Sevgilimin tarzını yeniledim ama ya sonra??

Hatır için manita mı olunurmuş?
Ayrıca sanki eve konsol alıyor da sipariş veriyorsun. Şurası şöyle olsun burası böyle olsun diye. Olduğu gibi kabullenmiyorsan stil danışmanından öteye gitmez bu iş. Ben yaptım ben ettim olayını da bir kenara bırak bence. Adama öyle demen hiç hoş kaçmaz.

Aşmaya çalışıyorum. Ama söylemiştim geçen kız kardeşi boyuyla ilgili dalga geçince bir içim acıdı sıkıldım aşamaymışım demekki bu ufak şakaya bile gülüp geçemediysem olmamış olan bişeyler var dedim. Mutlu olursunuz inş :)

Ben dış görünüşün de en az sevmek kadar onemli oldugunu düşünüyorum. Eger ufacik bir soru isareti bile varsa ileride problem olur. O uzulmesin diyr nisanlanip evlenilir mi? Sevdiginiz size hitap eden biriyle evlenmek hakkiniz. Tek basina dis gorunus de yetmez tek basina sevmek de. İkisini bir arada bulabileceginiz biri ile devam edin.

Size nacizane tavsiyem nişan isini bir miktar oteleyip biraz uzaklasin. Eger eksik kalıyorsaniz devam edin. Ama cok da gozunuz gonlunuz aramazsa devam ettirmeyin.

Sevdiğime Emin'im. Çok teşekkür ederim beni anladığınız için.
Sizi anlıyorum bende benzer şeyleri yaşadım.ela gözlü kumral genis omuzlu insanlardan hoslanirken esmer siyah gözlü biriyle evlendim.cok iyi anlasiyorduk.guzel vakit geciriyorduk. hic kirmadi beni.bunlar benim icin sactan gözden daha onemli dedim evlendim.10 yıl oldu hala cok seviyorum eşimi hic degismedi. mutluluklar diliyorum

Atamadığım takıntılarımınatmanın yolunu arıyorum. Neden takılıyorum bunlara diyorum. Söylediğim gibi kız kardeşinin boyuyla alay etmesi canımı yakıyor gülüp geçemiyorum.
Boyu değil işlevi önemli dicen :)) asıl önemli olan öncelikleri bi belirlersen daha mıtlumolursun

Vallahi kedime gel diyorum işine gelmezse yokkmuşum gibi davranıyor

Düşün bi hayal et sen ve sevgilin bir yola girdiniz misal veriyorum evlilik planları yapıyorsunuz tam o zamanlarda yeni biriyle tanışıyorsun ve tam aradıgın adam. Şimdi evlilik planları yaptıgın bir adam varken hayatında ve bu adam seni bazı konularca tatmin edemiyorken. Sen o tanıştıgın adama aşık olmazmısın? Diyorsan ki hayır o gözle bakmam baskasına, devam et sadece biraz aklın karışmış. Bu cevabı veremiyorsan tehlikeli. Bu portrede gözü dışarda kadın olmazmısın?

Adanı resmen sevebileceginiz kişi haline getirmeye çalışıyorsunuz. Ve sırf iyi biri diye kiyamiyorsunuz. Bence duygularinizi tekrar gozden geçirin.

Aynı sizin kafanızda bir arkadaşım oğlanla 7 yıl çıktı.
Zorladı kendini söz taktı sonra attı.
Ağzında 7 yıl aynı laf '' Çok iyi biri ama yakışıklı değil kalbim küt küt atmıyor.Ama daha iyi birini bulamazsam.. ''

Kas yap, spora git.
Dişlerini yaptır.
Boyu kısa, omuzları dar falan..

Ayrıldı başkasıyla evlendi.
Oğlan toparlanamıyor bir türlü.

Bencillikten bu kadar ölmeyin yazıktır.
İnsan psikolojisi bu kadar ucuz değil.

Ayrıl, kendini olduğu gibi seven birini bulsun gerçek sevgiyi yaşasın adam.

Geçen yolda yürüyoruz. Bende ufak tefek bir insanım 1.58 boyun kilomda 48. Önümüzde 2 kız 2 oğlan var. Hepsi var bi 1.85 felan yabancı uyruklulardı. Döndüm '' hayatım bunlar sulak yerde yetişmiş galiba'' dedim. Güldük geçtik.
Dediğiniz gibi sizde bazı taşlar oturmamış sanırım.

Bence profılınızdeki o adama cevırmek ıstıyosunuz,sız onu sevmıyosunuz.

Yok hiç zannetmiyorum bir başkasına bakabileceğini aldatmaktan da aldatılmaktanda korkarım. Ben de daha iyisini bulabilir miyim arayışı hiç olmadı bu 1,5 yıldır. Zaten evlenirsem aldatırmışım diye bir şüphem de yok. Asla yapmam. Benim derdim benimkiyle. Az girişken olsa keşke boyu olsa içimden der der susarım ...

Adanı resmen sevebileceginiz kişi haline getirmeye çalışıyorsunuz. Ve sırf iyi biri diye kiyamiyorsunuz. Bence duygularinizi tekrar gozden geçirin.
Adamı seviyorum. Benden rica etti diye yardımcı oldum ama ben böyle istiyorum böyle olucaksın dayatması yapmadım. Değişir diye de çıkmadım sevdim diye çıktım. Saydığım seyler beni huzursuz ediyor evet. Bundan bu rahatsızlıktan kurtulabilir miyim diye konu açtım.
Belki bende sıkıntı belki sevdiğimde ama sırf şu takıntılarım için bu adamı üzersem ayrılırsam kendimi de affetmicem.

Sizi hatırlıyorum,konu açmıştınız aşık olmadım falan diye.
Sonbahar yada yazdı galiba net hatırlamıyorum bu adamla beraberken açmışsınız konuyu. Çok yazık,size değil ama hayatınızdaki adama.
Bırakın da kendisini seven gerçekten değer veren biriyle geçirsin ömrünü.

Ozaman herşeyden çok sen ve senin duygularına odaklanmalısın. Önemli olan senin ne istedigin hatta bir süre kendine zaman verip bu konuyu düşünebilirsin. Duygularından emin oldugunda bir yola çıkabilirsin ancak. Bende bazen sayıyorum şövüyorum kocama yahu şunu şöyle yapsana bunu böyle yapsana( içimden tabi) sonra yüzünü görüyüm sesini duyuyum hemen unutuyorum eksik buldugum yanlarını aklıma bile gelmiyor.

O ıstıyor dıye evlenmeyeceksın herhalde.. bence ayrıl yaşlarınız uygun gıbı tıpınız uygun gıbı dıye evlenılmez kı.
Sen boylu kaslı bırını ıstıyorsun bunu ıcıne sındıremıyorsun bellı, aslında karakter kısılık onemlı ama sen tıpe de takıldıysan bu ılıskı ıyı olmamıs bence ayrıl.

Haklısınız burada sıkıntımı paylaştım göremediğim ne var görmek için. Bazı değerlendirmeler konunun özünden çok kişilerin kafasında kurduğu denklemler oldu. Ama İnan'ın masumca sevmekten sabırla beklemekten başka bişey yapmadım. Benimleyken aşk dolu bakmasını kokusunu onunla gülmeyi sevdim. Sanılanın aksine değil kırmak incitmek onurunu rencide etmek saygıdan tek sefer bile bu aklımdakileri söylemedim. İnşallah birimde sonumuz hayır olur.

Tabiki kişilik önemli böyle düşünmesem bir buçuk yıldır bu ilişki süremezdi. Seviyorum da bundan şüphem yok.
Ama bu git gelli tip mi karakter mi karmaşasından yoruldum. Ayrılmak beni de yıkacak biliyorum ama ayrılıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…