Sevgilimin okul bitmeden evlenme isteği

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Erkek arkadaşım benden 5 yaş büyük, bense okuyorum 2.5 sene var bitmesine. İlişkimiz 1 yıl oldu. Kendisi meslek sahibi oldugu için son zamanlarda okulun bitmesine ne kadar kaldı gibi şeyler söylüyor. Okul bitmeden evlensek nasıl olur birlikte yaşamanın zamanı gelmedi mi dedi. Ailem asla müsade etmez ki bende istemem böyle bir şey. Zaten yeterince zor bi bölümde okuduğumu bu sorumluluğu erkenden almak istemediğimi söyledim. O da bozuldu biraz sonra hayırlısı olsun falan dedi, haksız mıyım kızlar? Bir de erkek arkadaşımın kalbini kırmadan nasıl söylerim ki, zaten hep okul bitince diye konuşuyorduk

Bende mezuniyetten 4 sene sonra evlendim. Toplamda 7 yıl(ara verdik bir dönem). sanırım şu an evlenmek için uygunum. yaş 33 :)

Okulun bitmeden sakın evlenme. Hamile kalırsın okul havaya gider. Bu arada birlikte yaşamak istiyor ve bence ilişkiye virmek istiyor. Böyle yaklaşımları olabilir. Dikkat et derim sana.

Okulun bitmeden sakın evlenme. Hamile kalırsın okul havaya gider. Bu arada birlikte yaşamak istiyor ve bence ilişkiye virmek istiyor. Böyle yaklaşımları olabilir. Dikkat et derim sana.
Ben onu yeterince tanıyorum zaten öyle küçük hesaplar yapacak biri değil hatta ben ondan daha çok istiyorum bunu öyle bir şey olsa çoktan olurdu :) teşekkürler yine de

O kendini kurtarmış iş güç sahibi 1 de ev dam aile olmak istiyor haklı fakat sende kendince haklısın ilerde neyin ne olacak bilemezsin meslek sahibi olursan belki zorlu zamanda çalışır eşine yardımcı olursun

Bi arkadasim son sene evlenmisti ve kazayla hamile kalmisti. Son senesi o kadar zor gecti ki.. biseylerin daha guzel, herkesin icine sinerek olmasi istediginizi soyleyin. Bi sure sonra size hak verir zaten :)

Son derece haklısın şu an evlenmek istememekte. Eğer sen de kendini hazır hissedersen ve işini ayarlayabilirsen okulunun son döneminde, mezuniyetine yakın bir aile tanışması ertesinde de aile içi söz yapılabilir. Sonrasında size hayatınızı kurmanız için zaman vermesi şartıyla tabii.

Çok haklısın, okulun bitsin önce. Etrafımda son sene falan evlenenler oldu, onlarda bile problem büyük...
Malesef yaşadığımız ülkede evli kadına iş verirken bile 2 kez düşünüyorlar. Hamile kalma, çocuğun olsa kim bakıcak vs özel hayatını taciz ediyor müdürler/patronlar...
Ama okul biter, işe girersin, kendini gösterirsin, sonra elleri mahkum susuyorlar, deneyimli başarılı çalışanı kaybetmek işlerine gelmediği için evlensen de 3 senede 2 çocuk yapsan da yerin sağlam oluyor.

1 yıllık daha ilişki.. daha tanımıyorsunuz bile yani enine boyuna.
Kaldı ki eğitim her şeyden önemlidir, hayat bu akıp gidiyor belki hayatınızdaki o insan değişecek ya da farklı yüzlerini göreceksiniz onun için önce mesleğinizi bi elinize alın gerisi zaten hallolur

Sen kendi hayatinla ilgili planlarini kendin yap.ki niyetin okul bitince evlilikmis
Onun sana ve hayatinla ilgili kararlara saygı duymasi gerekir o istiyor diye olmamali
Beraber yasama dusuncesi cinsellik istediği yönünde bir talepte olduğu izlenimi birakti bende

Daha 1 yıl olmuş..
5 yaş büyük siz 2. Siniftasiniz demekki o da 3 yıl önce mi mezun oldu?
Askerlik?
Bekar ve aile yanında okumak varken evlilik neden?
Yaşı niye geçiyor kaç yaşında?
Onun yaşı geçebilir sizin yaşınız daha gelmedi belki.. bencil olmasın..

1 yıllık daha ilişki.. daha tanımıyorsunuz bile yani enine boyuna.
Kaldı ki eğitim her şeyden önemlidir, hayat bu akıp gidiyor belki hayatınızdaki o insan değişecek ya da farklı yüzlerini göreceksiniz onun için önce mesleğinizi bi elinize alın gerisi zaten hallolur
Elbette ben de böyle düşünüyorum acelem yok :)

Back
X