- 30 Kasım 2007
- 491
- 54
- 318
- Konu Sahibi MissLavinia
-
Evet cidden bu konu yüzünden yuvalar yıkılıyor farkındayım o yüzden bu kadar düşünüyorum. Ama o benim kadar düşünmüyor. Herşeye halledilir gözüyle bakıyor. Dayısının koca bi fabrikası bi de mağazası var baya büyük. Orda çalışıyor. Dayısıyla arası çok iyi anne tarafından varlıklılar biraz.
Dayısı annesi falan ne zaman istiyoruz kızı evlenin falan diyor ben anlamadım bu çocuk asgari ücretle bize nasıl bakıcak kaldıki ben daha atanmadan evlenmem.
Farklı şehirlerdeyiz o beni görmeye geliyor. Uzak ilişki ama yürütebiliyoruz o konuda sıkıntı yok dediğiniz gibi biraz kolaycı...Hangi şehirdesiniz ?
O işini değiştirmeden sende atanmadan evlenme.
Bellki kolaycı
Aslında ben sormamıştım maaşını falan. Geçen konu açılınca sordum asgari ücretmiş, ben de sinirlendim bu niye bu kadar rahat davranıyo diye. Hayat şartları çok zor malum..Asgari ücret aldigina emin misin peki ?
Kesinlikle ben de bundan korkuyorum ama dayısı da evlen diyormuş çok yakınlar o bişey olmayacağına mutlu olacağımıza çok eminMaddiyatla ilgili konulardan her zaman nefret etmisimdir lakin paraya yasadigimiz surece ihtiyac duyuyoruz cunku bir tek hava bedava. Ne fazla olsun ne az, ama akrabasinin yaninda calistigini soylemissiniz. Bence bu buyuk problem. Aileyle iş katiyen olmaz diye dusunuyorum, ana-baba dahil. Işler bir bozulursa tam bozuluyor o zaman ve tekrar o zaman hem işinden hem de akraba iliskisinde sorun olmus oluyor. Bence bunu bir hatirlatin eş adayiniza.
Aslında çalışkan biri uzun zamandır babasından para almıyomuş bu devirde işe girmediği sürece erkekler baba parası yer genelde ama bu öyle değil. Sadece işim hazır neden iş arayımki diye düşünüyor. Yani ilerde kendi de ticaret yapcakmış daha iyi olcakmış..Adamin isi önemli degil onemli olan caliskan olmasi demeye gelmistim.
Ama caliskan degil sanırım.
Aslında ben sormamıştım maaşını falan. Geçen konu açılınca sordum asgari ücretmiş, ben de sinirlendim bu niye bu kadar rahat davranıyo diye. Hayat şartları çok zor malum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?