sevgilimin kuzeni ...

Kim ne yaparsa yapsın.. Sizene ki ?

bana dokunmayan bin yaşasın modunda olamıyorum sevdiğim insanları koruma adına bazen saçmada olsa bişeyler yapabiliyorum.ki bunun ucu bana dokunduğu için yaptım benle ilgili bi durum yokken pat die bir olay atmadım ortaya.he ama yanlış birşey yaptım kabul yukardaki bi bayanın söylediği gibi 7 sene sevgilisinin göremediğini ben mi göstercem ben mi değiştircem

Binbir çeşit insan var zaten

Ve herkesi anlamak güç

En iyisi boşverin, kardeşiniz veya öz kuzeniniz değil o kız sizin

7 yılda çözmüştür çözeceğini, siz bile çözdüyseniz.. Ama günah keçisi arıyor kendine herhalde.. İster surat yapsın ister başka şey bundan sonra umrunuzda olmasın

Size erkek arkadaşlarınızla mutluluklar dilerim :3:

çok teşekkür ederim çok saolun :) söyledikleriniz mutlaka kulağımda küpe olcak :)

vıcık bir ilişki olduğunu nerden çıkardınız hayır böyle birşeyi söyleme cesaretini nerden buluyosunuz anlamadım tüm aileyi tanıdığımı nerden çıkardınız bi kere ailesinden tek bir kişiyle bile tanışmışlığım yok kuzeni aynı zamanda arkadaş çevresinde olduğu için tanıyorum aileye girdiğimden değil karışma nedenimde kuzen olmasından cesaretle oluşan birşey değil tamamen kız arkadaşıyla aramdaki samimiyetten.ayrıca tabiik,i ilişkiler karşılıklı yaşanmalı buna bnde katılıyorum ama eminimki sevgilimin bi yanlışı olsa ve görse kız arkadaşım bana söylerdi ilişkiyi iki kişi yaşıyoruz ama tasası çevredeki herkese düşünüyo heleki küçük bir yerde herkes tarafından bilinen konuşulan birşey öyle yada böyle karşıdaki daha üzücü bir şekilde öğrenebiliyor

Vıcık bir ilişki olduğunu nerden anladım? Bizzat yazdıklarınızdan, sevgilinizin kuzenini aramanızdan...

Tüm aileyi tanıdığınızı nereden çıkardım? Tüm aileyi tanıdığınızı söylemedim ''Aile ile vıcık vıcık olmuşsunuz.'' dedim. Kuzeni de ailesinden biri, ben kuzeni ile olan durumdan bahsettim, genel algılamak sizin seçiminiz...

Siz sevgilinizin yanlışları olduğunda size yetiştirilmesini istiyor olabilirsiniz ama karşıdaki kişinin ilişkisinde bunu istemeyen bir tarafın mevcut olduğu açık ve net belli. Bırakın tasası size düşmesin(bizzat sizin tabirinizle):ssz:

Son düzenleme:
Vıcık bir ilişki olduğunu nerden anladım? Bizzat yazdıklarınızdan, sevgilinizin kuzenini aramanızdan...

Tüm aileyi tanıdığınızı nereden çıkardım? Tüm aileyi tanıdığınızı söylemedim ''Aile ile vıcık vıcık olmuşsunuz.'' dedim. Kuzeni de ailesinden biri, ben kuzeni ile olan durumdan bahsettim, genel algılamak sizin seçiminiz...

Siz sevgilinizin yanlışları olduğunda size yetiştirilmesini istiyor olabilirsiniz ama karşıdaki kişinin ilişkisinde bunu istemeyen bir tarafın mevcut olduğu açık ve net belli. Bırakın tasası size düşmesin(bizzat sizin tabirinizle):ssz:

kuzeni ile vıcık bi ilişkisi deseydiniz ''çogul '' olan aile yerine genel anlamaya bilirdim.özel bir çabam olmadı hiç sevgilimin yaptıkları bana yetiştirilsin die he söylenen illaki oluyor ama karşımdakinin art niyetinden kaynaklandığını düşünmedim hiç. yaptığım doğru yada yanlış ( ki bana düşmediğinin farkındayım zaten )sonunda doğan durumla ilgili fikirlerinize ihtiyacım vardı.

sizde teşekkür ederim

kuzeni ile vıcık bi ilişkisi deseydiniz ''çogul '' olan aile yerine genel anlamaya bilirdim.özel bir çabam olmadı hiç sevgilimin yaptıkları bana yetiştirilsin die he söylenen illaki oluyor ama karşımdakinin art niyetinden kaynaklandığını düşünmedim hiç. yaptığım doğru yada yanlış ( ki bana düşmediğinin farkındayım zaten )sonunda doğan durumla ilgili fikirlerinize ihtiyacım vardı.

sizde teşekkür ederim

Size düşmediğinizin farkındaysanız ne mutlu, bende aynen bunu söylemiştim zaten:ssz:

Back
X