyorsunuz ama kendisi demek ki sizin isminizi veriyor O söyledi diye.. Boşver bence, herkes iyilikten anlamaz.. O zaten biliyordur gerçekleri de inanmamak ta ısrarcı herhalde..

Birşey sorarsa bilmiyorum de, siz 7 yıldır berabersiniz sen daha iyi bilirsin de geç:34:

hiç bu açıdan düşünmemiştim çok teşekkür ederim.aslında bu zamana kadar kimsenin ilişkisine bu tarz bi yaklaşımım olmadı ilk defa dayanamadım ki arada kalmasam belki bunuda yapmazdım ama ders oldu bana.bide bana surat yapıyor bi insan suçunu bilip nasıl böyle yapar aklım ermiyor.sanırım kendni hklı çıkarma altta kalmama tekniği.
bu durumda onun olduğu ortamda olmamak galiba en iyisi

hiç bu açıdan düşünmemiştim çok teşekkür ederim.aslında bu zamana kadar kimsenin ilişkisine bu tarz bi yaklaşımım olmadı ilk defa dayanamadım ki arada kalmasam belki bunuda yapmazdım ama ders oldu bana.bide bana surat yapıyor bi insan suçunu bilip nasıl böyle yapar aklım ermiyor.sanırım kendni hklı çıkarma altta kalmama tekniği.
bu durumda onun olduğu ortamda olmamak galiba en iyisi

Binbir çeşit insan var zaten

Ve herkesi anlamak güç

En iyisi boşverin, kardeşiniz veya öz kuzeniniz değil o kız sizin

7 yılda çözmüştür çözeceğini, siz bile çözdüyseniz.. Ama günah keçisi arıyor kendine herhalde.. İster surat yapsın ister başka şey bundan sonra umrunuzda olmasın

Size erkek arkadaşlarınızla mutluluklar dilerim :3:

Back
X