Ben zaten karşılık beklemiyorum,onun yapısında yok böyle şeyler... benim beklediğim daha içten cümlelerdi... bir kuru teşekkür ederim değil...
Bakın "yapısında yok" diyorsunuz...
Yapısında bu denli incelik olmayan birinin teşekkürü en fazla o denli içten olur...
Üstelik duyguları belki sabah akşam aşkını ilan eden beylerden daha yoğun ama o böyle ifade ediyor kendini demek ki... Ortada üzülecek bir durum yok, üstelik siz jestlerinize devam ederseniz o da başka konularda beklenti çıtanızı yükseltecektir emin olun... sengözlerimebaksanab
Canım ben de aynı şeyleri yaşıyorum şimdi.
İnsan uzakta olunca gerçekten daha duygusal oluyor, ama bence erkeklerin de bunu düşünmesi lazım.
Bak sen ne güzel mektup yazmışsın.
Keşke o da sana bir kart atsa, iki satır bir şey yazsa değil mi?
Ya da ne bileyim kredi kartıyla dünyanın her yerinden çiçek falan gönderebiliyorsun
İStedikten sonra gönül almak çok kolay
Yapmıyorlar işte, bir de yapmadıklarını bırak, senin emek harcadığın şeylere bile teşekkür ederim deyip geçiştiriveriyorlar.
Ben de çok sıkılıyorum bu duruma, yazdıklarını okurken bir an bunu ben mi yazdım acaba falan diye düşündüm :)
Eğer diğer konularda aranızda bir sorun yoksa bunu da boş vereceksin; çünkü daha o kadar ince fikirli bir erkek yok dünya üzerinde.
Biliyorum hiç kolay değil, insan aklına geldikçe sinir oluyor, üzülüyor
ama gerçekten çaresi yok ve inan sen üzülürken onun ruhu bile duymuyor.
Sen iyiyim aşkım deyince sesinin kötü olduğunu onu üzmemek için öyle söylediğini anlayacak kapasitede değil erkek milletinin beyni.
Hiç iyi değili gerizekalı, burda kendimi çok yalnız hissediyorum anlıyor musun, şeklinde cevap vermek lazım :)
Ay ben de amma dertlenmişim :)
yanına gelmeden önce ona çivi yazısıyla bir tablet yaz. yine "teşekkür ederim." derse, kafasında kır. gıcık bunlar gıcık, hep diyorum inanmıyosunuz. :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?