sevgilimin maddi yetersizliği

İşte ne güzel söylediniz. Hayatına dokunmayacak yazılar, tavsiyeler. Dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz. Bakın mesela konu sahibi hesabını kapatıp gitti, muhtemelen de sevgilisinden ayrılacak ileride. Şimdi burada linç edenler, eleştirenlerin eline ne geçti? Aklı başına mı geldi konu sahibinin, sanmam. Yani kısacası, kendi yorumumuzu yapalım ama kimseyi eleştirmeden, kendi doğrumuzu dikte etmeden yapalım.

Maddi menfaat olsun diye sevgili olsun demiyorum ben bu bir kriter olabilir diyorum istediği ozelliklerden biri sadece

Buna kesinlikle katılıyorum ben genel konuşmuştum zaten yani parası olsun gibi bir kriter varsa da bu en fazla bir tık üstü olabilir. Bir kızın kendinden çok çok üst seviyede biriyle olması çok çok zor

Tabii ki olabilir. Ama bu yaşta yanılabilir kriterlerin olmazsa olmazına ekleyince.
Sevdiklerinize katikiyorum sadece bu bir kriter olabilir demiştim. Burada çok büyük şeyler istemek mantıksız olur zaten. Çalışmayan öğrenci biri en fazla bir tık daha kendinden iyi birini istemesi mantıklıdır bence. Kızın tatile götürme beklentisi fazlaydı ama bir kafeye filan olsun gidelim fazla değildi bu olabilir ancak

Çok üst birini beklemek mantıksız olur zaten kendinden en fazla bir üst bir insanı beklemek mantıklı olur yoksa zaten konudaki kızın o tatile giden oğlan gibi bir sevgilisi olsa ona ayak uydurabileceğini sanmıyorum.

Sırf parası var diye kimseyle birlikte olun demiyorum asla bu beklentilerden biri olabilir diyorum. Ayrıca çok parası olan birini istemesi mantıksız olur konu sahibi ancak kafeye vs götürebilecek birini istemesi mantıklı olur

Zengin adamlar salak değil, senin onunla ne için beraber olduğunu anlarlar. Adamlar salak olsa o kadar parayı yığar ve elinde tutabilir mi? Sonra ona göre davrandıklarında ağlamayacaksanız buyurun.

Ben ilçede okudum , eğitim fakültesi ilçede idi . Okulun bahçesinde sosyallesirdik ve çok mutluyduk. Belki de sosyal medya olmaması faydasıydi. Tüm arkadaşların duru aynıydı küçük şeylerden mutlu olurduk :) kimsenin de aklıma gelmezdi zengin biri denk getireyim parasını yiyeyim diye

Fikir eleştiriliyor, kişiler değil. Dikte edip etmemesi, üslup sorunları kurallar dahilinde yorumcuyu ilgilendirir. Başka bir mevzu. Herkesin kendi iradesi var, ne tarz bir yer bilerek sormuştur, içinden beğendiğini alır beğenmediğini almaz.

Yani olabilir ama kendi de gidemiyormuş zaten güya. Hep karşıdaki mi ödeyecek bu durumda.
Hem şimdi bilindik bir kahve zincirlerinden birine gitsen kahve 20-25 olsun hadi.
Git al otur kalk diyen de olmaz.
Onun için bana tatili geçtim kafe bile yok diyerek kendini haklı çıkarmak istiyor gibi geldi.
Aa tatil yapamıyorum diyen birinin kafeye bile gitmese neler diyeceğini tahmin edemiyorum çünkü

Ya umarim linç yemem bu durumdan dolayi ama sana bir arkadasimi ornek vereyim en onemli kriteri maddiyatti parasi olmayan birini hiç yanina yaklastirmadi. Kendisi de cok bakimli guzel dikkat ceken biri kucuk yastan itibaren estetik dolgu vs hep yaptirmis su an cok zengin bir sevgilisi var el ustunde de tutuyor yatta tatildeler sürekli . Kizin egitimi vs vasat ama kucuk yastan beri hayali buydu bunun icin ugrasti hep dis gorunusu icin ugrasip emek verdi yani boyle bisey istiyorsan bastan sadece bu kiz gibi zenginlere sans vermen gerek, keske Boyle olmasa ama bu fiyatlarda Tatil normal insanlar icin luks ogrenci icin super luks bir olay

Erkekleri 4 gruba ayırabiliriz:

1- Zengin ama aklı havada
2- Zengin ve aklı başında
3- Fakir ama aklı havada
4- Fakir ve aklı başında

Zengin ama haklı havada bir erkek, sizinle güzelliğiniz için birliktedir. Sıkılınca ya da siz yaşlanınca hamile kalıp vücudunuz değişince vs. daha güzel ve genç olanlara koşacaktır.

Zengin ve aklı başında bir erkek, güzellikten başka şeyler arar. İyi huy ve denklik. Bu maaş değil sadece, kültürel, aile vs. denkliği. Atıyorum siz kasiyersiniz ama çok güzelsiniz, adam akademisyen. Pek evlenmek isteyeceğini sanmıyorum.

Fakir ama aklı havada. Eh bununla işiniz olmasın zaten.

Fakir ve aklı başında. İşi varsa, sizin de denk bir işiniz varsa, iki maaş yuvarlanır gidersiniz.

Seçim sizin kızlar.

Orta direk öldü ya zenginsin ya fakir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…