- 2 Temmuz 2013
- 4.087
- 8.663
- 358
- Konu Sahibi kambocyali
Ülkede birçok insan uç fikirlerini şaka adı altında gösteriyor, bu şaka değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğiniz gibi sürekli kadınlarla ilgili sözde şakalar yapıyor. Defalarca hoşlanmadığımı söylememe rağmen devam ettirdi. Ama bu olaya verdiği tepki bardaktan taşan son damla benim için.benim arkadaşımın da böyle çok gevşek çok salak bir sevgilisi vardi. Birgün cift bulusmasi yapmıştık ada vapuruyla giderken kizla tuvalete gitmistik. sira vardi bekledik falan. döndüğümüzde adam huzursuzlanmis biz niye geciktik diye. kendi aklınca sevgilisinin biriyle konustugunu zannetmis. sonra "bizim de yanımiza rus turist kadin geldi, konustuk sohbet ettik, keyfikiz yerindeydi" falan dedi. durup durup sacam sapan kadinlarla ilgili şakalar yapardi. malın biriydi
en son aldatildi da ayrildi arkadasim. adamin aslinda icindeki dilindeydi yani şaka falan degildi
*sonra kiz hamile kaldığı icin adamla baristi evlendi bir cocuk daha yapti da öyle bosandi.
siz o hataya dusmeyin, aldatilmayi beklemeden ayrilin.
tecavüz guzelleyen adamdan sevgili mj olur, sacmalamayin
Zihniyeti bozuk. Şaka adı altında cinsliğini belli ediyor. Ayrıl.Uzun yıllardır sevdiğim ve istediğim bir ilişki içerisindeyim son 8 aydır. Sevgilimi çok seviyorum ama bazı şeyler var ki beni çok yıpratmaya başladı. Aramız iki üç gündür bozuk gibi zaten bi tuhaf davranıyor. Ama her zaman bu tür şakalar yapardı da bu gün söylediği çok sinirimi bozdu. İranlı bir kadınla tanıştık ve sohbet etme fırsatım oldu. İran polisinin bir kadına tecavüz etme hakkının olduğundan ve bunun 40 kere hacca gitmek kadar sevap olduğundan bahsetti bende bunu sevgilime ne kadar iğrenç bir şey diye anlatıyordum. Bi anda gülmeye başlayarak keşke İran’da polis olsaydım dedi. O kadar sinirlendim ki anlatamam komik mi dedim bence komik dedi. Hiç değil daha komik şakalar yap dedim. Sonuçta bi hükümet buna izin veriyor bunu söylemem mi rahatsız etti seni dedi. Evet rahatsız etti çünkü çok iğrenç ve insanlık dışı bir şey dedim. Öncesinde de ev arkadaşının eve kız getirmesi ile ilgili bi konuyu konuşuyordum eve o kızdan başka bi kız gelmeyecek yanında arkadaşı falan olmayacak dedim getirsin ne olacak tanışırız dedi güldü. Ben tepki verince de her şeyi ciddiye alıyorsun diyor şaka yaptığımı biliyorsun diyor. Kaç gündür bana sevgilim falan da demiyor bi garip anlamadım çok sinirlendim elim ayağım titriyor
bosver ya ne mal adamDediğiniz gibi sürekli kadınlarla ilgili sözde şakalar yapıyor. Defalarca hoşlanmadığımı söylememe rağmen devam ettirdi. Ama bu olaya verdiği tepki bardaktan taşan son damla benim için.
Ayy ne bu böyle sapık amcalar gibi ?Uzun yıllardır sevdiğim ve istediğim bir ilişki içerisindeyim son 8 aydır. Sevgilimi çok seviyorum ama bazı şeyler var ki beni çok yıpratmaya başladı. Aramız iki üç gündür bozuk gibi zaten bi tuhaf davranıyor. Ama her zaman bu tür şakalar yapardı da bu gün söylediği çok sinirimi bozdu. İranlı bir kadınla tanıştık ve sohbet etme fırsatım oldu. İran polisinin bir kadına tecavüz etme hakkının olduğundan ve bunun 40 kere hacca gitmek kadar sevap olduğundan bahsetti bende bunu sevgilime ne kadar iğrenç bir şey diye anlatıyordum. Bi anda gülmeye başlayarak keşke İran’da polis olsaydım dedi. O kadar sinirlendim ki anlatamam komik mi dedim bence komik dedi. Hiç değil daha komik şakalar yap dedim. Sonuçta bi hükümet buna izin veriyor bunu söylemem mi rahatsız etti seni dedi. Evet rahatsız etti çünkü çok iğrenç ve insanlık dışı bir şey dedim. Öncesinde de ev arkadaşının eve kız getirmesi ile ilgili bi konuyu konuşuyordum eve o kızdan başka bi kız gelmeyecek yanında arkadaşı falan olmayacak dedim getirsin ne olacak tanışırız dedi güldü. Ben tepki verince de her şeyi ciddiye alıyorsun diyor şaka yaptığımı biliyorsun diyor. Kaç gündür bana sevgilim falan da demiyor bi garip anlamadım çok sinirlendim elim ayağım titriyor
Ya çoluk çocukla ne uğraşıyorsun. Bunlar patavatsızlık değil. İğrenç konuşmalar.Uzun yıllardır sevdiğim ve istediğim bir ilişki içerisindeyim son 8 aydır. Sevgilimi çok seviyorum ama bazı şeyler var ki beni çok yıpratmaya başladı. Aramız iki üç gündür bozuk gibi zaten bi tuhaf davranıyor. Ama her zaman bu tür şakalar yapardı da bu gün söylediği çok sinirimi bozdu. İranlı bir kadınla tanıştık ve sohbet etme fırsatım oldu. İran polisinin bir kadına tecavüz etme hakkının olduğundan ve bunun 40 kere hacca gitmek kadar sevap olduğundan bahsetti bende bunu sevgilime ne kadar iğrenç bir şey diye anlatıyordum. Bi anda gülmeye başlayarak keşke İran’da polis olsaydım dedi. O kadar sinirlendim ki anlatamam komik mi dedim bence komik dedi. Hiç değil daha komik şakalar yap dedim. Sonuçta bi hükümet buna izin veriyor bunu söylemem mi rahatsız etti seni dedi. Evet rahatsız etti çünkü çok iğrenç ve insanlık dışı bir şey dedim. Öncesinde de ev arkadaşının eve kız getirmesi ile ilgili bi konuyu konuşuyordum eve o kızdan başka bi kız gelmeyecek yanında arkadaşı falan olmayacak dedim getirsin ne olacak tanışırız dedi güldü. Ben tepki verince de her şeyi ciddiye alıyorsun diyor şaka yaptığımı biliyorsun diyor. Kaç gündür bana sevgilim falan da demiyor bi garip anlamadım çok sinirlendim elim ayağım titriyor
Söylediğiniz her şeyde o kadar haklısınız ki… evet 25 yaşındaSevgilin kötü tabirle a*salak bi tip, cinselliğede aç ağzından salyaları akıtarak geziyo yürüyen libidoyla sizin bu iş bi yere varmaz ilk verecek potansiyeli olan bi kıza yanlışlıkla düşer. Düşersede soğuk yapar bicdan azabı duyar bir kaç gün sonra geçer. Soğuk yapıyosa vardır bi sebebi 1. Olgun olmamak 2. Başka birisi
Yaşlar kaç bu arada? Sevgilin 26 27 den fazla değildir diye düşünüyorum
Sizi sevmediği net. Onun sevilecek biri olmadığı da net. İnsan tecavüzle ilgili bu kadar rahat espri yapıyorsa insan değildir..miğdem bulandıUzun yıllardır sevdiğim ve istediğim bir ilişki içerisindeyim son 8 aydır. Sevgilimi çok seviyorum ama bazı şeyler var ki beni çok yıpratmaya başladı. Aramız iki üç gündür bozuk gibi zaten bi tuhaf davranıyor. Ama her zaman bu tür şakalar yapardı da bu gün söylediği çok sinirimi bozdu. İranlı bir kadınla tanıştık ve sohbet etme fırsatım oldu. İran polisinin bir kadına tecavüz etme hakkının olduğundan ve bunun 40 kere hacca gitmek kadar sevap olduğundan bahsetti bende bunu sevgilime ne kadar iğrenç bir şey diye anlatıyordum. Bi anda gülmeye başlayarak keşke İran’da polis olsaydım dedi. O kadar sinirlendim ki anlatamam komik mi dedim bence komik dedi. Hiç değil daha komik şakalar yap dedim. Sonuçta bi hükümet buna izin veriyor bunu söylemem mi rahatsız etti seni dedi. Evet rahatsız etti çünkü çok iğrenç ve insanlık dışı bir şey dedim. Öncesinde de ev arkadaşının eve kız getirmesi ile ilgili bi konuyu konuşuyordum eve o kızdan başka bi kız gelmeyecek yanında arkadaşı falan olmayacak dedim getirsin ne olacak tanışırız dedi güldü. Ben tepki verince de her şeyi ciddiye alıyorsun diyor şaka yaptığımı biliyorsun diyor. Kaç gündür bana sevgilim falan da demiyor bi garip anlamadım çok sinirlendim elim ayağım titriyor