Sevgilimin psikolojik problemi

benim enistem e ataklar gelirdi
bi kereinde bizdelerdi eve bi geldim tebcere tava ortaya atilmisn sofradakileri yere çarpmis kris gelince
direksiyon absindaysa o araba çope guiderdi oldurmeyen Allah oldurmuyor kaç kere olumden döndi
bilmiyorum sizinki boylemi

neden yaninda olmani istemiyor ? o sirada kirip dokuyirmu acaba yada neler yapiyor senin bilmeni istemiyor birakirsin diye korkuyor

bence dr a beraber gidin
bu ciddi bisey çok seviyorum diyorsun demeki ciddi ileriye donuk bi dsuncen var, ama bu s artlarda olmaz de ona
hayatini mahvetme,anan baban seni el oglunun kahrini çekmen için yetistirmedi, baska erkek bulursun daha iyiisnide bulursun sagliklisinida merak etme

Sende 1 2 defa bunalim demis. 6 ayda 3 kere bunalima girmis. Senede 7 8 olur zamanla.

Zor cok zor niye kendine bunu yapiyorsun hayir psikolojisi saglikli diye evleniyoruz ne sorunlar yasayip duzen oturtuyoruz ya da duzen tutturamadan ugrasiyoruz.

Sen simdi askin gucuyle onu iglestirebileceni saniyorsun. 10 yil 20 yil da surse bu halini cekerim sanıyorsun.

Uzgunum ama hayatini yakma derim ask acisini cek yolunu cevir derim.

Ben onca sey yasadiktan sonra anladim ki once ben diyeceksin yoksa sikinti pacalarindan akar

Neyin peşindesin ki... Ön Lisans mezunu biri ne kadar iyi bir işe girebilir ki? Madem çalışkan KPSS çalışıp girsin bir yere, özelde Ön Lisans mezunu birinin alacağı en iyi para 2.000-2.2000TL, Lisans mezunu mühendisler bile ancak bu kadar alıyor başta. Sonra maaşını dert edecek, sana da git diyor bilmediğin birçok şey olduğuna eminim. Aksine babasından işi devralsa maddi konuda daha iyi olur, mantıklı olan şu an yaptığı işi devam ettirmesi. En dandik dükkanın bile memur maaşı getirisi var, okuyarak bir yere varılmıyor ki. Neyse sen yine devam et, şimdi bir yere varamayız, zamanla anlarsın durumu...

Arkadaşının her şeyden önce psikoterapi görmesi lazım .
Bu ruh dalgalanmaları bence normal değil . Lityum testi yaptırmış mı merak ettim .
Seninle ilgili bazı şeyleri sorun ettiği için çift terapisiyle de başlayabilirsiniz .

Sevgilin haklı napcaksın bu adamı sevgili muallime hanım?

Valla sevince öyle samanlık seyran olmuyor.Evlenince aynı evde bunalıma girince napcaksın evden mi gideceksin?Çocuğun olursa napacaksın mesela böyle bi babayı kim hak eder?

Ayrılınca ölmezsin korkma bir iki ay ağlarsın en fazla

Test hakkında bir bilgim yok. Terapiye ikna etmeye çalışacağım .

Ayrılınca ölürüm demiyorum zaten. Ayrılmak istemiyorum. Ne yapabilirim diye fikir almaya çalışıyorum.

Kendime niye bunu yaptığımın sebebi malum. Aşk işte. Ayrılmak gibi bir düşünce yok kafamda. Alternatif yollar arıyorum

Kendime niye bunu yaptığımın sebebi malum. Aşk işte. Ayrılmak gibi bir düşünce yok kafamda. Alternatif yollar arıyorum
Alternatif yollar cozum olur mu bilmem. Bence zor. Insan asikken gozu gormuyor bilirim.
Yasayacaginiz kismi yasayip goreceksiniz. Umarim mutluluk cogunlukta olur.

Tek çözüm bu mudur sizce
Evet çünkü böyle bir şeyi daha önce yaşadım enerjinizi emer sizin mutlu olamazsınız şu an devam ederseniz ileride ayrılmak istesenizde intiharla sizi tehdit edip durdurmaya çalışır vs çok ceremesini çekersiniz dertsiz başınıza dert almayın

Peşinde olduğum şey, nasıl yardımcı olabilirim. Teşekkür ederim fikrinizi paylaştığınız için

Peki konuşarak çözüldü mu birde hangi sehirde yasiyorsunuz

Lityum testi bipolar bozukluk tanısı almış olan lityum kullanan hastalara yapılır.
Test hakkında bir bilgim yok. Terapiye ikna etmeye çalışacağım .
Öncelikle psikiyatriste tekrar gitmesini öneriyorum, daha önce gittiğinden emin misiniz bir de?
Duruma göre psikiyatrist yönlendirir zaten. Gerekirse beraber de gidersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…