- 3 Aralık 2016
- 20
- 4
- 86
- 30
- Konu Sahibi muallimehnm
-
Psikiyatra gitmiş daha önce. Kendi kafasında yarattığı problemleri olduğunu söylemiş. İlaclik bir durumu yok. Konuşmaya ihtiyacı var diyerek psikologa yollamış. Anlattığı bu. Kendisi önlisans mezunu. İş arıyor alanı ile ilgili bulamıyor. Bu sebeple de çok kötü olduğu oluyor.Hastalığı hakkında teşhis konulmuş?bipolar olabilir mi acaba,bir de eğitim durumu ne sevgilinizin
Daha önce doktora gitmiş, ilaç verilecek bir durum yok denmiş. Bir kez çok kötü olmuş. Kafamı duvarlara vuracak kadar kötü oldum dedi.Bu nasil bir rahatsizlik acaba?
Bipolar olsa ya da major depresyon ataklari olsa bir saat once boyleydi bi saat sonra şöyleydi gibi olmaz ki.
Bana sacma geldi.
Meslek meselesini de bildigin kompleks yapmis sucu hastaliga mi atiyor anlamadim.
Psikiyatriste danissin ilac kullanir ruh hali biraz dengelenir.
6 ayda bu hâle geldiysem ilerde ne olur diye düşünüyorum bende. Ama ayrılma düşüncesi beni daha çok yıpratıyoryıpranırsın bir süre sonra sende de psikoloji diye birşey kalmaz
Islevselligini etkileyen bir sorun oldugunda psikiyatrist mutlaka ilac verirdi.Daha önce doktora gitmiş, ilaç verilecek bir durum yok denmiş. Bir kez çok kötü olmuş. Kafamı duvarlara vuracak kadar kötü oldum dedi.
en fazla 2-3 ay üzülür ardından toparlanırsın bir ömür boyundansa6 ayda bu hâle geldiysem ilerde ne olur diye düşünüyorum bende. Ama ayrılma düşüncesi beni daha çok yıpratıyor
27 yaşında. Diyorum ya normal halinde o kadar iyi ki. Kıyamıyorum o halini görmek beni de üzüyor. Ailesi beni rahatlatmaya çalışıyor. İş bulunca düzelecek diye. Ama bilemiyorum. Başka bir şey var gibiBipolarda ruh dalgalanmaları görülür,onun bu durumu bu hastalığa benziyor gibi.ani bir şekilde bir duygudan diğerine geçiş görülür.yaşını da merak ediyorum,ergenlik yaşı giriş ve çıkışları da bireyden bireye değişiklik gösterebiliyor,bir ihtimal ergenlik etkisinden de kaynaklanıyor olabilir bu hali
Etkiliyor. Kötü olduğunda hiç odasından çıkmıyor mesela. Ailesi bile bir şeyin yok doktora gerek yok, gittin hiçbir şey yok dedi falan diyorlar. Onu nasıl ikna ederim bilemiyorum.Islevselligini etkileyen bir sorun oldugunda psikiyatrist mutlaka ilac verirdi.
Senin anlatimina gore de etkiliyor.
Tekrar gitsin
Normalde mükemmel olan bir insanı bu sebepten bırakmak cok zor amaen fazla 2-3 ay üzülür ardından toparlanırsın bir ömür boyundansa
Mükemmel derecede çalışkan bir insan. Ailesinin iyi bir işi var aslında. Dışarıda çalışsa bu kadar maddi anlamda iyi olamaz. Kendini benim yanımda ezik hissetmemek için düzgün bir işe girmesi gerekiyormuş. Babamın bu şekilde onu onaylamayacagını düşünüyor.Yaşı ergenlik sendromu için geçkin ama ailesi de bu durumu ciddiye almadığını düşünüyorum.27 yaşındaki bir bireyin ergen ve çocuk değilseböyle davranması mantıksız.ailesi savsaklıyor veya bazı şeylerin üstünü örtüyor.hala işe girememiş olması da büyük bir sorun bana göre.6ay tanıdığınız birini,net ve tam tanıdığını düşünmüyorum.kesinlikle temkinli davranın bu konuda çünkü sağlıklı bir durum değil bu ruh hali
1 saat de oluyor, 1 günde. Sürekli söylüyorum hemde yanındayım diye. Yanında olursam üzermiş beni o sıradabence psikolojik problemden ziyade şımarıklık ve kendine acıma gibi geldi.
öyle 1 saatlik problem neymiş ya.
hem böyle bir problem varsa ve siz yanında olduğunu söylediyseniz, sizinle beraber çözmek varken "beni arama" demek niye?
Eğitim farkı kompleks yapıyor onda.ilerde hıncını bundan dolayı size yansıtabilirMükemmel derecede çalışkan bir insan. Ailesinin iyi bir işi var aslında. Dışarıda çalışsa bu kadar maddi anlamda iyi olamaz. Kendini benim yanımda ezik hissetmemek için düzgün bir işe girmesi gerekiyormuş. Babamın bu şekilde onu onaylamayacagını düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?