- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi honeysuffer
-
Sadece cinsel değil, daha başka beklentileri de olabilir. Kendi ile eşit görmeyebilir seni, mesela kendi kadınlarla muhabbet edebilir ama sen yaparsan sıkıntı çıkarabilir .Adamların da cinsel beklentileri olabilir o zaman öyle değil mi? Karşılıklı menfaatler konuşur.
Kendi paranızı kazanıp mabadınıza don alın tatillere kendiniz çıkacak ayara gelin de el oğullarından da öyle beklentiye girin.olabilir ama konu sahibi artık sıkılmış kendine bunu yapmayıp ayrılmalı kendini kötü hissetmemleli
Maddi beklenti karşılığında erkeklerle birlikte olmayı tavsiye etmek bırakın ahlaki değerleri Türk Ceza Kanunu kapsamında suçtur. Kaldı ki genç kızlara bul bir zengin adam, maddi ihtiyaçların karşılğında sevgili ol diye akıl veren birine tepki koymak için çok ahlaklı olmaya gerek yok insan olmak yetiyor. Kızlara hayatta istediklerine ulaşmak için eğitim almayı , işe girip kendi emeği ile kazanmayı tavsiye etmek yerine üstelik bunları küçümseyerek zengin erkeklerin yatağını göstermek ne kadar ahlaki orası ayrı tartışılır tabi.Peki bu düşünceye tam olarak ne hakla kızıyorsunuz? Sizin ahlaki değerlerinize uygun olmadığı için mi? Siz kimsiniz de kendi ahlaki değerlerinize diğer insanların uymasını bekliyor, uymadıklarında da eleştirme hakkı görüyorsunuz? Siz ahlak bekçisi misiniz? Bu düşünceye buradan iki satır yazıp kızarak, ahlaki üstünlüğünüzü mü kanıtladınız?
Parası olmasa da isteyen çok erkek var. Kaldı ki evet isteyebilir kız istemiyorsa ayrılırlar olur biter zorlamamaliAdamların da cinsel beklentileri olabilir o zaman öyle değil mi? Karşılıklı menfaatler konuşur.
Benim kimseden öyle bir beklentim olmaz en fazla çiçek filan beklerim ama başka birinin sevgilisinden öyle bir beklentisi olabilir. Bu kötü bir şey değil. Onu anlamaya çalışıyorum. Böyle bir şey yoksa karşı taraf karşılayamiyorsa ayrılmalı kriterlerini karşılayan biriyle sevgili olmaliKendi paranızı kazanıp mabadınıza don alın tatillere kendiniz çıkacak ayara gelin de el oğullarından da öyle beklentiye girin.
Konu sahibi 23 yaşında cafelere gidemiyoruz diyor. Yahu 23 yaşında eli ekmek tutmalı. İnsan hiç olmadı bölümüyle alakalı bir iş bile yoksa, girer satış danışmanlığı, kasiyerlik yapar ekmeğini çıkarır.
He yani para karşılığı seks yapmayı normal karşılıyorsunuz... şahane...Parası olmasa da isteyen çok erkek var. Kaldı ki evet isteyebilir kız istemiyorsa ayrılırlar olur biter zorlamamali
2 öğrencinin harçlıklarını birleştirip sinemaya gitmesini yiyecekleri cips mısırı da marketten alıp gizlice gülerek sinemaya sokmayı.bir bankta çekirdek yemeyi elinde simit yiye yiye kızılayda dolaşmayı haftasonları markette reyon görevlisi falan olarak para kazanmanın gururunu vs yaşamadıysanız tabi ki bilmezsiniz.o yaşayanlar var ya şimdi o kadar kariyerli kişiler ki.o günleri de gülerek mutlulukla anlatıyorlar.geçmişleri tertemiz yaşıtları sevgililerle dolu.elin paralı arabası var diye katlanılan ne idüğü belirsiz herifleriyle değil.ha kız da varlıklıdır arabalı paralı adamla sevgilidir o ayrı konu.Parası olmasa da isteyen çok erkek var. Kaldı ki evet isteyebilir kız istemiyorsa ayrılırlar olur biter zorlamamali
Yahu işte onu anlatıyoruz. Karşıdakinden öyle bir kriteri bekliyorsa o zaman kendisi de o kriteri sağlayacak. Sizin dediğiniz mantıkla eli yüzü düzgün olmayan, gerçekten hiç göze hitap etmeyen biri Brad Pitt kriterinde bir yakışıklılık bekleyebilir o zaman sevgilisinden. Bunu sağlamıyor diye ayrılsın ee sonra bulacak mı bakalım beklediği kadar yakışıklı birini? Hayatın olağan akışı denilen bir şey var. Dış görünüşte de böyle, maddi durumda da böyle. Davul bile dengi dengine.Benim kimseden öyle bir beklentim olmaz en fazla çiçek filan beklerim ama başka birinin sevgilisinden öyle bir beklentisi olabilir. Bu kötü bir şey değil. Onu anlamaya çalışıyorum. Böyle bir şey yoksa karşı taraf karşılayamiyorsa ayrılmalı kriterlerini karşılayan biriyle sevgili olmali
yahu siz para kazanin da onu gezdirin mesele beraber farklı seyler yapmaksa. Neden o sizi gezdiriyorki.asıl bahsetmeye çalıştığım şey bana ev araba alınması değildi zaten, bir cafeye dahi gitmekte zorlandıgınız hep evde oturdugunuz bi iliski dusunun. bu da zamanla iliskiye zarar verdi ve monotonlastık yakındıgım sey iliski icerisinde sosyal olamamaktı, sevgilimin beni parasıyla sosyal bir yapması degil tabii ki beraber yapmak istiyorum her seyi fakat durum bu ayrılmak istemiyorum kesinlikle fakat bazılarınız beni gold digger olmakla sucluyor kadının en buyuk dusmani da kadın gercekten.
Hayır ne diyorsunuz ya herkesin beklentisi olabilir diyorum. Böyle bir şey asla demedikHe yani para karşılığı seks yapmayı normal karşılıyorsunuz... şahane...
Yanıt veriyorum; biz safızHiçbir resmiyet yokken maddi anlamda nasıl bir şey bekliyorsunuz. Yeni nesil mi çok akıllı biz mi çok saftık acaba. Ben nişanlı iken dahi nişanlımın benim için maddi bir zorluk altına girmesini istemezdim. Sevgilinizin dünyaları ayağınıza sermesini bekliyorsunuz. Kolaysa siz serin. O da öğrenci sizde. Neden o böyle bir zorluga girmeli.
Onu demeye getirdiniz ama. Kızların maddi beklentisi erkeklerin cinsellik beklentisi olabilir, iki taraf da kabul ediyorsa sorun olmaz dediniz. Bu ne demek?Hayır ne diyorsunuz ya herkesin beklentisi olabilir diyorum. Böyle bir şey asla demedik
yine herkes kızmış kadınların maddi standartları olması niye bu kadar kizdiriciysa.
aynen öyle.sevgili bir iki tık iyi maddiyata sahip diyelim.güzel bir yere yemeğe götürecek.e oraya uygun giyim kuşam ayakkabı çanta lazım kıza da.bunlarıda mı adam alacak?Oturdugun yerden standart olmuyor ki ama illa ust zengin olmasina gerek yok maddi olarak kendinden daha iyi bir erkek isteyebilir ve birlikte olabilir kadinlar ama bu da hepten beş kuruşsuz geziyorken de olmaz sanirim.
İşin duygusal kismini cikartiyorum. Cebinde kafeye gitmeye parasi olmayan biri ne kadar iyi giyiniyordur, kendine ne kadar iyi bakabiliyorudur, spor beslenme filan?
Adam gelip ustunu başini giydirip kuafore yollayip, kişisel malzemelerini alip baştan yaratmakla niye ugraşsin yani. Bu adamlarin hiç standartlari yok, yeter ki kadin olsun dedigini mi saniyorsunuz?
Ama sugar daddy olmaz onlar yaşlı oluyor hem genç hem yakışıklı hem zengin olmalı. Can yaman tarzı holding patronu falan. Peki sen ne sunuyorsun bu insana? Sen jartiyerli tuba büyüküstün müsün (yeni zeytin ağacı dizisini izledim:))Bunun için size tavsiyem SUGAR DADY bulmanız. Çok rahat edersiniz
Ben değil konu sahibi dimiAma sugar daddy olmaz onlar yaşlı oluyor hem genç hem yakışıklı hem zengin olmalı. Can yaman tarzı holding patronu falan. Peki sen ne sunuyorsun bu insana? Sen jartiyerli tuba büyüküstün müsüm (yeni zeytin ağacı dizisi izledim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?