Sevgilimin Mesleği

7 aylik iliskide evlenenler yok mu ? var.. Mutlu olanlar da var..

Ama siz daha evlenmeden gecim skintisi cekeceginizi gorurken, bunu goze alip evlenirseniz, korktugunuzun basiniza geldigini goreceksiniz. Evlilik sadece opusup, sevismekten ibaret degil. Yapamadiklarinizi gordukce annemi dinleseydim deske diye dusundugunuz zamanlar cok olacak. Hic acele etmeyin derim. Biraz sevgilinizin size kendini ispatlamasina firsat verin.

bırak çalışsın deneyim sahibi olur bir 2-3 yıl çalıştıktan sonrasen aklına grip daha cazip işlere yönetilirsin. şimdi artık direk mezunlara deneyimsiz ise iş imkanı yok keşke benmde asgari ücretle ble olsa çalışıp deneym kazanablcğim br dayım olsaydı .

İşte bende evliliğin bunlardan ibaret olmadığını bildiğim için kafama takıyorum. Acele etmiyorum daha en az 1-2 senemiz var evlenmek için, ben de oluruna bırakıp neler yapacağını görmek istiyorum ama kendimi üzüyorum ya bu kadar iyi bi insanı maddiyat yüzünden kaybetmek bırakmak istemiyorum..

Peki ya o 2-3 yıl içerisinde evlenirsek ve orda devam etmek isterse sıkıntı yaşarız diye korkularım var. Birde deneyim kendi mesleğiyle ilgili birşeyler yapacak ise tabiki önemli, ama kendisi öyle mağaza ile ilgileniyor toptan mal satıyorlar fabrikadan getir götür yapıyorlar, deneyim kazanılcak bir iş değil yani..

olsun canım bakma öyle göründüğüne 1 yerde 1 sene yda 2 sene çaycılığı bile deneym olrk görüyor piyasdaki iş verenler

olsun canım bakma öyle göründüğüne 1 yerde 1 sene yda 2 sene çaycılığı bile deneym olrk görüyor piyasdaki iş verenler
Doğru aslında özelde çalışacaksa deneyimin her türlüsü geçerli olur.. İnşallah bir düzene oturtur herşeyi de sandığımdan daha güzel bir hayatımız olur, hakkımızda hayırlısı :)

Evlilikte maddiyat çok çok önemli bana göre. Siz evliliği düşünmediğiniz halde o fikri nasıl empoze ettiyse aynı şeyi siz de ona yapacaksınız. Destek, gaz ne gerekiyorsa yapın kesinlikle

en uzun ilişkin 7 ay mı :) 7 ay evlilik düşünmek için kısa bir süre değil mi??

Bak canım ben 10 yıl birliktelikten sonra evlendim.
Çalışmadı çalıştığı keyfine göre yer oldu sonra ayrılmak istedim evlilik evlilik diyosun işin yok gücün yok 1 gafta sonra işe girdi iyi bi yerde 2011 yılında çıplak maaşı 2000 liraydı. Bende hem okudum hem çalıştım ki ailemin durumu çok çok iyiydi. o çıkınca bende gül gibi işimi bırakıp iş kurduk ozaman 2500 lira maaş alıyodum kışın aldığım prim 1000 dolar yazın 2000i geçiyodu.
1 yıl sonra çıkartıldı işten çünkü hep savsakladı işi . İş kurduk orada da çalışmadı . Neredeyse 3 yıl olucak evleneneli hep abuk sabuk işler yapıyo.
nerede makara adam orada.

Çalışmayan adamdan daha doğrusu daha iyisi çabalamayan adamdan hayır gelmiyo

Üzüldüm senin adına canım ya umarım eşiniz kendine çeki düzen verir.
Sevgilim biraz rahat bi insan ama çalışmayan biri değil galiba konuyu açarken biraz yanlış tanıttım kendisi ticaret yapmak isteyen ve kpss dgs gibi sinavlari yapamayacağını düşünen biri

Benim iki yakın arkadaşım var ikisinin de sevgilisi Dgs ile mühendisliğe geçiş yaptı okuyolar. Ben de azim etsin onlar gibi okusun bir meslek edinsin istiyorum onu bu yüzden bırakmak istemiyorum

Yanı maddı durumu el vermyrdur belkı uc sene daha ogrencılık klay degıl o yastakı bı erkegın aıleden para ıstemesı ben bu acıdan baktım snucta kım ıstemezkı ogrencılık gıbısımı var hemde snucta muhends olmak varsa ama alanı guzelmıs benm arkadasım harıta teknıkerı beledyede szlesmelı calısyr nerdeyse uc mılyr maas alıyr baksın ış bulsun bsuna mı okumus

zengin dayıya sırtını dayayan kişiye çok emektar diyemeyiz değil mi?
bence kendi hayatı için biraz daha çabalaması gerekir bir erkeğin.

ayrılın denmez de, bence geleceğe dair planlarını öğrenmeye çalışın.
kendini 5 yıl sonra nerede görüyormuş mesela.

en uzun ilişkin 7 ay mı :) 7 ay evlilik düşünmek için kısa bir süre değil mi??
Evet çünkü karşıma hep ne istediğini bilmeyen, beni aldatan terkeden üzen kıran hayatımı zehir eden dangolozlar çıktı malesef ve bu insan bana yaşadığım tüm hayal kırıklıklarını unutturdu :) Ve benim çevremde evlilik düşünen isteyen erkek arkadaşım yoktu bu devirde bu tip düşüncelere sahip adam bulmak çok zor. Evlilik düşünerek başladık ve bu ilişki bana güven veriyor benim tek sıkıntım konuda anlattığım şey :)

Evet o da bundan bahsetmişti yapabilirim falan diye. Ama neden yapmıyor anlamıyorum gir belediyeye al mis gibi maaşını dimi

Bende çabasını görmek istiyorum bi mesleğe sahip olsun istiyorum ama nolcak bakalım inşallah hayırlısı olur ...

Evet o da bundan bahsetmişti yapabilirim falan diye. Ama neden yapmıyor anlamıyorum gir belediyeye al mis gibi maaşını dimi

Tıcaret falan dyrsa gzu yukseklerde demek zengın olmak ıstyr galıba memur maasına tamah etmyrdıyecemde asgarı ucretle nasıl tıcaret yapacakmış hayal dunyasında yasıyr

önce sen bi işe gir

Tıcaret falan dyrsa gzu yukseklerde demek zengın olmak ıstyr galıba memur maasına tamah etmyrdıyecemde asgarı ucretle nasıl tıcaret yapacakmış hayal dunyasında yasıyr
İşte fabrika var ordan toptan mal gelicek bi dükkan açarım falan diyor. Ama ben ticarete güvenmiyorum bence düzenli bir meslek şart. Of be herşey bu kadar zor olmak zorunda mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…