Bu aklima gelmemisti. Mantikli aslinda.Bu adamda bu saydigin ozelliklerin haricinde vazgecemedigin bi ozelligi daha olabilir mi? Mesela maddi yonden iyi olmasi gibi?
asik olmadigi, goruntusunu begenmedigi, tavrini karakterinide kabullenemedigi sevemedigi bi adamla neden birlikte olur ki bir kadin? demekki vazgecemedigi baska seyler var, maddiyat gibi.Bu aklima gelmemisti. Mantikli aslinda.
İyide bu adam hep böyleydi. Sonradan bu hale gelmedi ki. Boyu 1.75di,kardeşler kunduradan giyiniyordu,kaslı değildi vs vs.benim neden hoslandigimi arkadasken anlayip bu konuda degismek istiyorum yardimci olur musun diye yanima gelmisti.kendi rizasi yada sorusu olmadan canim sende boylesin buyunu suyunu sevmedim demedim. neden hep onu kullaniyor musum hissine kapiliyorsunuz o asik oldugu kadinla beraber bir bucuk yilsir bense seviyor muyum asik miyim birakamam degerli benim icin ama ya ask degilselerle boguluyorum. kinu acmamin sebebi birini mutsuz ediyorum degil birini kirmaktan korkuyorum duygularim karisik. godomanlik konusunda da giyim tarzina daha duskun insanlardan bahsetmek istedim. onu godoman yapmaya calistigimi soylemedim aylik 50 bin maasi var parasi pulu yeterliyken hersey icin gidipte kardesler kunduradan giyinmesinin alemi yoktu tabiki. dedimki giyin tabi bi daha gelmiceksin dunyaya. dikkat cekerek diyorum ki parasinin benim acimdan bir onemi yok kendi isim gucum var sukurler olsun asla karsiligini alamayacagim hediyeyi dahi kabul etmedim etmem de..
Onunla tercih hakkı var di mi? Seven ve sevdiğine değer veren biri...kapılmış olurdu dediniz hiç öyle sevgilim olsun derdinde olan biri değil... sevmese beni bir dk durmaz yanımda..O kadar da mukemmel olsaydi kapmislardi zaten
Bir kişiye aşık oldum o fiziksel özelliklere sahipti evet. Ama ailesel sorunlardan ayrıldık tam 3yıl sonra şimdi sevgilim olan kişiyle sevgili oldum.Seninki aşk değil merhamet.oyun hamuruyla oyun oynuyorsun.aşık olsaydın boya kılığa kasa bakmazdın.her aşık olunan erkek biscolate erkekgi mi sanki.
onu godoman yapmaya calistigimi soylemedim aylik 50 bin maasi var parasi pulu yeterliyken hersey icin gidipte kardesler kunduradan giyinmesinin alemi yoktu tabiki.
İşin alaylı kısmı ve o şekilde kullanıldığı için bu tabiri yazdım. Zaten benim jargonum değil.İyide bu adam hep böyleydi. Sonradan bu hale gelmedi ki. Boyu 1.75di,kardeşler kunduradan giyiniyordu,kaslı değildi vs vs.
Bende bunu anlayamıyorum,göz göre göre birlikte olmasaydınız o halde ki zaten kendini bilen insan zaten der bu bana uymaz diye.
Ayrıca kullanma vs demedim ben,nasıl buraya çektiniz mevzuyu anlamadım.
50 bin lira geliri olduğunu şimdi yazmışsınız bunu daha önce bilmiyordum ki kullanıyorsunuz vs diyeyim.
Ayrıca sevdiği insanla 1.5 yıldır beraber demişsiniz ya,bu bile hoş değil sanki" bak bana layık değil ama 1.5 senedir beraberim onunla ,lütfettim"der gibi.
Bilemiyorum siz bu adamla neden berabersiniz ,yanınıza yakıştırmamanız bu kadar aşikarken hemde.
Son olarakta godoman diye bir tabir yok, kodaman demek istediniz herhalde.
Evet çok aşık olduğu insan kaza geçirse dahi yanında olanlar var. Bende evlendiğim kişinin yanında olurum... ama takıntımdan kurtulamıyorum en başından kabullenip evlenmek başka evlendiğin kişinin kaza geçirmesi başka olaylar.O adama gerçekten çok üzüldüm. Sabah metroda yüzü tamamen yanmış bir adama karısı öyle aşkla bakıyordu ki işte aşk sevgi bu. Kas yaptırmaya çalışmak, kıyafetlerini düzenlemek nedir? Daha da yazmayım susayim ben..
Onun değişimini beğeniyorum ve çevresinden de olumlu dönüşler alıyor. Ama ne kadar sevsem de aşık olamadım ben. Bu yüzden takıntı yapıyorum bazı şeyleri... ama evlilik için sevginin aşktan daha önemli olduğunu biliyorum. Bu yüzden soruyorum evlenince takıntıları geçen var mı aşk olmadan evlilik olur mu... onu sevdiğimden Emin'im.Siz nasılsınız peki?
Mesela adam size dönüp bakınca "vaaooov işte bu benim aşık olduğum kadın" diyor mudur.
Tamam adam aşık da dış görünüşünüze de ayrıca hayran mı?
Adama yaptıklarınız itici açıkcası.
Çiftler birbirinin dış görünüşüne ufak dokunuşlar yapabilir, bu hoş birşey ama sizinki fazla olmuş, saygısızlık olmuş, üstelik ortaya çıkarttığınız eseri beğenmemişsiniz.
hahah kadinlarimiz artik cok transparanlasti.elaide Ince gormussun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?