- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
- Konu Sahibi Love_Women
Çok ilginçsiniz cidden...
Ruhun çekmiş gitmiş beden nerde çürüyecek bu mu sorun...
Ruhun çekmiş gitmiş beden nerde çürüyecek bu mu sorun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli olarak şunu diyorum,bugüne kadar yaşadık,iyi geçindik,ama gelecekte neler göreceğiz bilmiyoruz.Oy hakkımı sona saklamak istiyorum.Eşimi sevsemde şu anda ailemin olduğu yeri tercih ederim.Çünki ben onlarla hep vardım.Eşimle sonradan bir hayatı paylaşmaya başladık.Dur bi evlen, adamla 50 yıl yaşa, ondan sonra bu konuda tekrar fikir belirt.Benim için hala önemli değil, ama evliler ne düşünüyor bu konuda bilmiyorum...he bana illa birisinin yanında ol derslerse, annacığım 1. numaralı tercihim olur sanırım. Rabbim hayırlı güzel ömürler versin ona ve hepimize
Aradan 5 yıl gecmesi kaydıyla (emin degilim 5 yıl olup olmadığına) üst üste koyulabiliyor. Benim dedem üvey amcamın üzerine konulmuştu. Ama simdiden bunlari dusunup kendinizi sıkmayin ölüp gidecez sonucta ne farkeder nereye konulduğumuz. Allah hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip etsin herkese..Arkadaşlar merhaba
Size belki çok komik gelecek ama bana büyük dert oldu bu.2 yıldır birlikte yaşadığım sevgilim,1 yıl önce abisini kaybetti.Abisinin mezarının yanında bir mezar daha aldılar bitişik şekilde.Sevgilim tutturdu ben ölünce buraya gömülücem bana aldılar burayı diye.Ama ben ileride evlenirsek eşimle mezarımın bir olmasını istiyorum ve o bu şekilde söylediğinde çok kırılıyorum ama hiç bir şey söyleyemiyorum.Şimdi biz ileride evlenmeye karar verirsek mezarın birlikte olması gerekmez mi?Ya da ne farkeder birlikte bir ömür geçirip evlenmeden öldüğümüzde de birlikte olması gerekmez mi?
Farkındayım çok komik bir konu ama lütfen dalga geçmeyin.Sadece bu konuda bir fikrim yok ve gerçekten kırılıyorum.Bu arada evden internete giremeyebiliyorum ya da kısıtlı giriyorum.Şu an işyerindeyim burada olduğum sürece yazabilirim şimdiden özür![]()
Ama insan eşiyle gömülmek istemez mi yaaAnnesi babası var yaşıyor evet ama ayrılar
Ama insan eşiyle gömülmek istemez mi yaaAnnesi babası var yaşıyor evet ama ayrılar