Öyleleri ile de demedim ama karakterimle uyumlusunu bulamadım.o görüşmeler flört aşamasından öteye gitmedi.Aslında o godomon takım elbiseli içi boş insanlar varya tam olarak onlardan istiyosun yanına.
Sevdiğime Emin'im. Çok teşekkür ederim beni anladığınız için.Evlilik iyi anlaşmaktir bana göre boyla posla olmaz.hic sevmemis olsan bu kadar ugrasmazdin diye düşünüyorum.yinede duygularindan emin ol.
Aşmaya çalışıyorum. Ama söylemiştim geçen kız kardeşi boyuyla ilgili dalga geçince bir içim acıdı sıkıldım aşamaymışım demekki bu ufak şakaya bile gülüp geçemediysem olmamış olan bişeyler var dedim. Mutlu olursunuz inş :)Vallahi ben buraya bir konu açmıştım, görüştüğüm kişinin boyu kısa diye. Başta sorun edip kafaya takmıştım. Yok yahu olmaz diye.
Zaman geçtikçe görüştükçe çok güzel huylarını öğrendim, şimdi de başta neden o kadar takıldığıma üzülüyorum. Hatta yok yahu o kadar da kısa değilmiş normal diyorum. Ben abartmışım diyorum. Ha ben bu kafaya 1.5 ay da ulaştım. Siz 1.5 senedir birlikteymişsiniz. Bu zamana kadar aşamamışsın bu saatten sonra hiç aşamassın.
Sizi anlıyorum bende benzer şeyleri yaşadım.ela gözlü kumral genis omuzlu insanlardan hoslanirken esmer siyah gözlü biriyle evlendim.cok iyi anlasiyorduk.guzel vakit geciriyorduk. hic kirmadi beni.bunlar benim icin sactan gözden daha onemli dedim evlendim.10 yıl oldu hala cok seviyorum eşimi hic degismedi. mutluluklar diliyorumSevdiğime Emin'im. Çok teşekkür ederim beni anladığınız için.
Boyu değil işlevi önemli dicen :)) asıl önemli olan öncelikleri bi belirlersen daha mıtlumolursunAtamadığım takıntılarımınatmanın yolunu arıyorum. Neden takılıyorum bunlara diyorum. Söylediğim gibi kız kardeşinin boyuyla alay etmesi canımı yakıyor gülüp geçemiyorum.
Vallahi kedime gel diyorum işine gelmezse yokkmuşum gibi davranıyorböyle buyurganlık görmedim, gözümde erkek değil evcil canlandı kusura bakma, ki sahipleri evcilleri üzerinde bu denli buyurgan değildir eminim, adam keşke hamur olsa da çekip sündürsen boyunu uzatsan kas yapsan komple oynasan istediğin gibi, çok üzüldüm adama, hiçbir aşk insanı omurgasızlaştırmamalı
Merhabalar
Tecrübelerinize güvenerek derdimi paylaşmak istiyorum. Ben 26 sevgilim 32 yaşında. Yaklaşık 1 buçuk yıldır sevgiliyiz. Hiç kavgamız ayrılığımız olmadı...Kendi halinde ailesiyle yaşayan giyimi kuşamı gösterişi sevmeyen bir kişiydi sevgilim.karakter olarak da o kadar dolu terbiyeli ve beni seven biri.
İlk başlarda arkadaştık ve ben ona nasıl yürümesi gerektiğinden giyimine yüz mimiklerine saatine konuşmasına ayakkabısına her konuda yardımcı oldum. İşim gereği çok godoman ortamlarda olduğum için bu konulara bir haylice hakimim. Ve yine işim gereği etrafımda çok yakışıklı bakımlı insanlar olsa da içlerinin boş ve egolu olduklarını biliyorum. Uzun yıllar sevemedim onlardan birini.
Biz arkadaşken bana çok büyük bir iyiliği oldu, hakkını asla ödeyemem. Çok zaman geçmedi bana aşık olduğunu, ben onu sevmesem bile beni hep seveceğini de söyledi. Yalnızdım uzun zamandır sevgilim yoktu deneyelim dedim. Ve tam bir buçuk yıldır beraberiz. Hep üzerime titredi sevdi beni..
Ama kızlar öğreteni olduğumdan mıdır hala bir takım seyleri takıyorum.
1-Mesela boyunu hep uzun sevgililerim olmuştu 190 Lar da filan erkek arkadaşım 175 boylarında topukluyla ondan uzun oluyorum topuksuz benden biraz uzun.
2-Sonra kas yapmasını istiyorum emek veriyor ama sonucu yok.
3-ben girişken biriyim konuşlanım o ise sessiz sakin biri.
4-bir ortamda dans müziği çalarken kalk dinselim dediğimde ben edemem deyip sıkılan zoraki kaldırdım tabi
Çok değişti benim için ama hala dışardan bakınca oww aşık olurum ben bu adama diyemem.
Hala girişken konuşkan biri olamadı.
Mayasında mı yok ben mi yapamadım.
Şimdi benimle çok mutlu bende çok seviyorum ve üzülmesini istemiyorum.ayrılırsam çok üzülür bende kahrolurum. 2 ay sonra aileleri tanıştıralım nişanımız olsun dedi bana...
Bu düşüncelerle siz yorumlayın ne yapmalıyım ben?
Geçen yolda yürüyoruz. Bende ufak tefek bir insanım 1.58 boyun kilomda 48. Önümüzde 2 kız 2 oğlan var. Hepsi var bi 1.85 felan yabancı uyruklulardı. Döndüm '' hayatım bunlar sulak yerde yetişmiş galiba'' dedim. Güldük geçtik.Aşmaya çalışıyorum. Ama söylemiştim geçen kız kardeşi boyuyla ilgili dalga geçince bir içim acıdı sıkıldım aşamaymışım demekki bu ufak şakaya bile gülüp geçemediysem olmamış olan bişeyler var dedim. Mutlu olursunuz inş :)
Yok hiç zannetmiyorum bir başkasına bakabileceğini aldatmaktan da aldatılmaktanda korkarım. Ben de daha iyisini bulabilir miyim arayışı hiç olmadı bu 1,5 yıldır. Zaten evlenirsem aldatırmışım diye bir şüphem de yok. Asla yapmam. Benim derdim benimkiyle. Az girişken olsa keşke boyu olsa içimden der der susarım ...Düşün bi hayal et sen ve sevgilin bir yola girdiniz misal veriyorum evlilik planları yapıyorsunuz tam o zamanlarda yeni biriyle tanışıyorsun ve tam aradıgın adam. Şimdi evlilik planları yaptıgın bir adam varken hayatında ve bu adam seni bazı konularca tatmin edemiyorken. Sen o tanıştıgın adama aşık olmazmısın? Diyorsan ki hayır o gözle bakmam baskasına, devam et sadece biraz aklın karışmış. Bu cevabı veremiyorsan tehlikeli. Bu portrede gözü dışarda kadın olmazmısın?
Adamı seviyorum. Benden rica etti diye yardımcı oldum ama ben böyle istiyorum böyle olucaksın dayatması yapmadım. Değişir diye de çıkmadım sevdim diye çıktım. Saydığım seyler beni huzursuz ediyor evet. Bundan bu rahatsızlıktan kurtulabilir miyim diye konu açtım.Adanı resmen sevebileceginiz kişi haline getirmeye çalışıyorsunuz. Ve sırf iyi biri diye kiyamiyorsunuz. Bence duygularinizi tekrar gozden geçirin.
Ozaman herşeyden çok sen ve senin duygularına odaklanmalısın. Önemli olan senin ne istedigin hatta bir süre kendine zaman verip bu konuyu düşünebilirsin. Duygularından emin oldugunda bir yola çıkabilirsin ancak. Bende bazen sayıyorum şövüyorum kocama yahu şunu şöyle yapsana bunu böyle yapsana( içimden tabi) sonra yüzünü görüyüm sesini duyuyum hemen unutuyorum eksik buldugum yanlarını aklıma bile gelmiyor.Yok hiç zannetmiyorum bir başkasına bakabileceğini aldatmaktan da aldatılmaktanda korkarım. Ben de daha iyisini bulabilir miyim arayışı hiç olmadı bu 1,5 yıldır. Zaten evlenirsem aldatırmışım diye bir şüphem de yok. Asla yapmam. Benim derdim benimkiyle. Az girişken olsa keşke boyu olsa içimden der der susarım ...
Haklısınız burada sıkıntımı paylaştım göremediğim ne var görmek için. Bazı değerlendirmeler konunun özünden çok kişilerin kafasında kurduğu denklemler oldu. Ama İnan'ın masumca sevmekten sabırla beklemekten başka bişey yapmadım. Benimleyken aşk dolu bakmasını kokusunu onunla gülmeyi sevdim. Sanılanın aksine değil kırmak incitmek onurunu rencide etmek saygıdan tek sefer bile bu aklımdakileri söylemedim. İnşallah birimde sonumuz hayır olur.Ozaman herşeyden çok sen ve senin duygularına odaklanmalısın. Önemli olan senin ne istedigin hatta bir süre kendine zaman verip bu konuyu düşünebilirsin. Duygularından emin oldugunda bir yola çıkabilirsin ancak. Bende bazen sayıyorum şövüyorum kocama yahu şunu şöyle yapsana bunu böyle yapsana( içimden tabi) sonra yüzünü görüyüm sesini duyuyum hemen unutuyorum eksik buldugum yanlarını aklıma bile gelmiyor.
Tabiki kişilik önemli böyle düşünmesem bir buçuk yıldır bu ilişki süremezdi. Seviyorum da bundan şüphem yok.O ıstıyor dıye evlenmeyeceksın herhalde.. bence ayrıl yaşlarınız uygun gıbı tıpınız uygun gıbı dıye evlenılmez kı.
Sen boylu kaslı bırını ıstıyorsun bunu ıcıne sındıremıyorsun bellı, aslında karakter kısılık onemlı ama sen tıpe de takıldıysan bu ılıskı ıyı olmamıs bence ayrıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?