Sevgilimin mektubuma verdiği tepkicik...

concordia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
198
0
96
Fransa
Kızlar ben erkek arkadaşıma çok bozuldum,içerledim,o yüzden buraya dökmek istedim içimi...

Ben 7 aydır yurt dışındayım,okuyorum,10 aylığına geldim,3 ay sonra döneceğim. Her neyse sonuç olarak erkek arkadaşımla 7 aydır ayrıyız. Çok özledik birbirimizi. Sevgimiz ve ilişkimizle ilgili bi problem yaşamadık. Benim bozulduğum konu ise şu :

Ben onu çok özlediğim için oturup mektup yazdım ve yolladım. Bugun geçmiş eline. Msnde konusurken şöyle dedi : '' mektubun geldi aşkım,teşekkür ederim''... Bu mudur yani ? Ben birşey demedim tabii. Bozuntuya vermedim. Gülen surat koydum sevindim gitmesine dedim. Sonra başka bi konu açtı,kapandı gitti yani konu.

Ben o kadar duygulanmışım,oturup yazmışım,zaten özlemişim 7 aydır görüşmedik,onun söyleyeceği tek şey teşekkür ederim olsun. Ben iyilik mi yaptım sanki de teşekkür ediyor. Çok içerledim ya. ınsan bi aşkım ne kadar güzel yazmışsın,çok beğendim,çok duygulandım,çok sevindim böyle bi sürpriz yapmana falan demez mi yaa ???

Bilmiyorum,ben böyle uzaklarda tek başıma mücadele vermekten biraz duygusallaşmış olabilirim... ama çok üzüldüm böyle davranmasına. Oysa ki içimden ona daha neler neler yazmak geliyordu. Dönene kadar bir sürü yazmayı planlamıştım. Ama bu davranışından sonra hevesim kalmadı. Yolladığıma bile pişman oldum sanki. Sanki sıradan bişeymiş gibi teşekkür ederim diyor. Ben mi abartıyorum anlamadım yani. 2 yılı geçiyor çıkıyoruz. Böyle mektubu hiç sallamamış hiç sevinmemiş gibime geldi. Oysa ki ben ne hevesle yazmıştım (((

canım ilk yorum yazayım sizeee
şimdi mektupmu kaldıkiii işde yazmışın ama sıradan gelmiş sevgilinizee
msn konuşmak mesaj yazmak
mektupda daha hızlı ve güzel geliyor genclereee
ah keşke eskilerdeki gibi yazmak olsaydıkkk ama olmuyor:asigim:
canım şimdi siz ii yapmışınız ama sevgiliniz es gecmiş mektubunuza önem vermiş sizde bu mektup olayını unutun bi daha yazmayın sevgilinizee olurmuu

Siz suçlu değil bilakis duygularını ifade etmeyi bilen sevgidolu bir genç kızsınız... Lakin nasıl herkesin yemesi, içmesi, oturup kalkması farklıysa duygularını ifade edişi ve tepkileri de farklı oluyor.
O sevginizden emin olduğu için sizin bu emeğinizi, güzelliğinizi "ekstra" bir zahmet olarak görmemiş, kaldı ki öyle düşünseydi bile hislerini sizin kadar candan ifade edemeyebilir...
İlişkilerde kendi yaptığınız güzelliği karşıdan beklerseniz bu önce hayalkırıklığı, sonra pişmanlığa dönüşür ve en nihayetinde ayrılık çanları çalar. Bırakın o sizi kendi bildiğince sevsin siz de onu kendinizce... Ortak paydada buluştuğunuz ve ciddi fikir ayrılıkları olmadığı sürece ilişkinizi gölgelemeyin...
Hatta düşündüğünüz gibi mektuplar yazmaya devam edin, ona sevgisini ifade etmeyi siz öğretin... Nice insanlar sevgilisinden "öğreniyor sevmeyi"... Varsın başlarda tepkisiz olsun, bakarsınız bir gün ondan gelir beklediğiniz incelik... Gelmiyor mu? O da böyle seviyor demek ki... Mutluluklar... yerimseniben

Ben zaten karşılık beklemiyorum,onun yapısında yok böyle şeyler... benim beklediğim daha içten cümlelerdi... bir kuru teşekkür ederim değil...

:S

yok ben de olsam ben de beklerim en azından
-guzeldii desin..

belki cvp yazacaktr ondan öyle geciştirmiştir cnm

Ben zaten karşılık beklemiyorum,onun yapısında yok böyle şeyler... benim beklediğim daha içten cümlelerdi... bir kuru teşekkür ederim değil...

Bakın "yapısında yok" diyorsunuz...
Yapısında bu denli incelik olmayan birinin teşekkürü en fazla o denli içten olur...
Üstelik duyguları belki sabah akşam aşkını ilan eden beylerden daha yoğun ama o böyle ifade ediyor kendini demek ki... Ortada üzülecek bir durum yok, üstelik siz jestlerinize devam ederseniz o da başka konularda beklenti çıtanızı yükseltecektir emin olun... sengözlerimebaksanab

Bazı erkekler bizim gibi ince düşünemiyorlar maalesef . Bazıları da çok ince oluyormuş ( ben onlardan birine hiiiiiiç denk gelmedim . Ne babam , ne abim , ne kuzenlerim , ne eşim yooooooookkk ) sempatiksalakcinni

Sıkmayın canınızı , algılama biçimleri farklı kaydirigubbakcemile2

Canım ben de aynı şeyleri yaşıyorum şimdi.
ınsan uzakta olunca gerçekten daha duygusal oluyor, ama bence erkeklerin de bunu düşünmesi lazım.
Bak sen ne güzel mektup yazmışsın.
Keşke o da sana bir kart atsa, iki satır bir şey yazsa değil mi?
Ya da ne bileyim kredi kartıyla dünyanın her yerinden çiçek falan gönderebiliyorsun
ıStedikten sonra gönül almak çok kolay
Yapmıyorlar işte, bir de yapmadıklarını bırak, senin emek harcadığın şeylere bile teşekkür ederim deyip geçiştiriveriyorlar.
Ben de çok sıkılıyorum bu duruma, yazdıklarını okurken bir an bunu ben mi yazdım acaba falan diye düşündüm :)
Eğer diğer konularda aranızda bir sorun yoksa bunu da boş vereceksin; çünkü daha o kadar ince fikirli bir erkek yok dünya üzerinde.
Biliyorum hiç kolay değil, insan aklına geldikçe sinir oluyor, üzülüyor
ama gerçekten çaresi yok ve inan sen üzülürken onun ruhu bile duymuyor.
Sen iyiyim aşkım deyince sesinin kötü olduğunu onu üzmemek için öyle söylediğini anlayacak kapasitede değil erkek milletinin beyni.
Hiç iyi değili gerizekalı, burda kendimi çok yalnız hissediyorum anlıyor musun, şeklinde cevap vermek lazım :)
Ay ben de amma dertlenmişim :)

Canım keşke öyle olsa
mafoldumben

Hatta bazen olay ters tepiyor.
Biz bayanlar böyle düşünerek jest yaptıkça doğal olarak karşı tarafında yapmasını bekliyoruz ve onalrdan bir karşılık gelmeyince ben bu kadar emek veriyorum adama bak diye iyice deliriyoruz sositososito

aynilarini yasadim canim.. ve bir daha mektup yazmak mi? asla ve asla!!
ki ben oyle gecistirtmedim de ne dusunuyorsun sanki mektip almamis gibi davraniyorsun dedim
tesekkur ederim cok icten yazmissin dedi..
e dedim bir cevabi olcak mi bunun?
belki olur dedi..
aradan 5 ay gecti cevap mevap yok tabi..
e kendi bilir bundan sonra onun da benden alacagi en fazla bir kuru tesekkur olur.

pamuk_helva'cım valla adresim yok diyorsun da yapmak isteyen adresini sorar öğrenir yollar bir şekilde... yapmak istemiyorlar mı yapamıyorlar mı bilmiyorum... duyguları bize göre daha düz yaşıyorlar sanırım... ama ne bileyim yaa yine de içime sinmiyo.... 3-5 günlük sevgilim olsa yapmacık buldu inanmadı dicem. ama 3 seneye yakındır çıkıyoruz. yorum yapamıyorum cidden. neden bi çok sevindim demez insan??? ......

nescum haklısın valla yüzlerine vurmak lazım :))) söylemeyi düşündüm ama hem yapmış hem de karşılık bekliyo konumuna düşmek istemedim... karşılık beklemediğim halde... bu akşam konuştuk,biraz soğuk gibiydim. belki anlamıştır dicem de kendim bile inanmadım...

valla ne demişler şirin dünyanın en çirkin kızlarından biriymiş ama ferhat onun için dağları delmiş
yapcak olan adam yapıyor, gayet de herşeyin farkındalar bence ayak yapıyorlar benim yapımda yok flnda filan
ne arkadaşlarım oldu ortalıkta artist artist ben sevemem diye dolandılar an geldi sevgililerine kuzu olup bi havlamadıkları kaldı köpek gibi
isteyene bahane çoooook
haklısın bence arkadaşım insana koyar yani bundan sonra sen de o bişi yaptığında bi kuru teşekkür et bakalım noluo

Öyle yapıcam Doc. Sana kart atıcam demişti. Eğer birgün bir tarafını kaldırıp da atarsa ben de öyle yapacağım ona :)))

yanına gelmeden önce ona çivi yazısıyla bir tablet yaz. yine "teşekkür ederim." derse, kafasında kır. gıcık bunlar gıcık, hep diyorum inanmıyosunuz. :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…