Uzun yıllardır sevdiğim ve istediğim bir ilişki içerisindeyim son 8 aydır. Sevgilimi çok seviyorum ama bazı şeyler var ki beni çok yıpratmaya başladı. Aramız iki üç gündür bozuk gibi zaten bi tuhaf davranıyor. Ama her zaman bu tür şakalar yapardı da bu gün söylediği çok sinirimi bozdu. İranlı bir kadınla tanıştık ve sohbet etme fırsatım oldu. İran polisinin bir kadına tecavüz etme hakkının olduğundan ve bunun 40 kere hacca gitmek kadar sevap olduğundan bahsetti bende bunu sevgilime ne kadar iğrenç bir şey diye anlatıyordum. Bi anda gülmeye başlayarak keşke İran’da polis olsaydım dedi. O kadar sinirlendim ki anlatamam komik mi dedim bence komik dedi. Hiç değil daha komik şakalar yap dedim. Sonuçta bi hükümet buna izin veriyor bunu söylemem mi rahatsız etti seni dedi. Evet rahatsız etti çünkü çok iğrenç ve insanlık dışı bir şey dedim. Öncesinde de ev arkadaşının eve kız getirmesi ile ilgili bi konuyu konuşuyordum eve o kızdan başka bi kız gelmeyecek yanında arkadaşı falan olmayacak dedim getirsin ne olacak tanışırız dedi güldü. Ben tepki verince de her şeyi ciddiye alıyorsun diyor şaka yaptığımı biliyorsun diyor. Kaç gündür bana sevgilim falan da demiyor bi garip anlamadım çok sinirlendim elim ayağım titriyor