Sevgilimin para konusunda tutumsuzluğu !

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.253
398
Merhabalar;
Erkek arkadaşım ona çok kazık atmış , çok zor duruma sokmuş olan 10 yıldır tanıdığı ve 3 yıldır da ortaklık yaptığı kişiden ayrıldı. Lüks bir ev kadar borç bıraktı desem abartmış olmam. Sevgilimin haberi olmadan çok fazla harcama yapan bu kişi dün sevgilimi aramış ve ben baba olacağım . Şu an durumum çok kötü , senden tek bir şey istiyorum çocuğumun doğum masraflarını ve sonrasında da bana yardımcı olman demiş . Sevgilimde ne kadar bir miktar istiyorsun diyince yaklaşık 10 bin demiş. Ben bunu duyunca sakin kalmaya çalıştım. Ama gerçekten delirdim...
Yani sen nasıl arsız bir adamsın bunca şeye rağmen arıyorsun?
Sevgilime bunu dedim Kajmery34 boşver sadakamız olsun. Doğacak çocuklarımız için vs diye saçmaladı.
Ha diyeceksiniz sana karşı nasıl? Her zaman çok cömert ama bu 1 değil 2 değil adam herkese yardım etmek istiyor. Evlenince ben bu durumu kaldıramam. Düşünsenize herkes resmen enayi gibi görüyor. Nasılsa yardım eder diyerek eline telefonu alan onu arıyor.
Bu olaydan sonra biraz konuştuk dedim ki tabi senin paran bana laf düşmez . O da bana dedi ki saçmala sen ben yok ortada . Ama ben bebek konu olunca kıyamıyorum diyor.
Ya hu illa ki çok lüks hastanede doğurmak zorunda mı? Benim çok durumu olan arkadaşlarım bile 10 bine doğum yapmıyor.
Gerçekten çok gerildim...
Sizce ben hatalı mıyım?

Son düzenleme:
Valla erkek arkadasiniz degil hic kimse durduk yere bu para sadakamiz olsun diye vermez. Veriyorsa sizin bilmediginiz bir sey vardir bence.
Yok bir şey olmadığına eminim . sevgilim aşırı merhametli bir insan. Yolda gidiyoruz mesela kenarda bir mendil satan mı var 4 lüyü yakar gider yine yardım eder.
Bana karşıda çok cömert. Vermeyene Allah vermez der hep . Ama bu çok fazla oldu.

Bence siz yorumunuzu yapin. Eger evlilik dusuncesi varsa kendini degistirsin. Boyle sacmalik hic duymadim.
Yorum yapıyorum ama işin içinde bebek var diyip duruyor.
işi yokuşa sürmek istemiyorum ama bugün bile çok stresli geçti günüm.

Valla canim ben de cok merhametliyim ama bana borc takan birine kalkip da bu da sadakam olsun diye bu parayi vermem. Isin icinde bebek var ok. Bebegi planlarken sevgiline mi sormus?

Çok aşırı cidden. Kendini zora sokmayacak şekilde ise olabilir ama kendi bütçesine zarar verecekse ileride sıkıntılar yaşar.

Valla canim ben de cok merhametliyim ama bana borc takan birine kalkip da bu da sadakam olsun diye bu parayi vermem. Isin icinde bebek var ok. Bebegi planlarken sevgilinize mi sormus?
Bende tam bunu diyorum. Sanane yahu? Ya bunu kıskandığımdan söylemiyorum ama karısıyla sürekli (ortak oldukları dönem) yurt dışındalardı. Benim sevgilim hep çalışıp mücadele etti.

Çok aşırı cidden. Kendini zora sokmayacak şekilde ise olabilir ama kendi bütçesine zarar verecekse ileride sıkıntılar yaşar.
Onu zorlamaz ama benim ağırıma gidiyor. Başka bir yere verse inanın içim yanmayacak .

Ne güzel işte böyle Cömert ve merhamet sahibi bir adam bulmuşsun nesini dert ettin ki adam vermeyi seven biri demek ki. Veren el alan elden üstündür. Şükret ki merhamet sahibi birine denk düşmüşsün.

Ne güzel işte böyle Cömert ve merhamet sahibi bir adam bulmuşsun nesini dert ettin ki adam vermeyi seven biri demek ki. Veren el alan elden üstündür. Şükret ki merhamet sahibi birine denk düşmüşsün.
Evet ama hak edene etse olmaz mı?
İnanılmaz sinirim bozuldu . Çünkü ben diğer şahsı da tanıyorum. Çok küstah ve egoist bir insan. Madem paran yok doğumu 10 binlik yerde yapmayı ver. Yazık değil mi?

Yorum yapıyorum ama işin içinde bebek var diyip duruyor.
işi yokuşa sürmek istemiyorum ama bugün bile çok stresli geçti günüm.
Iyi de bebek hasta degil, anasi babasi var. Devlet hastanesinde dogum yapanlarin bebegi bebek degil mi? Bu nasil bir dusunce cidden anlamiyorum.

Sacmalik bence de. Obur adam da ne kadar arsiz ve yuzsuzmus.ortagina kazik at, sonra da ac dogum parasi dilen. paraniz yoksa cocuk yapmasaydiniz kardesim. Karisi hamile madem gitsin adam gibi maasli bir ise girsin calissin para getirsin eve ona buna kazik atacagina.

Ah canım ben bunları söyleyince sevgilim bana kızıyor . Deme öyle Allahın gücüne gider diyor. Madem paran yok arkadaşım o zaman illa 10 bin liralık hastanede mi doğum yapması gerekiyor? Bu şahsın karısı inan 30 binden aşağı çanta takmıyor. Yediler yediler şimdi tükendiler . Ay yazdıkça daha da sinir oldum.
Sence ne yapayım? Evlenincede böyle verirse ben dayanamam.

Ben olsam böyle biriyle evlenmezdim be Kajmery34 ne yalan söyleyeyim.
Bu bana göre merhamet değil ya,kusura bakma.
Gerçekten pırlanta bir insan . Babamla daha 2 gün evvel yemek yediler. Babam kimseyi sevmez sevgilimi çok sevdi. Bu nedenle bırakmak istemiyorum ama sonrasını da düşünüyorum.

Eşime benzettim sevgilinizi , evlenince de değişmeyecek ciddi şekilde konuşmalısınız ama huylu huyundan vaz geçer mi , bilemedim .
Benimki geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…