Yazdıklarınızdan birşey dikkatimi çekti.. O ajandayı okuduktan sonra kendimi suçlu hissettim sanki o kız aramızda gibi hissettim, arkadaşınızın resmini bile kaldırmışsınız telefondan.
Ne dürüstsünüz, ne vicdanlı birisiniz. Aralarına girmiş gibi hissetmişsiniz kendinizi. Saygı duymuş, Söylememişsiniz bile sevgilinize okuduğunuzu, ne sabırlısınız. Takdir ettim sizi.
Sizinde,sevgilinizinde, o vefat eden bayan arkadaşında hiçbir suçu değil bu. Bu kadermiş.. Siz böyle yaralı bir insanın geçmişini bilerek ya tahammül edip bu konuyu sineye çekeceksiniz. kafanıza çok takıp acaba? Ya? Ama? Belkî? de derseniz üzülürsünüz..
Benim kuzenim bir kızı çok sevmişti kızın vefat haberini tv den duydu bizde yanındaydık.. Yıkıldı şok geçirdi. Kıza deli gibi aşıktı, evlenmeyi düşünüyorlardı..Ama olmadı. Kızı yıllarca unutamadı hiçbir kıza bakmadı ona ihanet ediyorum diye düşündü. Rüyalarına girermiş kız. Onunda ajandaları vardı, hatıraları..vs saklardı. Hepimiz ona çok özel davrandık çünkü yaralıydı, hayalleri yarım kaldı..
Çok çok çok uzun zaman aradan sonra bir kızla tanıştı evlendiler.. Bir tane oğlu var şimdi. Gayet mutlular birbirlerini çok seviyorlar o kız kuzenimi iyileştirdi, büyük bir sevgiyle sardı kuzenimi ..
Sizinde yapmanız gereken o .. Sabırlı olun,dayanın. Bu da sizin imtihanınız .. Sizde yaralı bir insanla birliktesiniz. Onun yaralarını sarmaya çalışın,mutlu edin,elini bırakmayın. İnanın bana bunun karşılığını alacaksınız.
Kolay değil, yarım kalmışlıklar,yaşanmamışlıklar, içinde ukdeler kalması.. Karşınızda böyle biri var sizin. Sabırlı olmak size kazandıracak .. Ama yapamam,aramızda hep o kız var sanki diye takarsanız kafanıza bence bu iş olmaz, mutsuz olursunuz sizde sevgilinizde..
yüreğinize öyle büyük bir sevgi ve sabır versin ki Allah, bu sevgi ve sabır sevgilinizin geçmişteki hüzünlü hayatına bir güneş gibi doğup onu iyileştirsin.. Sizinle yeniden doğsun dilerim..
Allah yardımcın olsun.. O bayana da Allah'tan rahmet dilerim.