• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Şimdiden Karar Verdiği Mezarlık Meselesi

Dur bi evlen, adamla 50 yıl yaşa, ondan sonra bu konuda tekrar fikir belirt. :KK70: Benim için hala önemli değil, ama evliler ne düşünüyor bu konuda bilmiyorum...he bana illa birisinin yanında ol derslerse, annacığım 1. numaralı tercihim olur sanırım. Rabbim hayırlı güzel ömürler versin ona ve hepimize
Evli olarak şunu diyorum,bugüne kadar yaşadık,iyi geçindik,ama gelecekte neler göreceğiz bilmiyoruz.Oy hakkımı sona saklamak istiyorum.Eşimi sevsemde şu anda ailemin olduğu yeri tercih ederim.Çünki ben onlarla hep vardım.Eşimle sonradan bir hayatı paylaşmaya başladık.

Daha evli bile değilsin sen kalkmış bir ömür geçirip birlikte gömülmüyoruz diye triplere giriyorsun.öldükten sonra bir gömülsen ne gömülmesen ne.bazıları kendini üzmeyi hobi ediniyor galiba

Olum ,evlilik akdini bitiriyor ,hem kanunen hem dinen ,bu kadar romantik bakmayin olaylara ,esler ayni mezara gomulemez kadinlar kadinlarla ,erkekler erkeklerle gomulur ,
Amcam dedemin ustunde gomulu ,yengemde babaannemin ,5 yil arayla defin yapilabilir

Arkadaşlar merhaba
Size belki çok komik gelecek ama bana büyük dert oldu bu.2 yıldır birlikte yaşadığım sevgilim,1 yıl önce abisini kaybetti.Abisinin mezarının yanında bir mezar daha aldılar bitişik şekilde.Sevgilim tutturdu ben ölünce buraya gömülücem bana aldılar burayı diye.Ama ben ileride evlenirsek eşimle mezarımın bir olmasını istiyorum ve o bu şekilde söylediğinde çok kırılıyorum ama hiç bir şey söyleyemiyorum.Şimdi biz ileride evlenmeye karar verirsek mezarın birlikte olması gerekmez mi?Ya da ne farkeder birlikte bir ömür geçirip evlenmeden öldüğümüzde de birlikte olması gerekmez mi?
Farkındayım çok komik bir konu ama lütfen dalga geçmeyin.Sadece bu konuda bir fikrim yok ve gerçekten kırılıyorum.Bu arada evden internete giremeyebiliyorum ya da kısıtlı giriyorum.Şu an işyerindeyim burada olduğum sürece yazabilirim şimdiden özür :KK43::KK43::KK43:
Aradan 5 yıl gecmesi kaydıyla (emin degilim 5 yıl olup olmadığına) üst üste koyulabiliyor. Benim dedem üvey amcamın üzerine konulmuştu. Ama simdiden bunlari dusunup kendinizi sıkmayin ölüp gidecez sonucta ne farkeder nereye konulduğumuz. Allah hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip etsin herkese..

bende babamın yanını istiyorum. mezarımızda aldım.
kocamda benden sonra istediği yere yatar.

ya ben ondan önce ölürsem oda ikinciye evlenirse??
şaka...bırakın adamın ölüsünü. dirilen tadını cikart

Evlendiniz deeeee,esiniz öldü deeeee sonradan siz öldünüz deeeee ohooooo. Ölme esegim ölme yani :KK66:
Beraber uzun omrunuz olsun insallah,ne mezari yahu? Sevgiliniz abisini kaybetti de sonrasinda da kendi aklini da kaybetti herhalde. Bana aldilar bu mezari diyen bir adam uykuda girtlaginiza da yapisacak psikolojidedir aman diyeyim dikkat

Yarın olmeyeceginizin garantisinimi aldınız ? Saçma konulara takılmayın bende olsam allah gecinden versn kardeşim ölse onun yanına gömülmek isterim şuan icin konusyrm oda abisinin acisiyla öyle konuşuyor sizde bunu dert ediyosunuz bugün ölürseniz nereye gomuleceginizı biliyomusunuz

Eşim istanbullu ben bursalı
Bursada yasıyoruz
Bizi nereye gömerler bazen bende merak ederim ama şu durum da var
Ölmüşüz yani hersey bitmiş gitmiş
Yanyana olsam nolucak ayrı olsam nolucak

Back
X