Sevgilimin psikolojik problemi

Lityum testi bipolar bozukluk tanısı almış olan lityum kullanan hastalara yapılır.

Bilmişlik taslamak istemiyorum ama benim bildiğim lityum testi ani duygu bozukluğu yaşayan kişilerde bunun hormondan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak için yapılır . Hatta bipolar tanısını kesinleştirmek için lityum testi yapılır lityum testi olmadan tanı koyulması çok zordur .

Peşinde olduğum şey, nasıl yardımcı olabilirim. Teşekkür ederim fikrinizi paylaştığınız için

Yapabileceğiniz şey psikologa gitmesini sağlamak. Daha önce gitmiş falan demeyin. Ciddi bir yere mi gitmiş. Devlette 10 dakika dinledikleri bir yere mi gitmiş. Gidip şu yaşadıklarını adam gibi anlatmış mı? Bazı insanlar hemen konuşamıyor, azaltarak anlatıyor, bir kaç seansta ancak anlaşılıyor. 45 dakikalık seanslar bunlar. Ondan sonra psikolog ihtiyaç duyarsa psikiatriste yönlendirip ilaç kullanımı oluyor.
Siz bu tip bir tedavi almasını sağlamalısınız. Ama istemeli. İstemesi için de gerekirse ayrılığı bir tehdit olarak kullanacaksınız. Ve gerekirse de ayrılacaksınız. Çocuk değilsiniz. Ciddi bir ilişki evlilik düşünüyorsunuz. Kendinizden geçtim bu adam nasıl bir baba olur? Bebeğine bağırmayacağının, baba diye kucağına atlayan çocuğuna git başımdan demeyeceğinisn garantisi var mı? Çocuklar sizin gibi yetişkin de değiller. Babasının bir itmesine izin verir iki itmesine izin verir ona sizin gibi bir 3. şans vermez. Çocuklarınızın karakterinin ne kadar yara alacağını tahmin edebiliyor musunuz?
Aşk kör etmesin gözünüzü. Lütfen bunları da düşünerek bir karar alın.

Lityum bir hormon değildir. İlaçtır. Testi de dediğim amaç için kullanılır. Sizin bahsettiğiniz şeylerin gerçekle uzaktan yakından alakası yok. Lütfen eğitimini almadığınız konularda burda insanları yanlış yönlendirmeyin.

Kanda bulunan değer lityum ( alkali metal grubunda bulunan bir element ) ben bunu hormon olarak nitelendirdim . Evet uzman değilim . Eğitimini de almadım ama çok fazla bu konuda makale okudum . İlgi duyuyorum bu konuya . Zaten ben mesajımda benim bildiğim kadarıyla dedim . Çok bildiğimi iddia etmek istemiyorum dedim . Yanlış biliyorsam düzeltirsiniz bende doğrusunu öğrenirim . Ama bu üslubu kırıcı buluyorum iyi günler .

Yanlış bilgiler edinmişssiniz, söylediklerinizi gayet saygı çerçevesinde ve nazik bir şekilde düzelttiğimi düşünüyorum. İyi günler.

Anlattiginiz sıkıntı baska bir sey. Bir psikiyatrin söyleyeceği bir sey değil.
Ya gitmedi yada agir bir rahatsizliginin olduğunu biliyor senden gizliyor.
Bu şekilde ruhi rahatsizliklari bulunan insanlarin cok garip bir enerjisi vardir. Kendilerine insani cok bağlarlar.
Cünkü kendi duygu inis çıkışlari cok yüksektir ve size o tutkuyu öyle cok yansitirlar ki.. ya asktan tutulup kalirsiniz ya da icinizdeki kacamadiginiz kasvete râm olursunuz.
Silkinin ve kendinize gelin.
Tedavi olsun gelsin.
Yoksa sizi de çukura ceker.
Yakin cevremde psikolojik rahatsizligi olan insanlar var aile bireyleri birer birer antidepresan ve daha agir ilaclar kullanmaya basladilar. Bu kolay bir süreç degil.

kardeşim olsan söyleyeceğim şeyi söylüyorum "kendi isteyip çabalamadıkça sen hiçbişey yapamazsın" .. canım benim bu anlattıkların senin şahit oldukların. bir de daha bilmediğin neler olduğunu düşün. yol yakınken kendin için en doğru olanı yapmanı diliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…