Sevgilimin tarzını yeniledim ama ya sonra??

Bu adamda bu saydigin ozelliklerin haricinde vazgecemedigin bi ozelligi daha olabilir mi? Mesela maddi yonden iyi olmasi gibi?

1.75 kısa mı? Değil bence daha kısa insanlar var.
E kendiniz demişsiniz etrafımda yakışıklı ama boş insanlar var diye o zaman bırakın kassız olsun ama iyi olsun.
Bence kendinizi çok yukarıda görüyorsunuz.

Anlattığıniz gibi bi insani bu devirde bulmak cok zor bence sizde sevmeseydiniz o kadar zaman gecirmezdiniz eger icinizdeki disariya bakma hisini cikartip kendisini oldugu gibi kabul edebilecekseniz ilerde pismanlik yasatmayacagini dusunuyomm yok sevemem edemem diyorsaniz iş ciddiye binmeden ayrilmaniz ona yapacaginiz en büyük iylik olur

Sevmiyorsun seveceğin birine çevirmeye çalısıyorsun. Sana yardım ettığınden mi vefa borcu bilerek ayrılamıyorsun.

adami kukla gibi istedigin kisiye cevrmeye zoraki calisiyosun. bi mecburiyetin mi war sevgili olmak icin bu kisiyle. adama uzuldum. daha iyilerini hakketigini dusunuyorum sevgilinin.

Ne saçma bir yapınız var, çok istiyosanız o içi ego dolu yakışıklı zübbelerle vakit geçirin. Bence onların değil de senin egon daha fazla yanına manken gibi birini istiyosun galiba. Şükret ki seni seven birini bulmuşsun. Ve çok başarısız bir yalancısın sevmediğin net.

İyide bu adam hep böyleydi. Sonradan bu hale gelmedi ki. Boyu 1.75di,kardeşler kunduradan giyiniyordu,kaslı değildi vs vs.
Bende bunu anlayamıyorum,göz göre göre birlikte olmasaydınız o halde ki zaten kendini bilen insan zaten der bu bana uymaz diye.
Ayrıca kullanma vs demedim ben,nasıl buraya çektiniz mevzuyu anlamadım.
50 bin lira geliri olduğunu şimdi yazmışsınız bunu daha önce bilmiyordum ki kullanıyorsunuz vs diyeyim.
Ayrıca sevdiği insanla 1.5 yıldır beraber demişsiniz ya,bu bile hoş değil sanki" bak bana layık değil ama 1.5 senedir beraberim onunla ,lütfettim"der gibi.
Bilemiyorum siz bu adamla neden berabersiniz ,yanınıza yakıştırmamanız bu kadar aşikarken hemde.
Son olarakta godoman diye bir tabir yok, kodaman demek istediniz herhalde.

O adama gerçekten çok üzüldüm. Sabah metroda yüzü tamamen yanmış bir adama karısı öyle aşkla bakıyordu ki işte aşk sevgi bu. Kas yaptırmaya çalışmak, kıyafetlerini düzenlemek nedir? Daha da yazmayım susayim ben..

O kadar da mukemmel olsaydi kapmislardi zaten
Onunla tercih hakkı var di mi? Seven ve sevdiğine değer veren biri...kapılmış olurdu dediniz hiç öyle sevgilim olsun derdinde olan biri değil... sevmese beni bir dk durmaz yanımda..

Seninki aşk değil merhamet.oyun hamuruyla oyun oynuyorsun.aşık olsaydın boya kılığa kasa bakmazdın.her aşık olunan erkek biscolate erkekgi mi sanki.
Bir kişiye aşık oldum o fiziksel özelliklere sahipti evet. Ama ailesel sorunlardan ayrıldık tam 3yıl sonra şimdi sevgilim olan kişiyle sevgili oldum.

İşin alaylı kısmı ve o şekilde kullanıldığı için bu tabiri yazdım. Zaten benim jargonum değil.
Para konusunda başka arkadaşlar yanlış anlamasın diye yazdım siz bana kullanıyorsunuz demediniz. Ben durumu sizin tabirinizle kodaman kimselerin rahatlığında maddi açıdan belirtmek için yazdım.

Evet çok aşık olduğu insan kaza geçirse dahi yanında olanlar var. Bende evlendiğim kişinin yanında olurum... ama takıntımdan kurtulamıyorum en başından kabullenip evlenmek başka evlendiğin kişinin kaza geçirmesi başka olaylar.

Onun değişimini beğeniyorum ve çevresinden de olumlu dönüşler alıyor. Ama ne kadar sevsem de aşık olamadım ben. Bu yüzden takıntı yapıyorum bazı şeyleri... ama evlilik için sevginin aşktan daha önemli olduğunu biliyorum. Bu yüzden soruyorum evlenince takıntıları geçen var mı aşk olmadan evlilik olur mu... onu sevdiğimden Emin'im.

hahah kadinlarimiz artik cok transparanlasti.

zillikedi kimse seni secimlerinden dolayi yargilayamaz, sen adamin bazi unsurlarini digerlerinden daha onemli buluyorsan bu senden baska kimseyi baglamaz. maddiyat elbette onemlidir, guzellik karin doyurmuyor, askta doyurmuyor.
kadinlar genelde kendine cok asik adamlara bi zaman sonra asik olabiliyor, sevilmek guzeldir cunku. ama; gonlun yeterince atmiyorsa, emin ol bu icindeki tereddut zamanla dahada cogalacaktir.
karsindaki adamada ayip ediyosun acikcasi, soyle bi dusunuyorumda, burda actigin bu konu, soyledigin sozler...

uzatmamak lazim, icinden yeterince gelmiyorsa bitireceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…