Dediğiniz gibi hayat yeterince zor, bir de daha da zorlaştıracak insanlarla mı uğraşacağız?tabii ki karşımızdaki kişinin de mükemmel olmasını bekleyemeyiz ama bu demek değil ki sorunlu tipleri düzeltmekle uğraşalım, kaldı ki düzelmiyorlar zaten. ben de olmayanı zorlamadım ve hayatımdan çıkardım. arkadaş olarak kalmak istedi, ben istemedim. bana iyi gelmeyen insanın hayatımda ne işi var? iş, hayat pahalılığı, aile derken yeterince stresli bir hal aldı zaten yaşamak, nefes almak. bi de elin adamını mı çekelim di mi ama :)
konu sahibinin kafası epey iyi zaten ona kelime bile söylemiyorum. bana iyi gelmeyeni tercih etmemek, saçını yıkamayan adama katlanmamak bencillikse dünyanın en güzel bencilliğini yapıyorum o zaman, eyvallah
bak bi kitapta şunu okudum: Neye layık olduğunu belirleyen şey, senin ne hissettiğindir. Eğer sen, layık değilim diye düşünüyorsan layık olmuyorsun ve çevrendeki insanlar sana öyle davranıyor. Eğer, ben bunu hak ettim, bana yakışıyor diyorsan çevren de sana hak verip hak ettiğini, yakıştığını düşünüyor.
Valla ben de yavaş yavaş meditasyona, enerji mevzularına daldım. Eğer o gün iyi hissediyorsan, güzel olduğunu düşünüyorsan cidden parlıyorsun bir şekilde. Bu da bir şekilde yansıyor sana. Dişil enerji mevzusu doğru olabilir diye düşünüyorum artık. Ne alaka diyebilirsiniz ama erkeklere fazla anne gibi davranmak sizin dişil enerjinizi düşürüyor ve çekici gelmemeye başlıyorsunuz.