Yok bir şey olmadığına eminim . sevgilim aşırı merhametli bir insan. Yolda gidiyoruz mesela kenarda bir mendil satan mı var 4 lüyü yakar gider yine yardım eder.Valla erkek arkadasiniz degil hic kimse durduk yere bu para sadakamiz olsun diye vermez. Veriyorsa sizin bilmediginiz bir sey vardir bence.
Yorum yapıyorum ama işin içinde bebek var diyip duruyor.Bence siz yorumunuzu yapin. Eger evlilik dusuncesi varsa kendini degistirsin. Boyle sacmalik hic duymadim.
Yok bir şey olmadığına eminim . sevgilim aşırı merhametli bir insan. Yolda gidiyoruz mesela kenarda bir mendil satan mı var 4 lüyü yakar gider yine yardım eder.
Bana karşıda çok cömert. Vermeyene Allah vermez der hep . Ama bu çok fazla oldu.
Yok o eski ortağı ona o kadar bir borç bıraktı demek istedim. Evet 10 bin verebilir, onu zora sokacak olsa heralde hemen tamam demezdi.lüks ev kadar borcu var ama çıkarıp on bin verecek durumu da mı?
Bende tam bunu diyorum. Sanane yahu? Ya bunu kıskandığımdan söylemiyorum ama karısıyla sürekli (ortak oldukları dönem) yurt dışındalardı. Benim sevgilim hep çalışıp mücadele etti.Valla canim ben de cok merhametliyim ama bana borc takan birine kalkip da bu da sadakam olsun diye bu parayi vermem. Isin icinde bebek var ok. Bebegi planlarken sevgilinize mi sormus?
Onu zorlamaz ama benim ağırıma gidiyor. Başka bir yere verse inanın içim yanmayacak .Çok aşırı cidden. Kendini zora sokmayacak şekilde ise olabilir ama kendi bütçesine zarar verecekse ileride sıkıntılar yaşar.
Ne güzel işte böyle Cömert ve merhamet sahibi bir adam bulmuşsun nesini dert ettin ki adam vermeyi seven biri demek ki. Veren el alan elden üstündür. Şükret ki merhamet sahibi birine denk düşmüşsün.Yok bir şey olmadığına eminim . sevgilim aşırı merhametli bir insan. Yolda gidiyoruz mesela kenarda bir mendil satan mı var 4 lüyü yakar gider yine yardım eder.
Bana karşıda çok cömert. Vermeyene Allah vermez der hep . Ama bu çok fazla oldu.
Evet ama hak edene etse olmaz mı?Ne güzel işte böyle Cömert ve merhamet sahibi bir adam bulmuşsun nesini dert ettin ki adam vermeyi seven biri demek ki. Veren el alan elden üstündür. Şükret ki merhamet sahibi birine denk düşmüşsün.
Iyi de bebek hasta degil, anasi babasi var. Devlet hastanesinde dogum yapanlarin bebegi bebek degil mi? Bu nasil bir dusunce cidden anlamiyorum.Yorum yapıyorum ama işin içinde bebek var diyip duruyor.
işi yokuşa sürmek istemiyorum ama bugün bile çok stresli geçti günüm.
Ah canım ben bunları söyleyince sevgilim bana kızıyor . Deme öyle Allahın gücüne gider diyor. Madem paran yok arkadaşım o zaman illa 10 bin liralık hastanede mi doğum yapması gerekiyor? Bu şahsın karısı inan 30 binden aşağı çanta takmıyor. Yediler yediler şimdi tükendiler . Ay yazdıkça daha da sinir oldum.Sacmalik bence de. Obur adam da ne kadar arsiz ve yuzsuzmus.ortagina kazik at, sonra da ac dogum parasi dilen. paraniz yoksa cocuk yapmasaydiniz kardesim. Karisi hamile madem gitsin adam gibi maasli bir ise girsin calissin para getirsin eve ona buna kazik atacagina.
Gerçekten pırlanta bir insan . Babamla daha 2 gün evvel yemek yediler. Babam kimseyi sevmez sevgilimi çok sevdi. Bu nedenle bırakmak istemiyorum ama sonrasını da düşünüyorum.Ben olsam böyle biriyle evlenmezdim beKajmery34 ne yalan söyleyeyim.
Bu bana göre merhamet değil ya,kusura bakma.
Çok sorun oluyor mu?Eşime benzettim sevgilinizi , evlenince de değişmeyecek ciddi şekilde konuşmalısınız ama huylu huyundan vaz geçer mi , bilemedim .
Benimki geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?