Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benzer bişeyi bende yasamıştım ne kadar yakını da olsa kıskanıyor insan sen yine de sakinliğini koru canım hiç taviz verme
peki bu duygudan nasıl kurtuldunuz ya da nasıl başa çıktınız?
nişanımızda sevigilimle dans ederken benim bileziğimdeki kurdale yere düşmüş askımda aldı anlamadı bileziğimden düştüğünü ona verdi hanım kızımızda bileğine bağladı hep saklıcam falan :44:
bende önce bir bakış attım bileziğimden düşmüş sanırım dedim aldım nişanlımda özürler bilmem neler tavrımı görünce geri cekti kız kendini hemde baya bi cekti yani cok bişi yapmamışım aslında ama benim bakışlarım fecidir gözlerimle döverim düşmanımı ondan korktu sanırım![]()
ne güzel işte bakışlar çok işe yarıyor bazen..ben öyle bi durumda bişi yapamazdım gıcık olduğumla kalır belli etmeden sevgilimden acısını çıkarırdım bu huyumu hiç sevmiyorum..![]()
bu kıza dikkat et canım hiç iyi niyetli gelmedi bana altından başka şeyler çıkabilir bence tepkini koy ona birşekilde alınsın istedini yapsın sevgilinide söle rahatsız olduğunu
okadar haklısınız ki kızmakta. ama bunu sevgilinize ve kuzenine belli etmeyin derim. hemen savunmaya geçerler sevgiliniz saçmalama o benim kardeşim ne alakası var diye başlayan cümleler kuracak kuzenide ondan önce ben vardım biz kardeşiz diye devam edecek ve eminim sizi daha çok sinirlendirecek davranışlarda bulunacak. kuzen mutlaka kardeşi gibi gördüğünden öyle samimi yazılar yazıyordur ama sizin varlığınızdan haberdarsa daha dikkatli olması lazım sonuçta oda bir bayan hemcinslerinin böyle konularda ne kadar hassas olabileceğini düşünmesi lazım. siz çok sivrilmeden kendi varlığınızı belli edin bence o geri adım atacaktır
kalbinden geçeni allah bilir tabi belki masumca yapıyor belkide bi amacı var belli olmaz. siz sevgilinizden eminseniz çok zor olacak ama görmemeye çalışın onuda allaha havale edin sonuçta allah niyetini bildiği için aynısını ona yaşatacaktır diye düşünüyorum. çok ileri giderse mutlaka müdahale edin tabi herkesin haddini bilmesi lazım. uzaktan ilişki yürütmek zor olsa gerek.
belki saçma gelir size..ben bile kendime kızıyorum ara ara dayanamadım paylaşmak istedim sizlerle..
sevgilimin kuzeni var kendisinden 1 yaş küçük teyzesinin kızı. eskiden çok samimilerdi kardeş gibi severdi sevgilim o yüzden de bi sevgilisini kabul etmedi kızdı ve bu kızda tavır aldı erkek arkadaşıma aralarından su sızmazken hiç konuşmuyo hiç görüşmüyo hatta telefonlarını değiştirip yeni nosunu vermiyordu bile.neyse gel gelelim kız sevgilisinden ayrıldı o arada benim sevgilim askere gitti yeniden depreşiverdi sevgisi kabardı kızın.daha bu haftanın başında askerden döndü erkek arkadaşım ayrı şehirlerde olduğumuzdan n ilk benim yanıma geldi sonra ailesinin yanına gitti.her neyse işte.benim sevgilim olduğu halde ben malum siteye yok kavuşmamıza saatler kaldı yok sonunda kavuştuk tarzı şeyler yazmazken o sürekli yazdı.gelmesine yakında sürekli yeter artık gel sana neler neler yapcamda falanda filan işte gıcık gıcık şeyler. bende haliyle uyuz oluyorum.sen bi adam için önce sat kuzenini sonra da kıymete binsin sevgini abart ne gerek var bu kadar yakın olmasına benimde kuzenlerim var ama böyle davranmam gerekmiyo özellikle kız arkadaşını biliyosam onu düşünerek hareket ederim.başka kuzenleride var ama sadece bu kızın hareketleri göze batıyo.hayır yani kendimi kötü hissediyorum kardeş gibiler diye ama yine de gıcık olmadan da duramıyorum.biraz uzun oldu ama lütfen bi akıl verin bana.
![]()
bu kuzeni kaç yasında canım... ufaksa inadına yapodur:)
25 yaşında..ben ve erkek arkadaşım 26 yaşındayız..
bazı teyzekızlarında var anormallik benım eşimin teyze kızını brıyle tanıştırdılar kız benden 2 yaş küçk tanıştırdıkları kişiyi beğenmemiş ve açıklamasıda şuydu eşim için ona hiç benzemıyordu(yanı çocuk benım eşime benzemıyormuş )
e yuh affedersin bacım o ne biçim açıklama.ya bir hadsizlik almış çoğu insanı aklım ermiyor.ya bir edep diye birşey var düşünüp laf etmek diye bir saygı var..vallaha yaşları 25-30 olmuş böyle saçma salak hareketlerle gerçekten sevdiğiyle eşiyle mutlu olmak isteyenlerin sinirlerini bozuyorlar mutsuz ediyorlarya bu da vebal arkadaş bence ayaklarını denk alsınlar.onlarında başına gelince görürüz hallerini terbiyesizler..ayy çok sinirlendim kızlar ne olur kusura bakmayın..benimde sevgilim var 25 yaşındayız ikimizde böyle şeyleri duyunca tepem atıyor:44:
evet ciddi düşünüyoruz..aynen ben kendi açımdan düşünüyorum benimde kuzenlerim var asker yollarını şafak sayarak beklemedim ya bu onu sevmiyorum anlamına mı gelir yoo gayette severim kuzenlerimi ama kuzen gibi yani abartıya gerek yok hele hayatında biri varsa daha çok dikkat ederim hareketlerime..Arkadaşım 1 yıllık evli ve her defasında eşinin teyze kızından şikayetçi. Resmen kıskanıyor. Ben her defasında saçmalama öle bişi yoktur dememe rağmen kızı ikna edemedim. Senin konunu da okudum dedim ne oluo bu teyze kızlarına
yada kuzenlere
. Çok saçma, içinde kötü niyet olmasa bile, kendini senin yerine koymalı. Aynı durumda olsa ne hissederdi acaba. Anlamsız geliyor bu kuzen ilgi alakaları (aşırı sırnaşıklığı babında) bana. Benimde kuzenlerim var fakat ayda yılda bi görüşürüz. Face açık olsak bile arada selamlaşırız. Sevgilinle ilişkiniz hangi boyutta (söz,nişan) anlamında sordum. Ciddi bir ilişkim var diyorsan eğer arkadaşım, erkek arkadaşınla konuş, kuzeninin bu yakınlığından rahatsız olduğunu belirt. Kızın sana olan tavırları nasıl onu pek anlamadım ama fazlada kıskanma belkide kötü niyeti yoktur (umarım) .
![]()
bazı teyzekızlarında var anormallik benım eşimin teyze kızını brıyle tanıştırdılar kız benden 2 yaş küçk tanıştırdıkları kişiyi beğenmemiş ve açıklamasıda şuydu eşim için ona hiç benzemıyordu(yanı çocuk benım eşime benzemıyormuş )