Sen bilirsin...Gerçekten pırlanta bir insan . Babamla daha 2 gün evvel yemek yediler. Babam kimseyi sevmez sevgilimi çok sevdi. Bu nedenle bırakmak istemiyorum ama sonrasını da düşünüyorum.
Bende tam bunu diyorum. Sanane yahu? Ya bunu kıskandığımdan söylemiyorum ama karısıyla sürekli (ortak oldukları dönem) yurt dışındalardı. Benim sevgilim hep çalışıp mücadele etti.
Hiç saf değil ama konu çocuksa sevgilim her zaman olduğundan daha fazla iyi.Sonuna kadar haklisin ama benim burnuma hic iyi kokular gelmedi. Sevgilin saf degilse tabi!
Ah canım ben bunları söyleyince sevgilim bana kızıyor . Deme öyle Allahın gücüne gider diyor. Madem paran yok arkadaşım o zaman illa 10 bin liralık hastanede mi doğum yapması gerekiyor? Bu şahsın karısı inan 30 binden aşağı çanta takmıyor. Yediler yediler şimdi tükendiler . Ay yazdıkça daha da sinir oldum.
Sence ne yapayım? Evlenincede böyle verirse ben dayanamam.
Hayır deyince bencil oluyorsun , yada parasını yönetmeye kalkıyor gibi oluyorsun , zor durum.Çok sorun oluyor mu?
Hayır birde siz hayır diyince sanki kötü kalpli gibi oluyorsunuz
Sevgilin yardım etmeyi seven bi adamsa ilerde yeğeni kardeşi vs kim varsa yardım edecektir. Bu da ister istenez seni üzer. Bu sefer sevilmeyen yenge olursun. Durumu iyiyse sana ve ailene karsı da bonkörlük yapıyorsa karışma boşver. Parası çok demek ki 10 bin az para değil. Vermeyecek olsa vermez.Evet ama hak edene etse olmaz mı?
İnanılmaz sinirim bozuldu . Çünkü ben diğer şahsı da tanıyorum. Çok küstah ve egoist bir insan. Madem paran yok doğumu 10 binlik yerde yapmayı ver. Yazık değil mi?
Hay ağzını seveyim ya. Yemin ederim aynılarını dedim . onu da yapıyorum sen merak etme diyor.Eeee bir ev parasi yediler diyorsun Kajmery. Bir 10binlik ayirsalarmis. Aynen, paran yoksa devlet hastanesine gidersin, ucretsiz dogum yaparsin. Bunlar para yemeye alismis, kudurmus ondan. Serefli bir insan el acmaz, gider devlet hastanesine ya da maasli ise girer. Para bunlari kudurtmus. Ozel hastanede doguma para vermek ne zamandan beri sadaka yahu?? Bu memlekette yemeye ekmek bulamayan insanlar var. 10000tllik sadaka mi olur.......sevgilin hayir islemek istiyorsa gitsin ac acikta insanlara yardim etsin, ogrenci okutsun, cocuk okutan zor durumda bosanmis kadinlara is versin istihdam saglasin. Bu kudurmus tipleri beslemek sadaka degil ki, enayilik.
Cömertliğine lafım yok aslında ama bu kadar saçma cömertlik sizce normal mi?Sevgilin yardım etmeyi seven bi adamsa ilerde yeğeni kardeşi vs kim varsa yardım edecektir. Bu da ister istenez seni üzer. Bu sefer sevilmeyen yenge olursun. Durumu iyiyse sana ve ailene karsı da bonkörlük yapıyorsa karışma boşver. Parası çok demek ki 10 bin az para değil. Vermeyecek olsa vermez.
Ben zaten ona senin paran , ben karışamam dedim . Kendisi de senin benim param yok aramızda dedi .Hayır deyince bencil oluyorsun , yada parasını yönetmeye kalkıyor gibi oluyorsun , zor durum.
Sorun oluyor ama ben pek ilgilenmemeye çalışıyorum...
Bası sıkışan eşimi arıyor
Kesinlikle bende aynı cevabı alıyorum bizim paramız, ama değişen bir şey yok.Ben zaten ona senin paran , ben karışamam dedim . Kendisi de senin benim param yok aramızda dedi .
Ama eminim ki o da bana sinir oldu . Hayır üzerine de çok gidemiyorum benden saklarsa diye de korkuyorum .
Bunu söyledim onu da yapıyorum ben diyor ki yapıyordur da inanıyorum . Allah iyi niyetine sevgilime veriyor ama bu adama vermesi inanılmaz kanıma dokundu.10 bin yardim yapmaya niyetim varsa bana ne ondan,giderim yardima muhtac pek cok cocuk var,kimsesiz kalan bebekler var onlara yardim ederim.
Değil tabi ki ama bazı erkekler böyle abartır işteCömertliğine lafım yok aslında ama bu kadar saçma cömertlik sizce normal mi?
Beni en iyi siz anlarsınız. Yani bu sebeple terk etmek istemiyorum ama sinirlerime inanılmaz dokunuyor adamKesinlikle bende aynı cevabı alıyorum bizim paramız, ama değişen bir şey yok.
Böyle kabul edeceksin, belki zamanla bir nebze azalır ama çok büyük değişiklik bekleme .
Haklisiniz da iste ne deseniz olmaz. Kendi haline birakin yoldursun iyice kendisiniBunu söyledim onu da yapıyorum ben diyor ki yapıyordur da inanıyorum . Allah iyi niyetine sevgilime veriyor ama bu adama vermesi inanılmaz kanıma dokundu.
Bir süre aramıza biraz set koymayı düşünüyorum . Çok seviyorum ama bu şekilde evlenince ben dayanamam.Haklisiniz da iste ne deseniz olmaz. Kendi haline birakin yoldursun iyice kendisini
Allah iyiligini versinBir süre aramıza biraz set koymayı düşünüyorum . Çok seviyorum ama bu şekilde evlenince ben dayanamam.
Babam duysa eğer bu durumu bana bin ton laf sayar. Bu kadar babama benzeyen adamı nereden buldum bilmiyorum .
Evet terk edilmez , ya konuşup değiştirmeyi deneyeceksiniz yada minimuma indirmeye çalışıp kabul edeceksin .Beni en iyi siz anlarsınız. Yani bu sebeple terk etmek istemiyorum ama sinirlerime inanılmaz dokunuyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?